אשמח לתגובות

oneofus

New member
תגידי לבעלך שאני אמרתי שהוא ט מ ב ל!

גם לנו לא היה גרוש על התחת 6 שנים ניסינו להביא ילד עד שבמזל טוב היגיע. אין לו מושג איזה אושר ! נכון, זה פוגע בזוגיות בהתחלה, פתאום יש מנהל אגואיסט בבית.ולוז נוקשה החיים מסתובבים סביבו ולא סביב מוצי פוצי. אבל זה שווה פי מיליון. לידיעתך - לטיפת חלב אני לקחתי את הילדים! לחתל להאכיל - חלק לא מבוטל של הפעמים ולקום בלילה רוב הזמן. אני לא שולח את אשתי למוסך, אז בטח לא עם הילדים. זו אחריות , וזה אושר! ואם אין לכם מספיק כסף, שאחד מכם יקח עבודה נוספת. ברגע שיחזיק ביד את הדיקטטור/ית הכל ישתנה!

thor

New member
לדעתי ? יש לך אוצר בבית.

אני ארשום כמה נקודות בצורה קצת לאקונית אבל אולי היא תמחיש את הכותרת של התגובה ? (ואז ארחיב) 1. הוא לא ר/וצה ילד. 2. הוא תמך בך ברצון שלך. 3. היה איתך לאורך כל הדרך בדרכו שלו. 4 רוצה להיות איתך ואוהב אותך. 5. מאושר בדרכו שלו בשמחתך. אז מה הבעייה ? הרי ידעת כל הזמן מה דעתו ורצונו. וידעת שיש לך בעל אוהב שאוהב אותך יותר ממה שהוא מתעקש על דעתו. וכמו שהוא לא החליט להתגרש ממך בגלל שאת רוצה ילד אז למה את צריכה להתגרש ממנו כי הוא לא רוצה ? כי כבר יש לך ילד והוא סיים את תהליך ההפרייה ? (בעצם עכשיו יש לו ילד גם אם הוא לא רוצה להיות אבא לכלום) מוזרות לי התגובות פה. הוא לא חייב לאהוב או ללמוד לרצות את הילד. ואם ילך ליועץ ? אז מה בעצם ? ילמד שהוא רוצה ילד ? לדעתי את צריכה את היועץ. ללמוד לאהוב את האיש שאוהב אותך.

למעלה