אשמח לתגובותיכם.

אשמח לתגובותיכם.

בני בן 11 -אובחן כלוקה בADHD-פלוס טוראט-טופל בריספרדל ודפרקסאן. הבן מטופל אצל נוירולוגית מעולה -שכרגע הפנתה אותנו לפסיכיאטרית ילדים על -מנת לקבל חוות דעת נוספת.-לאחר שחלה הרעה במצבו. עד כה למד בננו בבית -ספר רגיל-מבחינת רמת אינטיליגנציה הוא אובחן מעל הממוצע-אך היות והתרופות חדלו להשפיע -ישנן השלכות חמורות על לימודיו. מפריע בשיעורים -מיתמם כשפונים אליו-ומדי יום טני מקבלת מכתבי אהבה מהמחנכת. מאחר והמצב הפך לבלתי ניסבל גם עבורו-כל הזמן מאשימים אותו -מקבל עונשים -והדברים יצאו משליטה-בבית ספרו-חשבנו על אלטרנטיבה אחרת של בית ספר . האם מישהו מכיר באזור המרכז-מסגרת מתאימה-שיוכל להשתלב בה.? אודה לכל פיסת אינפורמציה-ניתן להשתמש במסרים.

יש ליצור קשר עם ד"ר אברמוביץ

יש ליצור קשר עם ד"ר אברמוביץ אשר יש לה קישור פה.על הביה"ס לדעת להסתגל להתמודד עימו.כדי להעביר תלמיד לביה"ס מיוחד עליו לעבור ועדת השמה. אני מאחל לכם הצלחה משה

הלנה

New member
שלום טאבי וברוכה הבאה

אני חושבת שכדאי לבדוק אלטרנטיבות נוספות לפני שחושבים על החלפת בית ספר. קודם כל כדאי לבדוק אם הוא מאוזן תרופתית ובקשר לבית ספר הם צריכים לקבל הדרכה כיצד להכיל את הילד בתוך המסגרת הקיימת. כדאי לפנות לבת שבע, יו"ר העמותה ולמיקי אברמוביץ.

ברוכה הבאה לפורום טאבי המתוקה

מקווה לפגוש אותך במפגש
פתוח וננסה לעזור במציאת פתרון

תודה-על תמיכתכם.

הריטאלין -גרם להחרפה במצבו ,ברגע שהופסק לחלוטין הילד שב לעצמו. אנחנו ממתינים לתור אצל מישהי שהומלצה על ידי הנוירולוגית שלו. בכל אופן הוא מוגדר -כמקרה קל -לפחות נכון לעכשיו.

שביק

New member
טאבי חביבה, אני מזמינה אותך

ליצור אתי קשר טלפוני: 09-7408478 עוד הערב. ישנה אפשרות נוספת שתגיעי מחר לבית פתוח ונוכל לשוחח. נישמע יותר בפרוטרוט על הבעיות הקיימות וננסה למצוא מענה הולם. לא בטוח שמסגרת אחרת היא הפתרון ההולם ביותר. נחשוב ביחד על אפשרויות הולמות וטובות עבור הבן. להתראות שביק

שביק יקרה.ראיתי לצערי רק הבוקר את

הודעתך. רשמתי את המספר ואשמח לשוחח עימך. לגבי המפגש-בעלי עובד ובני אמור לחזור היום מוקדם-יום שישי... אולי בהמשך אוכל להתארגן ולהגיע -כי בסה"כ העניין רב-ותמיד שמחה לצבור ידע מנסיונם של אחרים-בתקווה שישמש אותנו לטובה. בכל אופן תודה-והצלחה רבה במפגש.

למעלה