אשמח לתגובה

אשמח לתגובה

היי, אני בת 20 , סטודנטית למשפטים וגנטיקה.. אני נמצאת במערכת יחסים כבר חצי שנה ההורים מתנגדים נחרצות לקשר בינינו. יש אלף ואחת סיבות להתנגדות אני אמנה כמה מהן: א. הוא החליט להפסיק ללמוד ב. אין לו עבודה קבועה ג. לפעמים הוא מתרץ תירוצים כילד בן 7 ולא כגבר בן 28 אני מודה שהדברים הנ"ל ועוד הרבה דברים שמתווספים מסביב משפיעים עליי לרעה ואף גורמים לי לאומללות מסויימת. זה גורם לי לתהות בכלל על הקשר ועל אהבתי כלפיו. כתוצאה מהתנהגותו לפעמים אני נכנסת לדיפרסיה עמוקה ועל הרצון להתנתק ממנו. בנוסף, מאחר וגבר עליי לחץ מההורים,החלטתי לשקר להם ולספר להם שנפרדנו . הוא כמובן אינו יודע מהסיפור ואינו מגיע לביתי מאחר וחושב שישנו לחץ של עבודה ולימודים..אני שונאת לשקר! אני שונאת להיות במצב שבו אני מרגישה בין הפטיש לסדן! מה לעשות? למה כ"כ קשה לי לסיים עם זה? אני אוהבת אותו, אני יודעת שכן..אבל גם, אני יודעת שזה לא בריא לי במיוחד.. מחד, הקשר מגיע לרמות שבחיים לא חלמתי עליהן מבחינת אושר וסיפוק מאידך, באותו העת הוא גם נוחת ומגיע למצב של התעסקות במריבות וויכוחים... אשמח לעזרה במהרה! כי אני בעצמי כבר לא יודעת מה אני רוצה מעצמי! תודה רבה

תשובה

לפי הנתונים שהבאת, כדאי לך להתנתק מהאיש הזה. גם אם הוא גורם לך לאושר כל שהוא, העובדה שאת נכנסת לדפרסיה מהתנהגותו מראה שכדאי לך מאוד לסיים את הקשר שלך איתו. את הרי אומרת שאת יודעת שזה לא בריא לך. חוץ מזה, ההורים שלך רוצים בטובתך וכדאי לך לשמוע להם.

hayapollak

New member
אז מה באמת את רוצה?

את מבטאת יפה את מה שאת מרגישה.. את יודעת שהקשר ה,זה לא ממש עונה על הציפיות שלך, ובינתיים בחרת להגן עליו (מפני הורייך) את שונאת לשקר ואת מרגישה עם זה לא טוב... *הוא היה משקר בשבילך? *את רוצה את הקשר הזה לעצמך (אוהבת אותו) או שאת מחפשת קשר שתהיי שלמה אתו? שיהיה בשבילך וגם יענה על הציפיות שלך?

tali22

New member
הייתי שם

גם לי הייתה אהבה עם בחור שלא עשה צבא לא למד ולא הייתה לו עבודה קבועה זה ניגמר מהר מאוד אחרי 3 שנים של חברות עמוקה טוב אולי לא כל כך מהר אבל מאוד כמו שאומרים .... אם את מבינה למה אני מתכוונת. חמודה תתעוררי על החיים שלך את ילדה גדולה עם ראש על הכתפיים אחראית (ממה שמסתמןאת דואגת ללימודייך ולעתידך) אז תתפכחי ומהר הבחור הזה ואת כנראה לא משדרים על אותו הגל ובגילך מתוקה את אמורה כבר לדעת שעם אהבה לא קונים במכולת עם כל הכבוד לה... תחשבי על זה מה יש לכם במשותף??? חוץ מלבבות באוויר פינוקים וכו? יופי אני בטוחה שענית לעצמך ותכלס אם לא היית חושבת ככה לא היית מגיעה למצב שאת רושמת את ההודעה הזו. אני בטוחה שבאיזה שהוא מקום את יודעת שזה מפריע לך כל מה שמפריע להורייך ושאת מסכימה איתם עמוק בפנים אני חושבת שהם יודעים מה טוב בשבילך (ברוב המקרים הורים הם כאלה) ובכלל אני בטוחה שאם היית רוצה אותו מאה אחוז היית יודעת ומרגישה את זה חזק. בהצלחה שיהיה

wolfbrother27

New member
עזרה...

אני לא חושב שההורים שלך יכולים לומר לך מה גורם לך אושר יקירתי, אם את באמת אוהבת את הבחור אני לא חושב שלחץ מסביב צריך להשפיע על הבחירות שלך. אם יש להם בעיה בגלל שהבחור למד לקבל את הילד שבו וזה נראה להם מוזר זאת הבעיה שלהם, רק את יכולה לדעת מה טוב לך, אני מציע לך בחום לתפוס את עצמך בידיים ולהחליט מה את רוצה בחיים שלך ולא מה ההורים שלך רוצים. השקר גורם לך לשקוע עמוק יותר באפלה, ניסית להגיד להם מה הם גורמים לך להרגיש ? אני חושב שההורים שלך צריכים להיות יותר משוחררים, מה יהיה ונניח תמשיכי הלאה, מה הם יגידו על הבחור הבא שתביאי הביתה ? את צריכה להיות שלמה עם ההחלטות שלך ילדונת, ואם את רוצה את דעתי... אני אומר תמשיכי עם הבחור אם טוב לך, תדברי עם ההורים שלך בקשר לרגשות שלך... ותוציא את האמת לאור - האמת תוציא אותך לחופשי - אפילו שזה יהיה קצת מביך בהתחלה... את לא טיפוס שמשקר, את בעצמך כתבת שאת מרגישה רע עם השקר. ובכלל... החיים יפים דובי לנגברג

למעלה