אשמח לתגובה מהירה !!!!

Sadness100

New member
אשמח לתגובה מהירה !!!!

היי אני בחור הומו לא הולך לי כפסיבי , לא נהנה מזה ..ולא ממש נחדר ניסיתי יותר מפעם אחת אני מפנטז על זה שאני אקטיבי ...אבל אף פעם לא הייתי אקטיבי וחדרתי לבחור אני רוצה להיות אקטיבי הכרתי בחור פסיבי ומאוד נדלקתי עליו נראה לי שאני יכול להתאהב בו וממש רוצה שזה יצליח איך אני יכול לשפר את היכולות האקטיביות שלי בבקשה

bios

New member
ברוך הבא! ../images/Emo140.gif

לא נראה לי שכל כך מסובך להיות אקטיבי. רוב הסטרייטים עושים את זה בלי הכשרה מיוחדת.הדבר היחיד שאני ממליץ זה להיות קשוב לצרכים ולהרגשה של הפרטנר. בהצלחה!

marik

New member
כשאתה אומר שאתה רוצה עזרה

בלהיות אקטיבי - זה כי יש לך בעית זיקפה? או רק ביצועים בפועל? כי מבחינת ביצועים - אם אתה בחור עדין ורגוע - אז בדרך כלל התנוחות הסטנדרטיות יספיקו לך ולא תהיה וכן בכלל לעשות דברים נועזים יותר. אבל אם אתה בחור פתוח בראש, מופרע קצת, שמעוניין לגוון ולשפר ולעשות מכל לילה - חוויה אמיתית - אז תשקיע קצת באביזרים (פופרס אם שניכם אוהבים, רינג, פלאג וכו'). תראה סרטים כחולים בעניין - זה יפתח לך את הדמיון שאתה לא מבין. ולאט לאט פשוט תיישם תכלס את מה שראית. תשאל אותו אם הוא אוהב את זה חזק או עדין, פרוע או רגוע. תכוון את עצמך לפיו. מידי פעם תעשה טוויסט קטן (אם אתה רגוע כל הזמן, תן לו 10 שניות של פראיות). זה יוציא אותו מהקוביה ויחשוף אותו למשהו חדש ומדליק. בכלל - כל הוצאה ממסגרת שהיא לטובה, רק מועילה ומוסיפה. כל שינוי שתעשה שישנה את המונוטוניות המורגלת שלכם - יעשה רק טוב. זה נכון לכל דבר לא רק לסקס.

../images/Emo88.gifאתה גם עושה שיעורים פרטיים?

סתם *תפוס*

marik

New member
כבר לא

אבל פעם - כן. חחחח מאז שיש לי את "מאמי" - אני תפוס חזק ולא פוזל ימינה או שמאלה. אבל שאל חופשי מה שבא לך. ואם אתה מרגיש חופשי יותר במסר אישי - אתה כמובן מוזמן. (אתה = כותב ההודעה או כל גולש אחר)

maorix

New member
תקשיב טוב יא מתפוצץ

הדבר האחרון שאני צריך לראות כשאני פותח את אתר הבית שלי זה הומו מתפוצץ שכמוך שיש לו בעיות התפוצצות באחוריו והדבר הבא למערכת תפוז אני שוקל להעיף את האתר מעמדת אתר הבית שלי בגלל דברים מגוחחים כאלה אני נפגע מאוד מהכתוב למעלה בתור הומופוב מוצהר נורא אני לא יכול לסבול שיחות שקשורות במתפוצצים

ANGELIKIKI

New member
אוי ואבוי!

איזה "הפסד נורא" יספגו תפוז בלעדייך...ממש תפרק להם את כל האתר..אנשים יאבדו את עבודתם.. בינתיים מי שהתפוצץ פה זה אתה, לך תעשה את הפסיכותרפיה שלך במקום אחר שמוסמך לטפל בבעיות כמו שלך.

../images/Emo88.gifתקשיב טוב יא אוהד בית"ר עילג

הדבר האחרון שהמדינה שלנו צריכה כשהיא מתפתחת קדימה ולא אחורה זה הומופוב כמובך שבטח גונב ברזים מטורקיה, גונב מגבות מישרוטל, לא תמיד עומד בתור, נוסע על השוליים בכביש בפקק או סתם עוקף וחותך חזרה, ובשבת הולך לפצח גרעינים ביציעים של טדי. והדבר הבא לחברה נורמלית, אנחנו שוקלים להעיף אותך קיבינימט יחד עם כל הריקבון במדינה הזאת בגלל הדברים המגוחכים (לא מגוחחים) כאלה. אנחנו נפגעים מאד מאנשים חשוכים כמוך בתור הומו מוצהר נורא אני לא יכול לסבול בני אדם שקשורים להומופוביה.

SimsY

New member
ואחר כך מתפלאים שיש אנטישמיות

כל גרמני שלישי הצהיר שהוא לא רוצה לראות את היהודונים האלה על המסך שלו בערב שבת ואנחנו מתפלאים למה הם מרגישים ככה. הם מעתיקים מאנשים כמו מאור.

חדשות מצוינות. שכל ההומופובים

ופסיקו לגלוש ולהשתתף בכל אירוע חברתי. עוד מעט הם גם לא יטוסו באל-על. ההודעה שלך עשתה לי את היום.

probably

New member
שלא נדע עוד צער.

ממש, הולך לי להיות קשה בלעדיך. אז אתה יודע מה שנקרא: "היי
.... הההההההההההההההההההיייייייייייייייייייי
............. ביי.
" ובאמת יאלה ביי. ואל תחזור כי אתה לא מעניין באמת אף אחד. ביי מותק חסר טקט או גבולות, נדבר כשיהיה לך חיים/ תפטר מה]חד מההומואים.

ronn158

New member
לך חפש לעצמך חיים

לפני שאתה מתלבט בשאלת החודר או הנחדר, תתחיל בשאלת החיים. תסתכל בראי, ותחשוב, תעצור לרגע, ותשלא את עצמך, לאן הדבר הזה שנקרא הומוסקסואליות מוביל אותי לעזעזל?! לא חשבת לעצמך אי פעם, איך זה שאני שייך לקבוצת המיעוט שבמיעוט (5% מכלל האוכלוסיה) אשר בניגוד לחוקי הטבע, חשה צורך לבעול את בני מינה?! לא חשבת לעצמך לרגע, היי, לעזעזל, אני פאקינג לא נורמלי ?! בן אדם, לך חפש לעצמך חיים ! לך חפש אשה, - על מנת לבנות חיים !!! רק תרוויח, האמן לי!

Dewberry

New member
:-\

אדם שמדבר כמוך, חסר סובלנות כלפי אחרים ושלא יודע לקבל את השונה ממנו הוא לא נורמלי, והוא תופעת הטבע שבה צריך לטפל. הגיע כבר הזמן שאנשים בשנות האלפיים יתחילו להכיר בזכות קיומן של דעות שונות ויפסיקו להרגיש מאויימים מכל דעה ורצון שלא מתאימים להם.

ANGEL N

New member
מה בניגוד לטבע? מי בניגוד לטבע?

לאן הדבר הזה שנקרא הומוסקסואליות מוביל אותי לעזאזל? זה מוביל אותי לא להתכחש לרגשות האמיתיים שלי, וזה מוביל אותי לאהוב את מי שאני באמת אוהב. קבוצת מיעוט מי אמר שלהשתייך למיעוט זה רע? יש מעט מאוד אנשים שנחשבים גאונים, מעט מאוד אנשים שבאמת מצליחים בעולם הזה. בניגוד לחוקי הטבע לא ממש הבנתי מה בדיוק בניגוד לחוקי הטבע. נבדוק אחד אחד: 1. הומואים נולדים לפי חוקי הטבע, אין שום הבדל בדרך שבה הומואים באים לעולם. 2. הומואים אוהבים גברים אחרים - ממתי אהבה זה משהו שמנוגד לטבע?? 3. הומואים מקיים יחסי מין אנאליים - יש לי בשורה בשבילך, גם סטרייטים מקיימים יחסי מין אנאליים. אז שוב אני שואל, מה בדיוק בניגוד לטבע בהומוסקסואלים? לבנות חיים אני הולך להפתיע אותך בגדול, מר הומפוב, הומואים פוריים לא פחות מאשר סטרייטים. מה שאומר שהם יכולים להביא ילדים בדיוק כמוך, והם מביאים ילדים בדיוק כמוך. לא נורמלי נראה לי שהיחיד כאן שלא נורמלי, פטריארכל ופרימיטיבי זה אתה.

ANGELIKIKI

New member
רוני- רון יקירי!

מאחר ופתחנו פה קבוצת תמיכה לאנשים מסוגך האם גם אתה רוצה לשפוך כאן אי-אילו בחירות שעשית? הסתכלת בראי וחשבת לעצמך שאינך אמיץ מספיק כדי להיות חלק ממיעוט באוכלוסיה? האם התנצרת או התאסלמת בכדי לא להיכלל כמיעוט של המיעוט? הרגשת משהו שגרם לך לחשוב שאתה פאקינג לא נורמלי? נשמע כאילו עברת חוויה דומה שאתה רוצה לשתף. מה בחרת להסתיר ? אם היית בודק לעומק את "חוקי הטבע" כפי שאתה מכנה היית מגלה להפתעתך "שבירות" רבות בהרבה מקומות בממלכת בעלי החיים, וסוגים מגוונים של בע"ח שבוחרים בדרך הזו, אז לפני שאתה מייעץ גם להם להסתכל במראה,תפנה אותה אלייך ותסתכל עמוק עמוק בתוכך במה אתה שונה שגורם לך כל כך להתבייש בו ולא לכבד את השוני אצל אחרים.

SimsY

New member
כיהודי אתה צריך לשאול את עצמך

את אותה השאלה - אני המיעוט שבמיעוט בעולם הזה - לאן זה מוביל אותי ? לאן בכלל שנאת האחר והשונה בכלל מובילה אותי ? מחזיק בדיעות שלא היו מביישות את הנאציזם ועוד מעיז להגיד לאחרים שהם לא נורמלים. גם היטלר אמר על היהודים שהם לא נורמלים - אז מה, זה אומר שאנחנו באמת לא נורמלים ? עוד יורג היידר קטן יש לנו כאן.

למעלה