אשמח לשמוע תובנות

chukchuk 100

New member
אשמח לשמוע תובנות

מדובר במחלה אוטואמונית. עלי להזריק זריקות- אחד האזורים הוא הבטן, יש לי תחושה שבעקבות הזריקות הבטן התנפחה, היתכן, אגב ישנם עוד אזורי הזרקה ושם אין את התופעה הזו (רגלים וישבן), זה לא משנה איזה "תרופה" אני אבחר מהמלאי המצומצם- זה זריקות. בעקבות לקיחת סטראואידים- וזיופים קלים עם הסוכר (עם סטראואידים ואכילת פירות הסוכר שלי בקושי נשק את הנורמה הבסיסית לאדם), אנ לא מצליחה לרדת במשקל- כבר שנתים מאז היתה תקופה שאכלתי ע"פ סוג הדם (שיטה של דדמו )אבל לא זזתי במשקל...ישנו משהו בסיסי שכדי לי להפר ממנו?? אני אוכלת בסדר- לא חוטפת, לא מגזימה, כמעט ללא מטוגן- חוץ מהסטראואידים אם אני משווה את התזונה שלי לאז והיום- אין הבדל.... אבל יש לי תוספת של יותר משבע קילו.... אני יודעת שזה כללי ומאוד לא מקצועי ל"אבחן" דרך האינטרנט אבל אולי יש משהוא שקופץ לעין ואפשר להביא אותו לתשומת ליבי אשמח לשמוע תובנות שלכם.

freearth10

New member
כדאי לך להתחיל בטיפול הוליסטי

סטרואידים לאורך זמן לא יכולים לעשות לך טוב. למה את לוקחת אותם? וכמה זמן?
מאיה

chukchuk 100

New member
אני לוקחת רק בזמן התקף...

אף אחד לא ירצה להתעסק עם בעיות כלשהן בראיה או בשמיעה - ולכן סטראואידים הם ה-פ-י-ת-רו-ן. הכמויות הן היסטריות של 100 לתוך הוריד, אם ירידה אח"כ עד למינון ס- (בכדורים). אני לוקחת רק שאני חייבת ואת זה קובע הנורולוג!! שונאת את הסטראואידים האלו (לא מכירה מישהו שאוהב אותם, הם עושים שמות בגוף), פעם האחרונה שלקחתי היתה לפני שנתים . הסטראואידים יעילותם של הסטראודים לא מוטלת בספק (גם הנזקים שהם עושים), אך אם שמים את היעילות לעומת הנזק על כפות המואזנים היעילות מנצחת בהלכיה לאחור בעינים עצומות. השאלה היא אחרת- הזריקות שהם אינם סטרואידים שמוזרקות לבטן, עד כמה יתכן שהם משפיעות על חוסר היכולת שלי לרדת במשקל?,האם יתכן שהסטראואידים שלקחתי עשו כזה בלאגן למערכת העיכול שבגלל זה אני לא מצליחה לרדת?? (הנפיחות ההסטרית של הסטראואידים ירדה , ברגע שהפסקתי לקחת)

freearth10

New member
ה-פ-י-ת-ר-ו-ן...

לי היה פעם פתרון שונה לגמרי הוא זה שהחזיר לי את האור לעיניים... מערכת העיכול כרגע מגינה עליך ולכן מביאה אותך לשאול כאן שאלות שכאלה. את זקוקה לטיפול, טיפול של גופנפש. אל תבחרי בקיצורי דרך, כי בסופו של דבר הם רק יאריכו אותה.
מאיה

למעלה