אשמח לשמוע תגובות :) http://www.youtube.com/watch?v=0SDBKiDIjrA
T The Gloaming New member 27/6/12 #2 |צדיצרפתי| קצת יצאת מהקצב של השיר לפעמים, ופה ושם מילים נבלעות אבל סה"כ נחמד.
T The Gloaming New member 27/6/12 #3 הקטע עם השיר הזה זה שהמילים שלו כ"כ חזקות, אבל שום ביצוע ששמעתי עד היום, כולל המקורי לא הצליח לרגש אותי. רק פעם אחת כששתיתי יותר מידי אז זה לא נחשב.
הקטע עם השיר הזה זה שהמילים שלו כ"כ חזקות, אבל שום ביצוע ששמעתי עד היום, כולל המקורי לא הצליח לרגש אותי. רק פעם אחת כששתיתי יותר מידי אז זה לא נחשב.
S spiceupmylife1 New member 27/6/12 #4 נחמד אבל לא משתווה למקור של אדל (כמו כל הקאברים) בקול של אדל יש משהו מרגש שאין להרבה ....
R RedOne8 New member 29/6/12 #6 אתה מוכשר ויש לך קול טוב משהו שבטוח העירו לך עליו - דיקציה. הערה מעצבנת שכל אחד חוטף אבל זה נכון. וכשבוחרים שיר... בוחרים מהלב, לא מהרדיו. יצא מכל חור בכל ביצוע אפשרי ובכלל לא משהו שאפשר לזהות בו רגש.
אתה מוכשר ויש לך קול טוב משהו שבטוח העירו לך עליו - דיקציה. הערה מעצבנת שכל אחד חוטף אבל זה נכון. וכשבוחרים שיר... בוחרים מהלב, לא מהרדיו. יצא מכל חור בכל ביצוע אפשרי ובכלל לא משהו שאפשר לזהות בו רגש.
Y yosifain New member 29/6/12 #7 תודה דיקציה בעייתי אצלי, נכון, וגם השיר הזה מאוס בהחלט, לא בחירה שלי
R RedOne8 New member 2/7/12 #8 ומה הכוונה לא בחירה שלך? גדולתו של אומן היא החירות שלו לפעול ככל העולה על נפשו. תבחר אתה שירים, והשיפור יהיה אדיר
ומה הכוונה לא בחירה שלך? גדולתו של אומן היא החירות שלו לפעול ככל העולה על נפשו. תבחר אתה שירים, והשיפור יהיה אדיר