אשמח לשמוע פרטים

קארי 2008

New member
אשמח לשמוע פרטים

בוקר טוב, אני מאוד רוצה ללמוד גישור ומתעניינת בכמה מקומות אין לי תואר אקדמאי ואני מתלבטת האם יש לכך משמעות האם אני אוכל לעסוק בזה באופן שווה לאדם שיש לו תואר אני מאמינה שיש לכך משמעות ואדם שירצה מגשר אולי למגשר בעל תואר אקדמאי יהיה יתרון משמעותי עליי מה דעתכם ? אני בטוחה שאהיה מצויינת כמגשרת השאלה האם זה מספיק

תואר אקדמאי

קארי שלום. ברוכה הבאה לפורום. לפי התקנות הקודמות אחד מתנאי הסף למגשר היה תואר אקדמאי. כיום התקנות בוטלו ועדיין אין תקנות חדשות או חוק לגישור. מכאן שכיום הכל פרוץ. אין לדעת מה יוליד יום. סביר להניח שבעתיד העניין יוסדר (כולנו מקווים) ואז נראה מה תהיה החשיבות של תואר אקדמאי.

קארי 2008

New member
לימודים ללא תואר

תודה על המידע שאלתי היא הבנתי קצת מקריאה בפורום שמכיוון שאין לי תואר קבלת עבודות כמו לדוגמא מבית משפט -די אבודה מבחינתי האם שווה לי בכלל ללמוד גישור אם אין לי תואר?

המשך

בעבר כדי לקבל תיקים מבתי המשפט היה צריך להראות תעודה שהנך כלולה ברשימת המגשרים של בתי המשפט.(לפני ביטול התקנות) רק מי שעמד בתנאי הסף קיבל את התעודה הזו.(תואר אקדמאי+נסיון תעסוקתי של 5 שנים לפחות+ללא עבר פלילי בעבירה שיש בה קלון). כך שסביר מאוד להניח שלא תקבלי תיקים מבתי המשפט אם אין לך תואר (אלא אם כן הדברים ישתנו בעתיד). בכל אופן בגלל שאין חוק לגישור השוק פרוץ וכן תוכלי לעבוד בשוק הפרטי. עד כמה זה משתלם לך? קשה לדעת. קשה לתת לך תשובה חד משמעית. תלוי בדרישות המגושרים, תלוי באמצעי שיווק שלך. מעניין לשמוע חוות דעת של מגשרים שאין להם תואר - עד כמה אכן הם מצליחים בשוק הפרטי. זה גם מאוד תלוי בהתמחות שלך. למשל, ניקח לדוגמא קבלן, שאין לו תואר אקדמאי והוא מגשר. היות שהוא מומחה בתחום סביר כי יהיו לו לקוחות בגלל ההבנה שלו בכל הקשור לתחום הבניין.

למעלה