את מרגישה טובאשמח לשמוע מנסיונכן !
ערכתי הבוקר בדיקת דם לקראת IUI . היום זה היום ה- 13. יצא לי E2 של 12,540. אני יודעת שזה מאוד גבוה אבל האם במקרה כזה עלולים להפסיק לי את הטיפול כדי להרגיע את המערכת???.
לא. אני לא מרגישה כ"כ טובאת מרגישה טוב![]()
שותה מספיק? אין כאבים? אם התשובות הן לא לכל השאלות, אז לא נראה לי. שיהיה בהצלחה.
רגע - לא שינו את הערכים?לא. אני לא מרגישה כ"כ טוב
אני בעבודה וכואב לי... נפוח לי. אני מרגישה חולשה המוח שלי מחוק מהמדכא ואני שותה הרבה מים (לפחות משתדלת). אף פעם לא היה לי כזה גבוה למרות שקיבלתי מינונים דומים. בטיפול המנצח (שדומה לנוכחי) יצא לי ביום ה- 12 5500 וגם אז זה היה על גבול גירוי יתר. אבל הפעם זה יותר מכפול. ככה זה שיש שחלות פוליציסטיות...
ממה למה השתנו הערכים ?רגע - לא שינו את הערכים?
עדין התוצאות גבוהות - אבל לדעתי אי אפשר להשוות למה שהיה אז (בערך אותו אז כמו שלי) כי זה לא אותם מספרים (PMOL/L ולא משהו אחר) נדמה לי.... בכל אופן - תשתי, תשתי, תשתי - ודברי עם הרופא....
גם אניממה למה השתנו הערכים ?
אני מדברת על לפני כשנתיים
עדיין לא. אולי היוםגם אני![]()
אז כל זקיק בשל היה כ-200, היון זה משהו כמו פי 3. עדין הערכים שלך גבוהים - עשית US לדעת מה קורה שם בפנים?
מהבדיקות שלי (במכבי) -גם אני![]()
אז כל זקיק בשל היה כ-200, היון זה משהו כמו פי 3. עדין הערכים שלך גבוהים - עשית US לדעת מה קורה שם בפנים?
מהבדיקות שלי (במכבי) -
(Days in cycle relative to LH peak) Follicular (-12) 40-253pmol/L (-4 ) 231-606 Midcycle (-1 ) 536-1930 Luteal (+2 ) 181-551 כלומר באיזור הביוץ (לביצית אחת - אני מניחה) יכול ליהיות גם כמעט 2000 - ואז יש לך "רק" 6. סתם - לא יודעת כמה את קרובה לביוץ - לדעתי עדיף שהרופא (ובטוח לא אני שרק לפני כמה ימים הבנתי את השינוי הזה) ננחשמקווה עבורך שהכל יהיה תקין!![]()
מכירה מקרה כזה,עדכונים
וגירוי יתר...![]()
חזרנו עכשיו מ- US. אכן יש לי גירוי יתר. הרופא באיזשהוא שלב הפסיק לספור אבל רשם שיש 6 מובילים. בינתיים עושים לי "קוסטינג", כלומר השהיה בטיפול לכמה ימים על מנת שחלק מהזקיקים יספגו ושבינתיים הזקיקים מה- SECOND GENERATION יגדלו. מקווים לטוב. אם אתן מכירות מקרים שמטיפול כזה צמח הריון אני אשמח לשמוע. אישית אני מכירה חברה שנמצאת היום בפורום הריון אחרי ובזמנו שקרה לה מקרה דומה המשיכו לעקוב עד שהטיפול הופסק ללא IUI, כך שזה מה שגורם לי להיות פסימית. כואב לי ואני מבועסת.... ועוד משהו לגבי ערכי הבדיקה. לאחרונה שונו יחידות המדידה. מה שזה אומר שצריך לחלק את ה- E2 שיוצא ב- 4 וכך מתקננים ליחידות הישנות.
אכן היית קרובה ותודה !מכירה מקרה כזה,
אבל זה הפך להריון שלישיה בסוף (כי לא עשו IVF) אז מקווה בשבילך שלא תגיעי לזה (עדיף רק שניים או אחד) אבל החיובי - שזה לא נספג - ואפילו לא היה היפר בסוף! (אבל הכינרת התרוקנה בגללה
) מקווה עבורך שזה יסתדר!!!!!!! מחלקים ב-4? OK - היתי קרובה...... בהצלחה!!!!!!!![]()
אכן היית קרובה ותודה !
מחר אני עושה בדיקת דם נוספת. תחזיקי לי אצבעות !
אני אלופה ב"קוסטינג"עדכונים
וגירוי יתר...![]()
חזרנו עכשיו מ- US. אכן יש לי גירוי יתר. הרופא באיזשהוא שלב הפסיק לספור אבל רשם שיש 6 מובילים. בינתיים עושים לי "קוסטינג", כלומר השהיה בטיפול לכמה ימים על מנת שחלק מהזקיקים יספגו ושבינתיים הזקיקים מה- SECOND GENERATION יגדלו. מקווים לטוב. אם אתן מכירות מקרים שמטיפול כזה צמח הריון אני אשמח לשמוע. אישית אני מכירה חברה שנמצאת היום בפורום הריון אחרי ובזמנו שקרה לה מקרה דומה המשיכו לעקוב עד שהטיפול הופסק ללא IUI, כך שזה מה שגורם לי להיות פסימית. כואב לי ואני מבועסת.... ועוד משהו לגבי ערכי הבדיקה. לאחרונה שונו יחידות המדידה. מה שזה אומר שצריך לחלק את ה- E2 שיוצא ב- 4 וכך מתקננים ליחידות הישנות.
תודה ! רק שיצא מזה הריון...אני אלופה ב"קוסטינג"
וגירוי יתר זהו שמי השניבכל אופן כמעט תמיד אנחנו משהים ומניסיון עדיין יש מספיק זקיקים ומתוכן יוצאות מספיק ביציות בשלות. מטיפול אחד שעברתי יצאו משהו כמו 12-13 ביציות ומטיפול אחר מעל 20. לכן יש עוד הרבה תקווה ולא לדאוג!![]()
כל הטיפולים שלי היו מלווים בגירויעדכונים
וגירוי יתר...![]()
6 זה הגדוליםכל הטיפולים שלי היו מלווים בגירוי
יתר, 6 זה עוד טוב, אצלי תמיד כתבו "רבים" ותו לא.. אבל את עושה הזרעות, נכון? הזרעות זה בעייתי עם כמות גדולה של זקיקים, אולי אפשר לשקול IVF חירום?
כך אני עברתי לIVF.. הליך חירום6 זה הגדולים
יש עוד המון. הרופא הפסיק לספור. ואני במו עיני נבהלתי מהמראה... IVF כרגע לא בא בחשבון (ונראה לי גם מסובך לעבור להליך אחר. לא ?) והאמת שהרופא מפחד בכלל להזריק לי אורביטרל עד שהמערכת לא נרגעת.
מחר אניעושה בדיקת דם בבוקרכך אני עברתי לIVF.. הליך חירום
בגלל גירוי יתר שלא היתה ברירה אלא "להוציא" את הזקיקים, האישור מתקבל מיידית אחרי מכתב מהרופא. אבל זהנ תלוי בשניכם, רק שווה לבדוק את זה כדי לא לפספס חודש שיכול להצליח.
בבקשה, אשמח לדבר הלאה במידהמחר אניעושה בדיקת דם בבוקר
ואז נראה. אם המערכת לא תרגע אני אעלה את האפשרות הזו בפני הרופא. שמעתי על האופציה הזו לראשונה היום ובהחלט עכשיו אשקול אותה, למרות שאני מעדיפה שלא. המון תודה !
הייתי במצב דומהאשמח לשמוע מנסיונכן !
ערכתי הבוקר בדיקת דם לקראת IUI . היום זה היום ה- 13. יצא לי E2 של 12,540. אני יודעת שזה מאוד גבוה אבל האם במקרה כזה עלולים להפסיק לי את הטיפול כדי להרגיע את המערכת???.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.