אשמח לשמוע דעתכם

• פותח הנושא Owsh
  • פורסם בתאריך

Owsh

New member
אשמח לשמוע דעתכם ../images/Emo24.gif

חברה שאלה אותי האם נכון - הקיסר עבורי - 3 מטות לעבור דירה - המיזוג בזמן הקרוב - 6 מטות סיכום - יום הדין לדעתי התשובה היא כן. הקיסר מראה לי על איזה שהיא כבדות ומועקה בדירה הנוכחית, משהו לא משוחרר. 3 המטות לגביה מראים על רצון והרגשה שזה נכון לצאת לדרך חדשה. המיזוג כקלף שיצא על מעבר הדירה מצביע לדעתי על הדברים הטובים שתביא איתה הדירה החדשה ו6 המטות על הזמן הקרוב יכולים גם להראות על כך שרגשית זה נכון בזמן הקרוב אם כי ידרוש אנרגיות. הסיכום כיום דין גם מראה לדעתי על דבר נכון ובכלל 3 קלפים של ארקנה גדולה בשאלה על מעבר דירה מצביעים על המשמעות הרבה עבורה. מה דעתכם? תודה

../images/Emo45.gif

פירשת יפה ונכון אני בד"כ מפרשת את קלף "האם" ממקום של מאין נובעת השאלה. הקיסר כמייצג את ה"האם" מעיד על הרצון שלה למצוא דירה שבה היא תוכל להשתקע ולא משהו זמני. דירה שתיתן לה ביטחון ויציבות. הקיסר מחזק את שלוש מטות, עבורי - והרצון שלה להסתכל קדימה. לא משהו ארעי. 6 מטות מייצג שהיא תצליח למצוא את ה-דירה שלה בזמן הקרוב והסיכום של יום הדין מחזק זאת. ממקום של ארעי למצוא את הקבוע והנכון והטוב עבורה.

Owsh

New member
תודה ושאלה נוספת שהיא העלתה

לאחר מכן היא שאלה האם נכון - מלך החרבות עבורי - אביר הגביעים לעבור עיר - 4 מטות בזמן הקרוב - 2 מטות סיכום - העולם גם כן לדעתי התשובה חיובית. איך שראיתי את קלף העולם הרצון למעבר התקשר לי עם ילדים, מה גם שבאמת בשאלה הקודמת הופיעו 3 קלפי ארקנה גדולה כך שהיה ברור לי שזה לא סתם כי היא רוצה בית עם מטבח גדול יותר... אמרתי לה שגם כאן לדעתי התשובה חיובית ושמעבר לעיר אחרת מהפן הרגשי יעשה לה ולמשפחה טוב אם כי זה נראה קצת אחרת מהשאלה הקודמת כי 2 המטות כאן מדבר על לדעתי על צורך דווקא לחכות טיפה ולבדוק לעומק את כל ההיבטים שקשורים במעבר עיר ואולי אפילו לשאול שוב את הקלפים כשיהיו כל הנתונים האם כלכלית זה יהיה בסדר? מלך החרבות בהקשר של מאין שואלת את השאלה מראה לי שהיא חושבת על כך לא מעט והגיונית זה גם נכון, לא רק רגשית. גם 4 המטות התקשר לי עם המשפחה כמובן ואחרי שפתחתי היא הסבירה לי שראשית בבית עצמו עליו שאלה את השאלה הראשונה באמת יש לה תחושה של כבדות ותקיעות אבל הרצון הראשוני בלעבור בית ועיר זה כי הם במקום עם הרבה פשע, דקירות וסמים והיא מפחדת על הילדים. הבעל מסכים איתה שצריך לעבור בית אבל לא בטוח שצריך לעבור עיר. מה דעתך ותודה רבה על עזרתך

השינוי - חיובי !

עפ"י הפרוש שלי נראה שאכן חברתך תעבור דירה והיא יוצאת לדרך חדשה לעתיד בטוח יותר שיעשה לה הרגשה טובה ובטוחה... והיא יוצאת לדרך צלחה ! ערב טוב - דפנה.

למעלה