אשמח לשמוע דעות

t r i n i t y1

New member
כן, אני יודעת ...

אני יודעת שזה יעבור, אני יודעת שהחיים שלי יימשכו , רק שכרגע זה נראה לי כמו סוף העולם - הכאב הזה. מעודד לשמוע אבל אנשים שיכולים להעיד מנסיונם . תודה.

adam33

New member
בחירה

את צודקת ובאמת המצב הינו בלתי נסבל. אבל . השאלה שלך אינה שווה . ברור שהינו בוחרים באהבה. השאלה היא מהי אהבה? האם אהבה אסורה? האם אהבה שתלויה בדבר? כי הרי לאהוב זה לאהוב אותך וכן מה שסביבך... ניראה לי שאת צריכה לחזור ולנסות לאהוב את בעלך..זה אפשרי!!! אמנם קל לומר לך תחזרי..כי הרי מי אני שאומר לך מה לעשות אבל.. הרגשות שלך לא יעזבו אותך מרגע זה ואף לפני כן.. גם אם תהיי עם המאהב את תחשבי על בעלך כל הזמן וההפך.. עד מתיי? עד שתעשי צעד ותגידי לעצמך שיש דברים שאוליי צריך יותר לעשות עם שכל ופחות עם רגש.. קשה..אני יודע.. ובכל זאת.. בהצלחה..

gerybl

New member
ל trinity1

כנראה שבלתת עצות אני טוב אבל במציאות פישלתי וסיפור שאני מעורב בו עומד להיגמר. היום היה נתק ראשון ביננו אחרי הרבה זמן וסתם בגלל שהיא חיפשה לריב על משהו וגם מצאה.אולי היא תתקשר מחר ואולי לא. אני את המסר שלי העברתי ונראה מה יהיה אבל בכל מקרה היה לי קשה ועדיין קשה לי אבל מצאתי נחמה בזה שיש לי לאן לחזור ועם מי לישון ואת מי לחבק למרות ש..את יודעת. מצד אחד אני באמת רוצה שזה יגמר אבל מצד שני להפסיד את כל הטוב שהיה? בכל מקרה שתדעי שאת לא לבד...האורות ידלקו הלילה בעוד כמה בתים

t r i n i t y1

New member
אוי ... gerybl ../images/Emo10.gif

קבל חיבוק וחיזוקים ממני !!! מדהים העיתוי שלנו - גם אצלי אתמול היתה פגישה מאוד קשה, כאשר בסיומה הוחלט על ניתוק סופי בהחלט של הקשר. זהו, מבחינתי זה כבר נגמר. קשה לי, רע לי, אבל כמו שאמרת - לפחות יש לי בן זוג שאוהב אותי מאוד, יש לאן לחזור ובזרועות מי להתנחם... למרות ש .... כן, אני יודעת ! אבל אני חושבת שהגיע הזמן להתחיל להתמקד בכל הטוב שקיים ממש מתחת לאף שלנו ולנסות לשקם את החיים. אני באמת מתכוונת לנסות. כמה זמן נמשך הסיפור שלך ?? ועד כמה זה היה רציני ?? תרגיש חופשי לשתף, גם במסר אם אתה רוצה.

למעלה