אשמח לשמוע דעות

t r i n i t y1

New member
אשמח לשמוע דעות

אני ובעלי בשנות השלושים לחיינו. אנחנו כבר 14 שנים יחד (מהצבא) סה"כ , נשואים כ- 7 שנים והורים לפעוט. היחסים בינינו תמיד היו דבר מאוד יציב. בעלי איש תומך ומבין ואני משוכנעת באהבה האמיתית שלו כלפיי, אם כי כמובן שהוא בעל מגרעות (שלפעמים מטריפות עלי את דעתי) . יש לנו חוג חברים משותף, ויחסים טובים זה עם בני משפחת האחר. הבעיה היא שאני מעולם לא הייתי מאוהבת ממש ממש בבעלי. כלומר, אני אוהבת אותו, אוהבת אותו בעיקר כאדם וכידיד, אולם מבחינה רומנטית - מעולם לא הרגשתי איתו את אש האהבה והתשוקה. מזה כשנה אני מנהלת רומן עם גבר אחר. אדם המבוגר ממני בכ- 15 שנים. אדם שחי היום עם חברה לחיים, לאחר שבעבר התגרש פעמיים ויש לו ילדים מנישואים קודמים. הקשר ביני לבין המאהב התחיל מקשר של עבודה וידידות , אשר גלש לקשר מיני ורומנטי. אנחנו אוהבים מאוד זה את זו. אני אוהבת אותו כפי שמעולם לא אהבתי את בעלי ונמשכת אליו באופן אבסולוטי. אני מרגישה שאני הייתי מוכנה לעשות הכל עבורו. לא פעם, כאשר אני נמצאת עם בעלי, אני מוצאת את עצמי מהרהרת שהלוואי ובמקום בעלי - היה זה המאהב עכשיו לצידי. אני יודעת שרגשותיו כלפי מאוד עמוקים , אם כי קשה לו להודות בכך ולבטא זאת ורק לאחרונה שמעתי את זה מפיו שחור על גבי לבן. יחד עם זאת, הוא גם טוען שהקשיים הכרוכים בנינוק הקשרים שלנו עם בני הזוג החוקיים שלנו ומעבר לחיות יחד הם רבים מדי, ושאנו לא היינו מצליחים לשרוד מעבר כגון זה. אני מוצאת את עצמי לאחרונה מהרהרת רבות באפשרות לעזוב את החיים הנוכחים שלי עם בעלי לטובת המאהב, שוקלת את כל ההיבטים של צעד כזה על כל המשתמע מכך. מחד - יש לי חיים משותפים טובים עם בעלי ויש לנו ילד ותא משפחתי. מאידך - האהבה האמיתית שאני מרגישה היא כלפי המאהב. אני אוהבת אותו בצורה בה לא אהבתי מעולם אף אחד וכשאני איתו אני מאושרת יותר מכל. אני שוקלת להציע למאהב לבצע את ה-בחירה של החיים, ולבקש ממנו להחליט האם הוא רוצה לחיות איתי או עם בת הזוג הנוכחית שלו, על כל המשתמע מכך, ובכך להכריע האם יהיה המשך ליחסים בינינו או שמא יש לעצור ולהפסיק אותם במקום אליו הגענו. מצד אחד - המחשבה על לאבד אותו לתמיד מטריפה אותי ואני לא מסוגלת להתמודד עימה. מצד שני - אני מרגישה שאני משתגעת מהחיים הכפולים שאני מנהלת ושהדבר מאוד מזיק לי. רציתי לשמוע דעות בנושא מאשנים שאולי היו שם כבר : מה הסיכוי שהאהבה האמיתית תנצח כאן ? איזה סיכוי יש למערכת יחסים שהתחילה בצורה אסורה, בין שני אנשים לא פנויים ? ובמה אתם הייתם בוחרים - באהבה עזה ואמיתית ובלתי מתפשרת - או בחיים רגועים ובלתי מסעירים , לטוב ולרע ???

seeyou

New member
מה הסיכוי שהאהבה האמיתית תנצח ?

צריך להבין מה זה "אהבה" מה זה אמיתית מה זה סיכוי כנגד סיכון. הסיפור שלך לא מחדש דבר ,אלפי נשים נמצאות באותו מצב של "בלבול". מה שטוב עם מאהב למשתווה למצב עם הבעל את מתארת גבר מנוסה ביחסים עם אישה ועם תאבון למין. רוב הגברים הנשואים מתפקדים טוב יותר כמאהבים מאשר כבעל. הם מרגישים יותר משוחררים... כנגד התשוקה אין הגיון. לפני שאת שוברת את הכלים תחשבי מי הוסף אותם. בהצלחה יוסי

gerybl

New member
תגובה

כ"בוגר הפקולטה" אני יכול לייעץ לך לשקול כאופציה אחרונה לפרק את החבילה. בתחילת הקשר(ושנה של מים גנובים ומתוקים זו התחלה) הכל נראה וורוד. אתם לא חולקים חיים ביחד אתם לא מתברברים עם קשיי החיים היום יומיים-אתם רק נפגשים לכיף ויכול להיות שנוצרה אצלך אשליה שככה זה גם בחיים האמיתיים. אני לא מכיר את מאהבך אבל הוא עם נסיון של משברים בזוגיות(גרוש פעמיים עם ילדים). מה את יודעת עליו? איך הוא מתנהג עם נשותיו כשהם הופכות "שלו" ? האם לא יבגוד בך?(למה הוא התגרש בעבר?) והרי הוא חי עם מישהי ובוגד בה אז יש כאן יותר מדי שאלות פתוחות לגביו כשמן הצד השני יש את מי שבחרת לפני שנים לחיות איתו. לא רע לך איתו,יש לכם ילד בבית ובסך הכל חסר לך משהו ומצאת בחוץ. את לא לבד יש כמוך אלפים ואת חווה משבר ראשון אולי ביחסים איתו. אגב תנסי לשחזר-האם ככה היה לך כשהתחתנת או כשהכרת את בעלך? אם התשובה חיובית אז התשובה הבאה היא שהאהבה והתשוקה הבוערת חולפת ונכנסים לשגרה(או שגרע)ויש גם פורום נחמד שאפשר להיכנס לכתוב ולקבל חיזוקים. אני במקומך לא הייתי חושב על האופציה של לעזוב את הבית.תמשיכי לכייף ותראי בו רק מאהב שאיתו אפשר לעשות כיף ותו לו.

כל זמן

שאת יכולה "לחגוג" תחגגי עם המאהב שלך. או, תסיימי את הקשר איתו. לפרק את הנישואין שלך יהיה מלווה בקשיים ותמצאי את עצמך ללא בעל וללא מאהב. ייגרם לך בלאגאן שלם שייצור אצלך בלבול יותר עמוק. נכון, מאהב זה נחמד אבל גורם לך לייסורי מצפון גדולים. עלייך להחליט לאיזה צד נוטה הכף. וללכת על זה עם כל המשתמע מכך. קחי אחריות.

t r i n i t y1

New member
תודה על התגובה.

לשאלתך - לא, לא הרגשתי ככה עם בעלי מעולם, גם לא בתחילת הקשר. מעולם לא הייתי מאוהבת עד מעל לראש כמו עכשיו !! לכן ההתלבטות ולכן כל הקושי. מבחינתי - מדובר באהבה אמיתית, ולא רק במישהו שאפשר לעשות איתו כיף ותו לא. מדובר גם בחבר קרוב מאוד מאוד, מישהו שאני משתפת אותו והוא אותי, והיחסים לא מושתתים כאן רק על סקס. להיפך. ואשמח לקבל את שם הפורום שאתה מדבר עליו.

gerybl

New member
הכוונה לפורום הזה

וכמו שכתבה גבי-תמשיכי להנות או שתעצרי. ברור שעם המאהב יש לך יותר אינטימיות ושהוא הפך לאיש סודך. זה טבעי אבל מכאן ועד לפרק משפחה...שממש לא רע לך בה . למה? בגלל זיונים?

gerybl

New member
ושוב...

כשהזיונים טובים הכל נראה וורוד(סליחה על הבוטות אבל את חייבת לראות את זה כפי שזה) האהבה היא דבר שחולף , זה משהו כימי בגוף שמטריף ומעורר וגורם לנדודי שינה והתעוררות באמצע הלילה וחלומות ולאופטימיות אבל זה זמני וחולף אבל ככל שתמשיכי בקשר ותתגעגעי ככה הקשר ימשיך ויחזיק מעמד. אז- אם את סובלת תחתכי מהקשר הזה ואם אץ נהנית תמשיכי ותהני אבל לא ולא לפרק משפחה בגלל ...זיונים ומה שקורה בגללם.בטח לא שיש לך בעל שלא מכה ולא רע אליך

t r i n i t y1

New member
אמנם אין לי בעל מכה והוא גם לא רע..

אבל אני חיה חיים של פשרה. אני חיה עם בן זוג טוב. בפירוש לא מדהים - אבל טוב . אני חיה עם בן זוג שמעולם לא הייתי מאוהבת בו עד מעל לראש, אם כי אני אוהבת אותו מאוד. ועכשיו - out of the blue - אני פתאום מסוחררת ממישהו אחר, מאוהבת , מעופפת. ופתאום אני לא מבינה איך חייתי כל השנים .... אז נכון - זה גם זיונים, אבל לא רק !! ממש לא רק !! זה לא רק בגלל זיונים ! בכל אופן, כמו שאני רואה את זה - הרומן הזה ככל הנראה הגיע בימים אלה אל קיצו והבחירה נעשתה עבורי. אני לא יודעת איך לאסוף את השברים . איך להחיות מחדש את הקשר הזוגי עם בעלי, איך לשנות את העובדה שאני משתוקקת בלילות אל מישהו אחר ....

gerybl

New member
ממליץ על ספר

"אשת איש" של שלי יחימוביץ. תקראי ותראי אולי ממה ניצלת. הרומן הגיע לקיצו? מצד אחד אני מצטער עבורך מצד שני אולי זה לטובה כי עדיף שלא נתפסת... איך להחיות את הקשר עם בעלך? תנסי "לשדרג" אותו. צאו לנופש ארוך של שבוע, תעשו איזו סדנת ליטופים משותפת. תעמדי על זה שזה יקרה ותראי לו שזה חשוב לך וככה את רוצה. בקרו ביחד בחנות סקס(בלי שום בושה ! ) ואולי תגלי מישהו חדש ותהני סוף סוף מסקס "חוקי" תעדכני מה קורה...

t r i n i t y1

New member
קראתי - ספר מעולה !!

אבל כל מקרה לגופו. אני פשוט נמצאת כרגע בשפל המדרגה, לא רואה איך אני צומחת מכאן .... תודה על העצות. מה זה, אגב, "סדנת ליטופים" ??? ועוד שאלה - מעניין אותי לשמוע גם דעות לגבי חילופי זוגות : זה רע או שזה טוב ליהודים לדעתכם ??

זמן

רק הזמן מרפא. זה לא קל אבל אפשרי. רחוק מהעין רחוק מהלב. ותהיי חזקה. בקשר לאישך, אני לא יודעת אם כעת תוכלי להיות יותר מקורבת, אולי? ואולי תחיי בהרגשת החמצה? סבלנות חביבתי. שולחת לך
גדול.

t r i n i t y1

New member
תודה גבי.

כן, הפחד העיקרי שלי הוא מלחיות את המשך חיי בתחושת החמצה ... זאת בדיוק ההתלבטות.

mottil1111

New member
זוגיות טובה...

איש המערות היקר!!! ברצוני להגיד לך שכאיש חכם ונבון,(כך אני מעריך את מירב הצעותיך לכותבה הפורום..)אני מאד מתפלא על תגובה שטחית כזו שכן דבר כזה אני לא ראיתי אצלך מזמן וזה כאילו נכתב כלאחר יד ואני בהחלט לא מסכים עם עצתך זו,בהזדמנות זו ברצוני להודות לך על הכנסת האתר שלי כקישור בפורום שלכם,מאז היו לי הרבה כניסות ושאלות למכביר,ואני תמיד שמח לעזור לכל מי שזקוק לי ,להזכירך שם האתר הוא www.zugiutova.com תודה רבה מוטי

gerybl

New member
לא יודע

לא התנסיתי בזה אבל כנראה זה כמו שזה נשמע . שמעתי שאפשר לבוא עם בן הזוג ולהיות איתו או לבחור אחר כש"המחיר" הוא שמישהי בוחרת בבן זוגך. לא סיטואציה קלה... אגב סיימת את הרומן ? לא הבנתי איפה זה עומד. סדנת ליטופים זה שנפגשים במשך כמה ימים במקום מבודד ונעים ולומדים איך לענג אחד את השני באמצעות ליטופים. נתתי את זה כדוגמא למשהו שיכול להזרים לך דם חדש למערכת הנישואים כמו כל דבר חדש אחר.

t r i n i t y1

New member
הבנתי.

לגבי הרומן - ככל הנראה על סף סיום. לא רק בגללי, בעיקר בגללו , קשה לו לא פחות מאשר לי ולדבריו הוא אינו מסוגל להתמודד עם כל מה שקורה. זה כמובן גורם לרגשות להתעצם עוד יותר, ולמצב בבית להיות קשה עוד יותר.

טריניטי

בואי אסביר לך מה קורה איתו: הוא מבין שהוא צריך לקבל החלטה גם וזה ממש ממש לא מתאים לו. לכן, הוא החליט לצאת מהסיפור. הוא לא רוצה לעבור שוב את כל הקטע עם הבעיות שלך. ולכן בחר להתנער החוצה. וימישך לחפש לו מישהי פנוייה ובראש נקי. אבל זה יחזור על עצמו תמיד. כי למי אין חבילה על גבו? וזה הכל.

המציאות

האופפת אותך והזמן העובר, בעזרת מחשבותיך ומנגנון קבלת ההחלטות שלך. זה איך. הדברים ילכו לאן שתחליטי להוביל אותם. את תחליטי כמה זמן נכון לך להשאר במקום הכואב והמתאבל ומתי יגיע הזמן לצאת ממנו. את תראי, שכשתרגישי שהחוויה המופלאה שעברת מיצתה את קיסמה, תוכלי להשאיר אותה במגירת הזיכרון של "פלאי החיים" שלך ולפנות ממנה לדברים אחרים. אז תוכלי לשקול באופן אובייקטיבי יותר את מכלול מערכת היחסים שלך עם בעלך ואיזה מקום יש לה בחייך. אחר כך תוכלי לקבל החלטות נבונות יותר. זה אפשרי. מניסיון.

למעלה