אשמח לשמוע דעות

אשמח לשמוע דעות

הי לכולם ,אני אם חד הורים בת 35 אמא לשני ילדים בגילאי 8,4 גרושה מזה 5 שנים, עכשיו שמעו סיפור:לפני שעה התחברתי עם"אהבת נעורי" זהו בחור שבעבר היינו חברים 3 שנים ואף עמדנו להתחתן (בערך בגילאי21-24) אפילו התארסנו ואני קיבלתי "רגליים קרות" וביטלתי הכל ,רחקי זה התחתנתי והוא התחתן ובלב הכל נישאר כמו רגש ניצחי שריחף מעלי כל החיים ,ווווווולפני שנה התחברנו גם הוא התגרש וגם לו יש שני ילדים דילגנועל כל השלבים והוה עבר לגור יחד איתנו ,הילדים שמחו מאוד כי דמות גברית בבית זה בדיוק מה שהיה חסר אפילו קראו לו אבא בהתחלה מרוב התלהבות הוא גם היה מאוד נחמד כמו שתמיד מאוד נחמדים בהתחלה אחרי זמן מה עברנו דירה והכל היה ניראה מבטיח שהנה הנה אני בונה לי קן חדש כמו שהיה צריך להיות לי אבל מה מסתבר שהבחור איך לאמר לא ממש לב חם בכללי ולילדים שלי בפרטי כל הפנטזיות שלי על משפחה וביחד ושכולם הופכים להיות חלק הולכות ומתנפצות לי בפרצוף זה כאילו שהוא חי איתי והילדים שלי הם נספח(מטריד)בחייו אין נשיקות אין חיבוקים אין מעורבות אין לילה טוב אין אני כמובן מאוד חמה עם הילדים שלו כי כזו אני עכשיו אלי להגיד שמושלם אין מושלם אהבה יש אבל מציקה לי כל הזמן הקרירות הזו זה לא שהוא עושה בכוונה זה פשוט הוא דיברתי איתו הרבה על הנושא הוא אמר שזה לוקח לו זמן ברור לי שהלב שלו קר אבל מבחינתי אני רוצה חמימות לי ולילדי אגב החמימות אצלו זה עינין של מצב רוח לא משהו רציף הוא יכול ימים שלמים לא להחליף איתם מילה הם מצידם פרשו ממנו לגמרי לא מבקשים חום ולא אהבה הם הבינו שאין כשאני מדברת איתם עליו הם דוקא אומרים שהם כן רוצים אותו איתנו מה דעתכן?האם אני צריכה להיפרד ממנו?אגב גם לילדיו הוא לא ממש חם תודה מראש המבולבלת

איילת567

New member
רוצה להגיב לך סופרת מילים.../images/Emo186.gif

גם אני גרושה עם 5ילדים ואני רוצה להגיד לך שמי שאוהב אותך באמת ירצה גם את ילדייך בתמונה אי אפשר להתעלם מילדים קטנים הילדים מרגישים בניכור הם פשוט יגדלו ולא יכלו לחיות איתו באותו בית ואז תיהייה בעיה היום הם קטנים מה תעשי שיגיעו לגיל ההתבגרות.את צריכה לקחת את החבר שלך לשיחה ולהסביר לו מה החשיבות של חמימות בתוך הקן המישפחתי.גם אני חייה עם גבר שאהבתי אותו והוא אותי עוד היינו שנינו נשואים לבני זוג אחרים.התגרשנו אני הייתי עם 4 ילדים קטנים מאוד.הקטן היה בן 3 חודשים לא ישר עברנו לחיות ביחד זה לקח 9 חודשים.הוא מבוגר ממני ב23 שנה הבהרתי לו חד משמעית שהילדים שלי הכי חשובים לי בעולם ולמרות שאני אוהבת אותו הכי הכי הוא צריך להסתדר קודם איתם.למזלי חברי לחיים הוא אדם חם ואוהב והוא הדמות הגברית בבית.הבאנו ילדה משותפת שהיא היום בת 5 נכון שכתבתי לך הרבה אבל זה מהלב אף אחד לא יכול להגיד לך מה לעשות את חייה עם הבחור ויודעת איך הוא מתנהג לילדיך או בכלל בחיים עצמם.את צריכה לשאול את עצמך עם את רוצה שילדיך יחיו חיים נטולי אהבה מצידו כמובן.כי הרי אין אהבה כמו אהבה של אמא.מאחלת לך חיים מלאי אהבה וחיבה.איילת שגם גדלה ללא אהבה של אבא.

א ל ו ל י

New member
הערה טכנית לאיילת ../images/Emo140.gif

כשאת כותבת תגובה להודעה קיימת (ולא פותחת הודעה חדשה משלך)- אנא לשרשר !!

קראתי דבריך בשקיקה...

איילת יקרה,בראשית עלי לציין שהילדים עטופים בהמון אהבה משפחתית גם מאבא שלהם וגם ממשפחתו -סבא סבתא ואחים של אבא שזה באמת הכי חשובכי בקן המשפחתי הביולוגי יש חמימות עד כמה שאפשר,לגבי בן זוגי דיברתי,אמרתי,אפילו בכיתי,אני חושבת שהעברתי את המסר בצורה ברורה משום מה אצלו ישנה הפרדה ביני לבין הילדים ואין לי מושג למה אגב לפני מספר חודשים התקשרתי לתוכנית של ורדה רזיאל וסיפרתי לה והיא אמרה לי חכי זה עינין של זמן מה את רוצה ממנו יש לו שני ילדים משלו אגב הואגרוש שנה וקצת אני בתוכי יודעת שחמימות זה עינין של אופי ולא של החלטה אני מרגישה לפעמים את ההשתדלות שלו (ביחס לעצמו כמובן)אבל איך לאמר אצלי בנשמה זה לא זה זה לא מה שחלמתי לילדים קודם כל ודיברתי ואמרתי לו הכל ,באוגוסט אנחנו מסיימים חוזה ואמורים לעבור דירה אולי אז זה יהיה המבחן ,אם הוא נישאר בקרירותו אולי עדיף לא לעבור יחד,אבא שלי אומר לי שאם אני יעזוב אותו הנפש שלי תהיה עצובה ושיש מקום עדיין לקוות לשינוי.אגב משיחות עם גרושתו(אנחנו מכירות המון שנים)הבנתי שגם עם ילדיו לא היה החום אותו חום שאני מדברת עליו ודוקא הכניסה שלי לחיים שלו פתחה לו את הלב לילדיו לפחות.

איילת567

New member
לסופרת המילים.

אני לא מאמינה בורדה כי גם אני חושבת שזה עינין של אופי.אם כל מה שעשית לא עזר אז אולי עדיף בלי על תחשבי שאני אומרת את זה בקלות ראש אלה בכאב גדול .אני גדלתי בלי אהבה של אבא בכלל לילדי יש את אביהם הביולוגי וזה חשוב.אבל החבר גר איתך בתוך הבית.זה לא אומר שאת לא יכולה להמשיך לצאת איתו בלי לגור איתו.טוב נדבר כי הבת הגדולה של החבר באה עם הנכד. ביי בנתיים איילת.

דילמה לא קלה

אני לא יודעת אם משהו בוודאות יכול לתת תשובה לכי אחרי הלב ,הרגשות וטיפה מחשבה מה את רוצה?מה עושה לך טוב..לילדים... והאם שיחה עם יועץ באה בחשבון? יכול לעזור! חג שמח

למעלה