אשמח לשמוע דעות על

• פותח הנושא odeia
  • פורסם בתאריך

odeia

New member
אשמח לשמוע דעות על

חליטת פטל ללידה וחיזוק הרחם.

odeia

New member
שלומי, ולא בציניות - חליטת עלי פטל

האם זה באמת עוזר בלידה ומחזק רחם או לא?

פטל המשך..

עד כמה שזכור לי ואת יודעת, אני עוסק ב-ה-מ-א-ו-פ-ת-י-ה ק-ל-א-ס-י-ת ולכן אם ישנה בעיה, אם ישנו קלקול כלשהו אני נותן רמדי לאדם, ולא לצורכי חיזוק כאלו ואחרים, זה מנוגד להבנה ולידע שלי על בריאות וחולי. אני לא נותן רמדי לרחם. אני לא נותן רמדי לכליות. אני לא נותן רמדי לאוזניים. הרמדי ניתנת רק לאדם, ורק לאחר שיש סיבה לתת אותה לאדם. אני לא נותן רמדי פרופילקטית, כלומר קח רמדי, אולי מחר תצטרך אותה. אם זה היה ההפך אז כל אחד צריך לקחת ARNICA כי אולי עוד שעה הוא יהיה מעורב בת.ד. או אולי ניקח רמדי אחרת כי עוד רגע נהיה מעורבים חלילה בפיגוע. ולפרוטוקול, אומנם אני ציני אך לא במקרה הזה. בהצלחה בלידה שלומי.

odeia

New member
שלומי, השאלה נשאלה עקב דיון

חוזר על זה בפורום הריון ולידה. הציניות שלך לא היתה במקום. יכולת לכתוב, שלפי דרכך אתה לא מאמין בזה, ואולי גם לכתוב למה. מיותר מעבר לזה. או לא להגיב לשאלה. יש כאלו שכן מאמינים בזה, או מתייחסים לזה אחרת. אני בהחלט לא אשתמש בזה, רציתי לדעת מה דעת המטפלים השונים לגבי הנושא. דרך אגב, אני בלידה אקח ארניקה. תודה על האיחולים.

חליטת עלי פטל

שלום וברכה, אני ורבות מחברותי השתמשנו בחליטת עלי פטל לפני הלידה, ואני יודעת שהרבליסטים ממליצים על כך, אין לי מקורות מחקריים ומדעיים, אך מנסיונן של כעשר נשים שהשתמשו בכך, לא היתה להן לידה קלה יותר מלידות קודמות שלהן. מנסיוני, בלידה הראשונה שתיתי באדיקות חליטת עלי פטל, והיתה לידה ארוכה ומייגעת של שתי יממות, אין לי מושג מה היה קורה אם לא הייתי שותה את עלי הפטל, אבל... זהו, זה מה שאני יודעת. מאחלת לך המשך הריון ולידה בריאים וקלים שרון

לשרון - חליטת עלי פטל

נו, זהו פרט שלא ידעתי עלייך והוא בהחלט מסביר הרבה דברים. ואל תשאלי אותי מה!!! מכירה את השיר: "הכל בגלל פטל קטן הכל בגלל..." בכבוד רב, אם המון אהבה שלומי.

בהצלחה בלידה

ומקווה מאד שלא תקחי את הרמדי. ציני או לאו?! אתם יודעים יותר טוב ממני מתי אני ציני או רציני. הכול על חודו של 'ר'. בכבוד רב, שלומי.

odeia

New member
שלומי, למה לא לקחת את הרמדי?

זה מה שההומיאופתית הקלאסית שלי נתנה לי ללידה. פעמיים בדיוק לפני, ו-4 פעמים בדיוק אחרי, בהפרש של חצי שעה בין מנה למנה.

SideKick

New member
Odeia...

עם כל הרצון הטוב להתייחס בעדינות וברצינות לשאלות הפונים, אני חושבת שאת עושה כאן דבר שהוא מאוד לא מכובד, כלפי כל הצדדים. דבר ראשון כלפי עצמך - את מעלה שאלה, מספרת חלקי דברים ולא את התמונה השלמה. את מראש מזמינה התייחסות לא רצינית בצורה שכזאת. דבר שני כלפי המטפלת שלך - אם את בוטחת בה - בטחי בה. ואם אינך - מצאי לך מטפל או מטפלת חלופיים. לקבל רמדי מהמטפלת שלך ובאותו הזמן לרצות לקבל עצות באותו תחום בדיוק מאחרים, יש בכך בהחלט טעם לפגם. ולבסוף כלפי הנוכחים בפורום - אנשים כותבים כאן עם שפע של רצון טוב לעזור לאחרים. להסתיר מידע ("אבל זאת הרמדי שהמטפלת שלי נתנה לי") ולאחר מכן לנפנף בו כהוכחה לצדקת דרכך - זהו ממש זלזול בזמנם של אנשים שמתאמצים ועונים לשאלותיך. עצה אחת לי אליך - חלק גדול מההצלחה בחיים בכלל (ובלידה בפרט) הוא היכולת לסמוך. לסמוך על עצמך, לסמוך על המטפלת שלך ולסמוך על הרופאים (או המיילדת) אשר מלווים אותך בדרכך זו. בצורה כזאת תגיעי ללידה רגועה יותר ומוכנה יותר. בהצלחה.

odeia

New member
לא יודעת איזה דבר לא מכובד

אני עושה. שאלתי שאלה לצורך הדיון בה, בעקבות דיונים חוזרים ונשנים בפורום אחר. שלומי ציין רמדי מסויימת, ושלומי מכיר אותי קצת, בעיקר דרך המסרים, וציינתי בפניו שבמקרה את הרמדתי הספציפית הזו אני לוקחת מההומיאופתית שלי ללידה. אין לי שום ספק בטיפול שלה ולא מחפשת משהו נוסף. יכול להיות, שלא הובנתי כראוי, בגלל סיבה כזו או אחרת. כנראה מקומי כבר לא בפורום זה, עם כל הצער. חבל לי שמההתחלה, שרשור זה קיבל טעם רע, אם באשמתי או בגלל סיבות אחרות. תודה למי שענה ברצינות.

SideKick

New member
כשמי שמאוד קשובה לאחרונה...

לנושא הציניות שלפעמים מבעבע כאן, אני חייבת לציין שהפעם, לפחות בפילטרים שלי, לא נקלטו שום עקבות ציניות מכיוונו של שלומי. הוא ניסה להתבדח בהתחלה (וכידוע, אין לנו בפורום שום התוויות נגד בדיחות הדעת), וכשביקשת התייחסות רצינית, הוא ענה בשיא הרצינות. אם משהו בדבריו בכל זאת פגע בך, תוכלי לפנות לשלומי במסר ולבדוק איתו את הנושא, או לשתף את הפורום מה בדיוק בדבריו גרם לך לתחושה של התייחסות צינית. לידה קלה ובריאה.

odeia

New member
שמחה שהציניות של שלומי הצחיקה

אותך, אבל בתור מנהלת פורום, שאחד הכללים שהתוות היה שהתשובות לא יהיו ציניות, ציפיתי ממך לתגובה אחרת.

מוטימוט

New member
למה את רוצה לחזק את הרחם ?!?!

האם יש היסטוריה של הפלות, חולשה, או סכנה להפלה? אם לא אז למה לצרוך תרופות\ צמחים\ סמים לא לצורך? אם כן, יש צמחים טובים הרבה יותר לחיזוק הרחם ולטיפול בהיריון בסיכון וללא ספק אסור לעשות זאת בצורה חובבנית. כל צמח או תרופה שנצרכים לא לצורך, ללא ידע מתאים, במיוחד בהיריון!!!! מהווים סכנה ועלולים לגרום לנזק אשמח לעמוד לרשותך עם מידע נוסף מוטי

odeia

New member
לא רוצה לחזק את הרחם

שאלתי שאלה בעקבות דיום בפורום הריון ולידה על החליטה של הפטל. הנושא הזה עולה שם כמעט כל יומיים. חשבתי לקבל כאן תשובות לכאן ולכאן, ולהפנות את הבנות מהפורום לקרוא את הדיון בנושא.

למעלה