אשמח לשמוע ביקורת

anat15

New member
אשמח לשמוע ביקורת

על מנת להשתפר (זוהי העוגה השניה שאני מציירת) הסוכריות שבצד נתקעו בעוגה רק בזמן המסיבה (לאחר הוראה מפורשת שלא לאכול אותם כי יש בפנים שיפוד, פשוט פחדתי שפסטה לא תישא את המשקל). אז קדימה, מחכה לשמוע איפה ואיך אני יכולה להשתפר.

t a l talim

New member
ענת...

חיפשתי וחיפשתי, ואין לי הערות והצעות- נראה שאת "שולטת" יופי בעניין- יופי של עוגה!

Lela

New member
אני לא מאמינה!!!

זו בדיוק העוגה שאני צריכה להכין ליום שישי! לבת של חברה יש יום הולדת 6, קוראים לה יובל והיא ביקשה את הציור הזה. אז... לא יצא לך יפה בכלל!
תני לי לבוא לקחת אותה ממך. טוב?
סתם... יצא מקסים! נראה איך היא תצא לי!!!

ראומה1

New member
ענת העוגה ממש מתוקה (תרתי משמע) איך

את מוציאה אותה מהתבנית , השתמשת בתבנית סיליקון? ושאלה אחרונה, איך אני מעבירה לפה תמונה של עוגה שהכנתי (בדיוק כמו שלך אבל פחות יפה...) אני מנסה להעביר ללא הצלחה תודה ראומה

t a l talim

New member
ראומה,

את צריכה לשמור את התמונה כקובץ jpg, ולוודא שמשקלה אינו עולה על 250k.

anat15

New member
תודה!

כנראה שאני ביקורתית מדי כלפי עצמי. לי הצבעים נראים קצת דהויים, אבל אולי בגלל שאני מנסה להשיג את כל הגוונים מארבעת הצבעים שיש לי. לאה- מצטערת לאכזב העוגה כבר נאכלה. ראומה- השתמשתי בתבנית רגילה, אבל על התחתית אני מצמידה נייר אפיה . אני לא אוהבת להשתמש בסיליקון, לא הולך לי כ"כ טוב איתן.

MP826

New member
יופי של עוגה ../images/Emo23.gif

ואת כל זה עשית מארבעה צבעים? וואו אילו ארבעה צבעים יש לך? ואיזו עוגה היתה מתחת לבצק?

anat15

New member
יש לי את הסט הבסיסי

של וילטון: אדום, כחול, צהוב וחום. מתחת יש עוגת שוקולד פשוטה ומהירה שהילדים ממש אוהבים (ולמען האמת גם המבוגרים).

../images/Emo41.gifעוגה ממש ממש ממש יפה!../images/Emo141.gif

אני נכנסת בזמן האחרון די הרבה לאתר ומסתכלת ומתפעמת.. אני מבינה שגם את חדשה בנושא.. זה נורא קשה??! אני מאוד רוצה להתנסות אבל מפחדת לעשות את הקפיצה הראשונה. אם תוכלי להגיד לי בתור התחלה מה אני צריכה לקנות ע"מ ליצור עוגה כזאת (מדהימה) כמו שלך אשמח מאוד!! את העתקת האיזהיא צורה את התמונה או שציירת בעצמך? היא ממש יפה! אם זה העתק אשמח מאוד אם תוכלי לשלוח לי את התמונה.. אשצח מאוד לעזרה מכל אחת! המון
מראש!

למעלה