אשמח לשמוע את דעתכם

ofripi

New member
אשמח לשמוע את דעתכם

בוקר טוב לכולם. פעם ראשונה שלי בפורום הזה. אשמח אם תוכלו לומר דעתכם, עצתכם ועזרתכם. אני לא יודעת אם השאלה שלי שייכת לכאן. יש לי תאומים בני 6, בתור ילדים ראשונים שלנו, בן ובת, חגגנו להם יום הולדת בגיל שנתיים, אתם יודעים התלהבות של ילד ראשון. אני מתכוונת שחגגנו בכך שהזמנו ליצנית ומלא חברים לבית שלנו, והיה נחמד, למרות שאותם בכללית עיניין יותר הממתקים. טוב הנה השאלה שלי: שנה שעברה רציתי לחגוג להם שוב עם חברים אחרי צהריים, ובעלי לא רצה בטענה שזו טרחה לאנשים, טענה שמוזרה לטעמי, ושהם עדיין קטנים, אז נדחה לשנה הבאה. השנה הם בני 6, ויום ההולדת קרב, והוא עדיין בדעתו. יש לציין שכל החברים שלנו חוגגים לילדים, ואנחנו הולכים וקונים מתנות ומאוד נהנים, אבל גם הם רוצים שיחגגו להם מסיבה עם ליצנית, בלי קשר ליום הולדת בגן, שאותה חוגגים עם ילדים נוספים. מה לעשות, איך לענות לו על כך, איך לשכנע אותו, שווה להתאמץ ולריב איתו על כך,? אמרתי שהוא לא צריך לעשות כלום, רק להיות נוכח, יותר פשוט מזה? דרך אגב, הוא לא אוהב שחוגגים לו יום הולדת, אז לא עושים מזה משהו גדול, רק אנחנו עם הילדים, אבל זה לא קשור אליהם, הם ילדים ולא עושים להם כל שנה. בבקשה טענו, תאמרו דעתכם. תודה מראש

ענתי 10

New member
אני חושבת שבגיל 6

כבר כן צריך לחגוג להם "כמו כולם". כי בגיל הזה הם כבר מבינים והם רואים מה אצל אחרים, ואם לא תחגגו להם הם ירגישו מקופחים ושונים. אז נכון, יש הרבה אנשים שלא עושים עניין מימי הולדת, כי במשפחות שלהם זה לא היה מקובל או בגלל שהם לא אוהבים וכו', אבל בשביל הילדים זה חשוב, וזה היום שלהם, ובעלך צריך להבין זאת. אז תנסי להסביר לו עוד קצת, ותעמדי על שלך. בכל זאת, הרי גם אם הוא לא בדעה שלך - הוא לא צריך להשקיע בזה.

maybesure

New member
בעד !!!

ראשית מזלטובים לשניהם! הנה ההצעה שלי: לשאול אותם בנוכחותו מה הם רוצים ליומהולדת. יש למתוקים כבר דעה משלהם, והם בוודאי גם יידעו להביע אותה בקול. והדעה האישית שלי: אין כזה דבר מוקדם מידי ליומהולדת. אצלנו מגיל שנה חוגגים ימי הולדת לילדים, אבל עושים את כל ההפקות לבד בעצמנו. עד גיל 3 היו הילדים באו עם הורה מלווה, מגיל 4 בערך רוב הילדים נשארים לבד. גם חינוך לילדים וגם הנאת העשיה. ואם נחסכת מכם עיקר העבודה בהזמנת ליצן/קוסם/הפעלות וכו' אז מה הבעיה?? אני בהחלט בעד לחגוג, גם אם אישית אני לא אוהבת לעצמי מסיבות גרנדיוזיות. לילדים זה עושה שמח ומשאיר טעם של עוד לשנה הבאה! וגם מזכרות לכל החיים.

g u r a

New member
לדעתי

ימי ההולדת בגילאים האלה...הם הזכרונות לכל החיים!! אנחנו חוגגים לילדים כל שנה מגיל שנה, והם זוכרים כמעט כל יום הולדת. 1. שבי עם הילדים ועם בעלך ,ותשאלי אותם איך הם היו רוצים לחגוג את יום ההולדת שלהם. 2.אם הם יגידו שהם רוצים ליצן/קוסם/או כל הפעלה אחרת נראה לי שבעלך ישתכנע ולא יוכל לסרב להם. 3.בכל מקרה כבדי את בקשתם. אצלי הילדים בגיל 6 ידעו בדיוק איך הם רוצים טת יום ההולדת שלהם.
מזל טוב
ובהצלחה!!

לדעתי התשובה מאוד פשוטה

אנחנו חגגנו לגדול יום הולדת צנוע כל שנה, משפחה קרובה בלבד.בגיל 5 הוא רצה יום הולדת לחברים כמו שראה את ילדים אחרים מהגן. אז עשינו. הזמנו את הילדים מהגן, אני בניתי תוכנית בידור וכולם היו מאושרים. אבל אם לא היה מבקש לא הייתי עושה, בשביל מה אני צריכה את כל הטררם? תשאלו אותם. ואם הם רוצים אז תחגגו להם. מגיע להם...

למעלה