אשמח לשמוע את דעתכם.

אשמח לשמוע את דעתכם.

אהלן לכולם. עוד שאלה בסאגה הבלתי נגמרת של אתרי-היכרויות-ולמה-זה-לא-עובד-לנו.
אני רשום באתר מזה תקופה ארוכה ושלחתי הרבה הודעות. שאני אומר הרבה, זה סדר גודל של מאות, לדעתי. אני א-ף פעם לא מזלזל או משכפל, תמיד מקפיד לקרוא את הפרופיל, לראות מי זו שמעוניינת, למה, כמה, לנסות לפתוח בשיחה ובצורה בלתי מאיימת.
קיבלתי כמה תשובות להודעות שלי. לא יודע להעריך באחוזים, אבל קיבלתי. לפעמים זה התפתח, הגיע לטלפונים, כמה דייטים, משהו אפילו נמשך קצת יותר. אחלה, הכל טוב ויפה.
אני פה למשהו אחר: הבחורות המציצות בפרופיל אך לא משיבות הודעה.
ברור לי שלכל בחורה ממוצעת באתר הכרויות יש המון פניות. אבל לדעתי, אם כבר גרמתי לא להסתכל אצלי בפרופיל - זה אומר שההודעה עשתה את החלק שלה. אני צודק בקטע הזה?
אני באמת חושב שאני מנסח הודעות בצורה טובה ומושכת, ואני מרגיש שזו לא הבעיה. הפרופיל שלי בסה"כ כתוב סביר, לא מתוחכם ולא מתחכם מדי, כל פעם שאני חושב לשנות אותו (ומדי פעם אני עורך אותו) אני אומר לעצמי שחבל, זה מי שאני, ככה אני מרגיש איתו הכי בנוח ולכן לא משנה.
לכן הגעתי ל"בעיה" האחרונה - התמונות. בסה"כ אני חושב שאני נראה די בסדר. מעל הממוצע, נגיד כך. איתרע מזלי וכל התמונות שיש לי בשנים האחרונות (אין לי פייסבוק אז העלאת תמונות של חברים וכו' זה ממני והלאה) פשוט לא טובות. ממש ככה: מאירועים משפחתיים, מחתונות, מפגישות עם חברים. עזבו לא טובות, יודעים מה. פשוט מרגיש שהתמונות לא משקפות אותי..
עכשיו הקטע הזה משגע אותי, כי יש לי תחושה (ברורה והגיונית) שהרבה בנות פשוט מסתכלות על ההודעה, על הפרופיל, מבסוטות, ואז נרתעות מהתמונות. אני מבין שזה גורם משיכה וזה חשוב.
זה נשמע לכם הגיוני?
כאילו, אתן , כבחורות, קרה לכן כזה דבר?

בכל אופן אני ממש מחפש בנרות תמונות טובות ולא מצליח למצוא, תמונות מבוימות מתחת לבית וזה - פחות ילך לי...

נשמע הגיוני

וברור. בחורים, בחורות ..שני המינים חווים את אותו התסכול. זה שמסתכלים על הפרופיל לא אומר כלום. כל אחד מסתכל מסקרנות לראות מי הסתכל עליו,
זה לא אומר שמעוניין. וסביר להניח, בהתאם לאמת הכואבת, שאכן אלו התמונות. וכבר פתחתי שירשור על אותו דבר בנוגע לעצמי.
אני אישית לא מעמיקה הסתכלות על תמונות עד כדי כך, כי מאוד חשוב לי התוכן. ברור שרוצים לראות מישהו שאפשר להימשך אליו, אבל יש בחורים ובחורים שבוררים אך ורק על פי זה,
וגם הסטנדרט שלהם לגבי מראה מאוד גבוה, לפעמים יותר מאיך שהם עצמם נראים.
אז כמו שהציעו לי, תשפר את התמונות בכל דרך אפשרית. תבקש מחבר לצלם או משהו בסגנון.
והלוואי והיה לי משהו טוב להגיד, אבל ממש נמאס לי מהאתרים האלה. מפה עד הודעה חדשה אני לא נכנסת... זה כאילו... חסר טעם

ומתסכל לחלוטין.

ראסטלין

New member
לא כ"כ הבנתי...

אתה יודע שהבעיה היא התמונות שלך, מה אתה מחפש פה?
שים בגוגל או בדפי זהב צלמים מקצועיים וזהו.

מה אתה מצפה שיקרה, תקבל מסר: "אחי, אני בדרך אליך הביתה לעבור על התמונות במחשב שלך למצוא תמונות טובות?"

אתה מנתח יותר מדי

הפרופיל צריך לשקף את מי שאתה. אלא אם אתה רוצה להשיג דייטים ואז תכתוב מסר בנאלי ומיותר כמו :
"בחור חמוד, שטותניק שיודע מתי להיות רציני. אוהב את החיים. לבלות עם החבר'ה".
מבין? מישהו כתב על זה פעם ואמר שהדבר הכי בולט בהודעות של אתרי היכרויות הן ה"גם וגם" . שתוטניק ורציני. ילד ובוגר. וכו'.
אידיוטי? כן. עובד? גם כן. לך תתוכח עם המציאות.
קח בחשבון שלא לכולן יש מנוי ולפעמים רק בוהות בכרטיס שלך.
וכמובן התשובה הברורה מאליה - הן נשים. לך תבין אותן :)

אם אתה חושב שהתמונות הטובות אצל חברים - בקש מהם שישלחו אליך ואז תעלה אותן. מה הבעיה?

דידי 9

New member
לפחות מיסטר אגו ברבוע, היית מחזיר לי

במקום רלוונטי:)

מה זה קשור כאן?

שקלתי להמשיך את זה כאן אבל החלטתי שזה

הרבה יותר מדי קל.
שתעממתי...
*פיהוק*

ד"א, ממתי רלוונטי משנה לך? <-- שאלה רטורית (ובכל זאת יש לי תחושה מדאיגה שתטרחי לענות עליה )

galyamim

New member
וואלה אחי, נפלת בפח.. ומבלי ששמת לב..

אני המשכתי לקרוא ת'הודעה שלך רק כי זה היה משעשע (הרשיתי לעצמי להתבדח כי ראיתי שאתה גם יכול להתבדח על זה..).

יש בידך טעות מאד אלמנטרית.. ולטעות הזו יכול לשים לב רק מישהו שאינו נמצא בתוך ה"לופ" הזה ש- עובד-לא-עובד שכזה, מישהו כמוני (אבל ממש לא רק..).

ועכשיו אתה סקרן לדעת מהי הטעות הזו, נכון? אז זה דווקא מאד פשוט (ואני מזכיר לך, שלומדים את זה מנסיון):

אתה מנסה לדעת היכן ה"כשל הלוגי", מה אתה "עושה לא נכון" (מבחינה ריאלית ורציונלית) וכו', שזה מצוין, ככה בהחלט צריך, לוגיקה זה מה שמניע ת'עולם לדעתי, וכו',

אבל, וזה אחד ה"אבל" -ים הכי חשובים שתשמע בחיים שלך: נשים והיגיון, זה לא.. פשוט לא.. לא נכון, לא עובד, תקרא לזה איך שבא לך.. אל תנסה להבין, זה לא יעבוד לך ב-ח-יים !!
אם אתה כ"כ שאפתן, תנסה לנצח אותן במשחק שלהן- תנסה להרגיש.. כי רק ככה זה יכול לעבוד, וגם זה יהיה בצורה צולעת..

נשבע לך שאתה מבזבז את הזמן שלך, זה פשוט לא יעבוד.. נשים (בהכללה כמובן) לא יודעות לחשוב כמו גבר, וזה במתכוון, אם אתה שואל אותי.. זה ממש לא אומר שהן נחותות או לא-פחות טובות, תלוי באיזה אספקט..
אצל גברים הדברים "דפוקים" די בצורה קבועה- כדורגל, בירה, וכו', הכל נשלט ע"י הטסטוסטרון שהוא צפוי וגם פשוט יותר להתנהל איתו.. אצל נשים זה ממש לא ככה..

באותה מידה אתה יכול להגיד שהכרת מישהי מהחלל החיצון והכל הולך איתה סבבה והמשפחה שלה גם כן מתה עליך, אבל כל פעם שאתה קופץ לבקר, יש להם איזה קטע מוזר שבו נשברות כוסות וצלחות (ממש כמו בחתונה יוונית, רק שאין לזה קשר למורשת ומסורת..) אחרי שילדים ציירו עליהם ציורים יפים של מלאכים- אתה לעולם לא תוכל באמת להבין מדוע זה קורה, אז פשוט תהיה חכם ותחסוך ת'זמן שגם ככה יקר בחיים האלה, ופשוט תתמקד במה שחשוב.. כשתגיע אחת איכותית, אחת שלא משחקת משחקי-אגו למיניהם, אחת שלא רק שיש לה "ראש על הכתפיים" (כמו שרובן טוענות..) אלא גם יודעת להפעיל אותו, ולא באמצעות הסלולר- אז אתה כבר תבחין בכך ותדע..

שיהיה בהצלחה, ואל תשכח להמשיך ליהנות גם מהדרך...!

מה אני אגיד לכם..

קראתי התגובות. מעניין. בגדול אני מניח שהבעיה היחידה שלי היא שאני לא מבין, ואני שונא לא להבין

בואו נעלה סוגיה אחרת רגע. אני חושב שאני גם יכול להתחיל עם בחורות בסיטואציות חברתיות - בפאב, במסיבה או בחוג חברתי. הבעיה היא שכל החברים שלי הם או תפוסים/יבשים, או כאלו שזה פחות הקטע שלהם. סגורים בדלת אמותיהם.
אז, אילו מקומות אתם מכירים שזה לא יותר מדי מוזר לבוא לבד ושם ליצור קשרים חברתיים? בהנחה שפיק אפ בר זה לא הסגנון.

אני באותה בעיה

רוצה ללכת לתפוס בחורות ביחד

הלוואי והיה לי פיתרון מוצלח למצב הביש הזה

אמור לי מי חבריך ותגלה מה הבעיה בך...

אין לך מושג גם אם תשאל אותן למה אתה נופל אבל זה ברור
שמשהו בזה ששלחת הודעה, יכול להיות בכלל לא ההודעה עצמה
אלא איזה סמיילי או התמונת תצוגה המוקטנת של התמונה הראשית שלך
ליד ההודעה הזכירה להן מישהו משהו והן קפצו, ומשהו בפרופיל הרתיע..
יכול להיות פוביה מפילים או אלרגיה לשוקולד, הגיון כאמור לא תמצא.
וזאת זכותן, לפסול...כמו שיש לך גם. אתה יכול למצוא ברשת לפחות שתי הרצאות/כתבות על פרופסורים למתמטיקה, תכנות וכו' שבנו אלגוריתמים כדי לפצח את הנוסחה של אוקיי קופיד ולהגיע אל בחורות או בחורים שהם חשבו שמתאימים להם כל הדרך אל החופה. אך גם הם גילו שלמרות שהאתר בנוי על התאמות ומתמטיקה יש הפתעות בדרך. בנוגע לישראל-חור קטן וכל זר ברשת יכול להיות השכן החתיך/ה ממול...זה כבר לא זה...תפסיק להיות יבש במציאות ותפקח עיניים...יש לך לדעתי יותר סיכוי מ700 הודעות בשבוע לבחורה איכותית שנראית טוב גם ברשת וגם במציאות אך במציאות יותר מפחדים לגשת אליה.. ברשת כל בחורה ישראלית יכולה להרשות לעצמה לתפוס תחת, ולא בצדק... מה שמוזר זה שאתה ממשיך להיות לבד ולשאול שאלות במקום לנסות לתפוס אומץ ולנסות לבד, לא תמצא כאן פתרונות קסם, כאמור הרוב רווקים כאן...וזאת האוירה המגבשת ומתגבשת.. ובמצב הזה ישמרו אותך...

נראה שאתה יודע בדיוק מה הבעיה של כל אחד

ומה הפיתרון לכל אחד, ואתה, מה הסיפור שלך?
אתה יוצר הרבה אנטגוניזם אם לא שמת לב. אומר - דרשני.

ועכשיו את אומרת לו מה הבעיה שלו??

מצחיקה...

בכלל יהיה כאן הרבה יותר נחמד אם אנשים יפסיקו לאבחן בעיות של אחרים ויתמקדו בשל עצמם.
*לא מצביע על אף אחד ספציפי*

((אהמ.. ביזי? ... דידי? ... )

למעלה