אשמח לשמוע את דעתכם

• פותח הנושא Artut
  • פורסם בתאריך

Artut

New member
אשמח לשמוע את דעתכם

קיבלתי קונבו באטסי ממישהו שרוצה לקנות מוצר שלי. הוא ביקש שאחזור אליו למייל האישי. הוא נשמע בסדר גמור, אמר שישלם לי דרך פיי-פאל על המוצר ואח"כ אשלח לו אותו. האם זה מקובל? האם יש לי סיכון פה? מה האינטרס שלו לעשות את זה? זה אמור לחסוך לי את התשלום לאטסי, אולי הוא חושב שיקבל הנחה? אשמח לשמוע את דעתכם.

bartal4

New member
לא נראה לי

איזה סיבה בעולם יכולה להיות לו לרצות להשתמש בתקשורת איתך במייל שלו , במקום במערכת הנוחה מאוד של אטסי ? כבר נאמר יותר מפעם אחת , תקשורת לא דרך המייל זו פשוט הזדמנות להאקרים ורמאים .

RolyzCreations

New member
תעתיקי לפה את הנוסח המדוייק שלו

אני די בטוחה שזו וריאציה כלשהי לנוסח הקבוע של המרמה.

Artut

New member
הנה הנוסח...

Hello i saw you listing on Etsy and am interested i want to know if you still have this item available for sale?i can only pay through pay pal and after payment has been made i will make the necessary arrangement for the item pick up.please get back to me on my private emailaddress........Thanks איך הוא יכול לרמות אותי אם הוא משלם לי קודם דרך פיי-פאל?

glassarah

New member
קיבלתי גם כזה השבוע, פשוט התעלמתי

הנוסח היה מאוד דומה.

onor

New member
נכון שזה נשמע בסדר אם הוא משלם דרך פיי פאל

אבל תמיד גשאני מקבלת קונבו שמבקש ממני לחזור למייל האישי, זה מדליק אצלי נורה אדומה.

Artut

New member
אשמח לשמוע מה הסיכון

אם הוא משלם לי בפיי-פאל? ורק אח"כ אני שולחת?

glassarah

New member
קודם כל, אפשר לבטל חיובים בפייפאל

פייפאל הם יותר לצד הקונה מאשר המוכר, אם קונה רוצה לשלם ואז לבטל את החיוב זה פשוט מאוד (אפשר גם אחרי חודשיים למשל) ואם זה "קונה" שהוא סתם עושה פישינג על מוצרים רנדומליים אז קיים סיכון סביר שזה מה שיקרה. חוץ מזה, זה לא חוקי מבחינת אטסי, תהליך הקניה אמור להתבצע דרך האתר כי מן הסתם הם רוצים לקבל את העמלות שלהם. אם הם עולים על זה הם יכולים לסגור לך את החשבון. מה שנשמע חשוד, עדיף לא להתעסק.

Artut

New member
הבנתי עכשיו..

אגב, הסתכלתי אם יש לו קניות קודמות והוא פתח את היוזר ממש היום. אני אענה לו דרך אטסי ואציע לו לקנות את המוצר דרך שם. תודה על התשובות

RolyzCreations

New member
חבל לך על הזמן לענות לו

היוזר שלו יחסם במילא היום-מחר. הוא לא פנה רק אליך, הוא פנה לעוד עשרות חנויות. חלקן ללא ספק ידווחו עליו לאטסי. גם את יכולה אגב לדווח עליו לאביוז של אטסי.

RolyzCreations

New member
זה דומה לנוסח הקבוע

תני לו יום תראי שאחרים כבר יתלוננו עליו לאטסי ויסגרו לו את החשבון.

bartal4

New member
האקרים יכולים...

הוא מכניס קישור בילתי נראה במייל שלו כשאת כותבת ושולחת הוא כבר במחשב שלך ... לכן גם לא רצוי לפתוח /לענותלמיילים שאת לא מזהה בוודאות את השולח ולמקפידים , גם לא את כל הפורוורד למיניהם . תעשי לעצמך טובה , באטסי , תעבדי כמו באטסי ורק עם אטסי...

למעלה