אשמח לרפרנס

אשמח לרפרנס

ראיתי שתולים פרים הפוך ואני לא זוכרת מה הסיבה לך, אם מישהו כאן יוכל לתת לי לינק להסבר המלא (ועדיף לא של אנונימוס).

לא לזה התכוונתי

זכור לי שתולים פרים חיים הפוך. אבל אני לא זוכרת את הסיבה ולא מצליחה למצא רפרנס לזה בגוגל.

l coyote l

New member
צפיתי למענך בסרטוני שחיטה

מה שראיתי, זה שקושרים את ארבע רגלי הפרות/ים בעודם שוכבים על גבם על משטח, כך שהצוואר חשוף לגישה קלה לסכין, והרגליים לא מפריעות ולא מאפשרות תזוזת החיה.
לאחר שיסוף הגרון, בעוד הפר/ה עוד מפרכס/ת וברור לכל שעדיין בחיים, משוחררות שתי הרגליים הקדמיות והחיה נמשכת למעלה בשלשלאות מהתקרה, המחוברות לרגליים האחוריות.

תודה על ההשקעה

אני בהחלט לא מסוגלת או מוכנה לצפות בסרטונים האלו..
אבל משום מה זכורה לי תמונה ספציפית של פר קשור עם הראש למטה והוא היה בהחלט בחיים.
ואם אני זוכרת נכון, ממש אין קשר לשחיטה אלא בשביל לקחת זרע מהפרים.

merav999

New member
אולי זה יעזור אם תגידי על מה הויכוח :)

דבר נוסף - אם הטיעון מטופש את לא צריכה לשתף איתו פעולה. לא צריך לענות על כל דבר מטוטמם שאנשים אומרים. תנסי להחזיר את הדיון לנושא העיקרי - תעשייה אכזרית ומיותרת.

l coyote l

New member
זה הקישור שמירב שמה ואין שם הסבר.

חבל שלא קוראים תגובות קודמות בטרם מגיבים.

shlomki

New member
ניסיתי לעזור, לא צריך לתקוף

קראתי כמעט את כל התגובות וראיתי שהיא מתקשה עדיין למצוא רפרנס, אז קישרתי כדי שאחרים ידעו על מה היא מדברת ויוכלו לענות.
אם היו צריכים לקרוא כל תגובה בכל שרשור בפורום הזה לפני שמגיבים, בחיים לא היו יוצאים מזה.

l coyote l

New member
הבעתי אכזבה, לא תקיפה.

לא כל חוסר שביעות רצון צריך לתרגם לתקיפה.
בעיקרון אתה צודק כשמדובר בשרשורים ארוכים, אבל זה לא המקרה.
לדעתי זה מבאס עבור כותבים אחרים שמתעלמים מהתגובות שלהם וחוזרים על אותו דבר, בעיקר בשרשור קצר.
דעתי בלבד, אולי אני טועה, אבל ראיתי לנכון להביע אותה פעם אחת. יצא שזה אתה.

למעלה