אשמח לרעיונות

אשמח לרעיונות

אתה אבא/דוד לילדה בגיל הרך שמאוד רוצה להרשים את חבריה ומוריה (תחום גילאים 12 עד 25) שאבא/דוד שלה טוב במשחק כלשהו. איזה משחק הוא יוכל ללמוד מהר ולרכוש יתרון על אחרים תוך כדי אימון מסיבי של שבוע ? כדורגל, כדורסל, יש נערים שממש מנצחים אותי בקלות. חשבתי על משחקי קלפים של זיכרון, אבל זה בטח יקח הרבה זמן ללמוד. בבקשה, תנו טיפ, גם אם הוא לסדר את האנשים, זה בסך הכל לבטחון העצמי של הילדה. אני האב, ויש לי נכות בולטת, מכאן הצורך של הילדה בבטחון בפעילויות בהן תוכל להשוויץ בי. אשמח לעצות על פעילות תחרותית מול חבריה שבה תמיד אנצח !

גרא.

New member
אהרון מעוז,הצורך בנצחונך על חברי הילדה,מובן.

אם כי לא תלוי רק בך,גםת אם מבוגרים בדרך כלל גוברים במשחקי המתאימים לילדים,על הילדים המשחקים, תמיד יכולות להיות הפתעות,והניצחון לא כל הזמן מונח בכיס.נסה לחשוב על משחקים כמו דמקה,שחמט למשל משחק שדורש אמנם התנסות אבל כאן מראש יש לך יתרון כמבוגר.משחק חברתי כמו רכוז המתאים לארבעה ויש כמה משחקי קלפים שלא דורשים אימון אלא הכרות עם חוקי המשחק (טאקי למשל).בהצלחה.

המשחקים דמקה, שש-בש, רמי

תפיסת כדורים קשה לי. בקליעה לסל הילדה מאוד רצתה להשוויץ בי מול נער בן 16 והמורה שלה, הוא הצליח אחרי 2 ניסיונות, ואני אחרי 5 ניסיונות לקלוע לסל. הילדה מאוד התאכזבה ממני. וזה גרוע לבטחונה העצמי. יש משחק שהיא אוהבת והוא משחק זיכרון בו שמים קלפים על הרצפה, ויש זוגות קלפים דומים שצריך לזהות אותם. היא טובה בזה. איך לומדים את זה/או משחק דומה ? מהו הטריק ? והאם אפשר לבנות טריק מול האנשים שהיא רוצה שאצליח מולם ?

גרא.

New member
אהרון מעוז,משחק זיכרון תפיסתי משקף יכולת

זכירה מיידית לטווח קצר,התלוייה הן ביכולת רכוז,לא מעט בגיל ובמוטבציה להצליח.יש כל מיני טריקים לשפור הזכרון, ויש ספרות העוסקת בכך.נסה לחפש בגוגל.

nutmeg

New member
נכות בולטת

בארבעת הגפיים? או שמבחינת הידיים אתה חפשי ומסוגל לעשות הכל?

למעלה