אשמח לרעיונות....

Bastat

New member
אשמח לרעיונות....

חלום שמישהו חלם....אין לבחור שום נגיעה לעולם הרוח, אך לאחרונה התחיל לצאת עם מישהי שדרכה היא דרך הרוח. בכל אופן החלום הוא.. שהוא רואה תרנגול/ת שחורה שעומד לו באמצע שטח אדמה, הוא לא רואה את הצד הקידמי של התרנגול אלא רק את החלק האחורי. הקטע של התרנגול הגיע ממש בשניות הראשונות של ההרדמות שלו כמעין "הבזק" שכזה כמו שהוא הגדיר את זה. מה דעתכם?

MaaYan B23

New member
דעתי..

ללא היכרות עם הבחור כל פירוש שיעלה הוא בגדר ניחוש ותו לא, גם אם מדובר בסמלים אוניברסליים כביכול. בכל אופן, לגבי ה"הבזק", הדבר יכול לקרות בשני מקרים: 1. הרדמות מהירה כתוצאה מעייפות רבה [אך עם רצון עם לעירות] ו/או סם ו/או הזיה שאחריה באה התעוררות מהירה. במקרה כזה ההשפעה היא בדר"כ סביבתית ויכולה להגרם מהרבה מאד פרמטרים מעבר להכרת החולם. 2. חלום קצר שהגיע לאחר "סצינות" נוספות, שכן לא יתכן חלום ישירות לאחר הרדמות במצב נורמלי של אדם. עם זאת, כאשר זוכרים טוב מאד את המצב היחיד הזה הוא בהחלט מצביע על משהו מאד מסויים בחיים. בתכל'ס, עד כמה ה מגיע מעולם הרוח של החברה? בלתי אפשרי להגיד, אך הסיכויים הם לפה ולפה, כלומר אני לא שולל זאת בכלל.

Bastat

New member
יותר מעניין אותי לדעת

מה דעתך על התרנגול השחור....

Sofia Lorain

New member
הממ...

אני לא מבינה בחלומות, אך ההקשר הראשון שעלה לי למה שכתבת בהתחלה, בנוגע לדרך הרוח (התכוונת לרוח בתור אלמנט, נכון?), הוא השבשבת רוח בצורת תרנגול שיש בכפרים קטנים באירופה. את יודעת למה אני מתכוונת? הן מסתובבות לפי הכיוון בו הרוח נושבת. אם הוא ראה את התרנגול מאחור, זה אומר שהרוח נושבת גם בעורף שלו ומאיצה בו. חוץ מזה, הרבה פעמים אומרים תרנגול בהקשר של גבר (כלומר, לא היום. אבל פעם). אבל שוב, אני לא מבינה בחלומות

gwizard

New member
אז לא יודע

את הרי יודעת, בחלום אין דבר כזה סמלים אוניברסליים והכל תלוי בתרבותו של החולם. אם הוא היה ממוצא רוסי (או סלאבי במקרה הגרוע) אז הייתי יכול להעלות ניחוש פרוע כי תרנגול שחור מסמל מוות כי זה מה שעלה לי לראש כשחשבתי על זה, אבל לאחרים - אין לדעת.

A r j u n a

New member
שלום בסטאט

צודקת מעיין בתחילת דבריה. וזה מזכיר לי בדיחה ששמעתי פעם: אחד מתקשר לרופא ואומר לו - "שמע דוקטור, השותף שלי לדירה השתגע, מתרוצץ בדירה בהליכה שפופה, מכרכר ומנופף במרפקיו, מה אתה חושב יש לו?" "לא יודע"-אומר הדוקטור, "אבל אם הוא גם יתחיל להטיל ביצים, אז זה יהיה קונסיסטנטי עם הסימפטומים האחרים".
כעת קצת יותר ברצינות. כאשר 2 אנשים מתחברים, במיוחד אם מעורבת בכך משיכה מינית, לא כל שכן רגשית, האנרגיה של שניהם מתעצמת. למשך תקופה מסויימת הם בהחלט עשויים לחוש בעלי עוצמה רבה יותר ולהנות מהעוצמה של בן זוגם. רוב האנשים לא יודעים מה לעשות עם אנרגיה חדשה זו ונוטים לכלות אותה עד שזה פשוט "נגמר". מכאן יכול להפרש מגוון של אפשרויות: יחד עם זאת, חלימה איננה מצב הטרוגני כי אם מדרג שלם. בדיוק כמו מצב הערות. ישנן רמות. רמות של מודעות. אדם בעל עוצמה מוגברת עשוי בהחלט להיות בעל מודעות רבה יותר להתרחשויות במישורי קיום גבוהים יותר. אין זה אומר שמה שהוא ראה אכן היה תרנגול, אלא שכך המרכז השכלי שלו בחר לפרש את שראה. והאופציה הבנאלית ביותר - הבחור הקרין במהלך חלומו למקום אחר אליו יש לו קשר קרמתי כלשהו והבחין שם באותו תרנגול. בד"כ מגע עם ישות חיים יפזת או אנרגטית נוטה לגרום לסוג של הלם אנרגטי, מה שגרם לו "לעוף" משם חזרה למקום בטוח מעט יותר.

Bastat

New member
תודה על התגובות, אך נראה לי שלא שאלתי נכון

את השאלה לתשובה שאני מחפשת... אז.... מה אומר לכם... מה מסמל לכם.. תרנגול שחור מבחינת המאגיה שאתם מתרגלים ?

Swicca

New member
לי אישית..

זה מסמל סופו של תהליך כלשהו. השחור אצלי יותר מתייחס לשעות הקטנות של הלילה.. לאו דווקא מוות או משהו בסגנון. פשוט סיום של משהו. התרנגול ספציפית.. יכול לסמל בשבילי עבודה כלשהי(חווה, גידול תרנגולות.. והכנתם לשחיתה). אז לא יודע. זה מה שעובר אצלי בראש בקשר לזה.

gwizard

New member
מוות זה גם סוג של סיום

או לפחות זה מה שאני התכוונתי אליו, לאו דווקא מוות פיסי.

T i a

New member
חשבתי על זה קצת

בשבילי תרנגול שחור הוא סוג של מדריך למקום ביניים "בין החיים והמוות" או פשוט בין העולמות, במיוחד שהוא שחור. אבל מצד שני את מכירה אותי, כל החיות מדריכים
בקשר לחלום, יש כ"כ הרבה גורמים מסביב ואני לא יכולה להגיב לך עקב חוסר מידע. מה שכן...הבזקים, זה טוב
ואין להתעלם מהם. חיבוק,

Bastat

New member
TIA יקרה שלי

תודה רבה, נתת לי אחלה קו מחשבה ..... נשיקות

למעלה