אשמח לקצת תמיכה :(

Kim54

New member
אשמח לקצת תמיכה :(

היה לי יום לא קל היום...עוד הריון כימי לאוסף.
אז אני בוגרת 3 הריונות כימיים ועוד הריון מולארי שלם אחד.
אני אמורה לקחת קלוקסן 60 מ"ר ברגע שאני אתעבר. אך לצערי זה לא קורה. עד שסוף סוף שמחנו שמאחר המחזור ועכשיו זה יקרה! עכשיו זה יהיה אמיתי. הבטא יצאה 12.

בכל מקרה, קבעתי תור לייעוץ גנטי אצל פרופסור מוטי שוחט אחרי המלצות פה שראיתי שהוא קיבל.
מה אתם אומרים? יבוא יום שנהיה הורים סוף סוף? זה יקרה? אני כבר ממש מתוסכלת וכבר פחות ופחות אופטימית. זה מרגיש כל פעם שהנה זה קורה, ואז מקבלים בום חזק לפנים מהמציאות הקשה הזאת.
וכמובן שכל הסביבה הקרובה שלי בהריון או עם ילדים ורק אנחנו עוד לא. ואנחנו כל כך רוצים את זה וכל כך מוכנים וזה פשוט לא קורה :/

PAND76

New member
בטח שתהיו

מותק, הגיל ממש משחק כאן לטובתכם. יש זמן לבירורים, יש עם מה לעבוד. יש אפילו זמן להפסקות, אם הנפש צריכה. כמו עכשיו למשל. אני נישאתי בת 38 והתחלתי את כל התהליך של IVF, ב - 39.5 (זה התעכב כי בהתחלה ניסינו טבעי, ואח"כ בשנה הראשונה לנישואין, הבעלול סבל מהתקפי חרדה שלא הותירו לנו מקום להתעסק בדברים אחרים מלבד הבריאות הנפשית שלו).

כן, אתם צריכים בירור מקיף וייעוץ. אולי טיפול תרופתי כלשהו, שימנע את ההריונות הכושלים. אבל ילדים, יהיו בע"ה.

עצה ממני ואני מקווה שתקחי את זה למקום טוב (ואם לא, סליחה ומחילה): רק כדי להירגע ובגלל שזה תהליך ארוך גם ככה, תרשמו לאימוץ. זה נותן המון רוגע וגם תחושה כאילו חלק מזה בידיים שלנו. בידיים מלאות לכם, בע"ה במהרה.

Caitriona

New member
זה באמת מבאס מאוד

ובהחלט לא קל, וכלכך מתסכל שמשהו שמגיע בקלות לאחרות, אצלנו צריך
לעבור דרך כלכך קשה בשבילו.
אבל אל ייאוש- היה לי רופא פעם שאמר לי "מי שרוצה להיות אמא תהיה אמא".
אתם תהיו הורים. אולי הדרך תהיה לא פשוטה אבל זה יבוא.
ובינתיים- חיבוק.

תו123456

New member
זה מאוד קשה

אני רק אשלח לך חיבוק ותפילה שזה יגיע בקרוב..

Kim54

New member
תודה רבה בנות. מנסה להתחזק ולהתנחם.

זה מאוד מאוד קשה כל פעם האכזבות האלו.
אבל אני מוכנה נפשית למסע שנצטרך לעבור.
מקווה שאחרי התור אצל פרופסור שוחט אני ארגיש קצת יותר אופטימית.

למעלה