אשמח לקצת עידוד.. :(

מר תפוז

New member
אשמח לקצת עידוד.. :(

למען האמת זאת הפעם הראשונה שלי פה בפורום. בתחילת השנה גילו אצלי את המחלה ומאז היו לי לא פחות מ-4 התקפים בערך כל חודש עכשיו מוסיפים לי לתרופה למיקטל את טגרטול אני מקווה שזה יעזור לי.. למישהו קרה התקף בעקבות זה שהיה במסיבה?..

חייםלוי

Member
מנהל
ברוך הבא ../images/Emo24.gif

4 התקפים בחודש הם באמת הרבה. איזה התקפים? גרנד מל או סוג אחר? שהות במסיבה שבה שותים ויש, אולי, אורות מהבהבים יכולה בהחלט לגרום להתקף. אני לא יודע אם אתה שותה אלכוהול אבל אם כן אתה צריך לדעת שאלכוהול ותרופות אנטי אפילפטיות לא הולכים ביחד. איזון אפילפסיה הוא לא מדע מדויק. הכל נעשה בניסוי וטעיה עד שמוצאים את התרופה או שילוב התרופות שעוזר. אני מקווה שהשילוב הזה אכן יעזור ותשמור על עצמך

מר תפוז

New member
למרות שאני מר אני גברת... :)

ההתקפים שלי לא כל כך "קשים" באחרון לא הייתה לי אפילו נשיכת לשון ההתקף היה מהפליקר אני לא שותה ותודה לך

כן

לי זה קרה פעם.. אבל מאז חזרתי למסיבות ולא חזר על עצמו יש אנשים שרגישים מידי לפליקר ולהיות במסיבה בשבילם זה בהחלט סיכון.

danielef

New member
אם זה מעודד אותך...

אני לוקחת טגרטול ולמיקטל רק שלי יש התקף כל לילה כבר כמה שנים טובות... אין לך מה להתבאס מזה, תאמיני לי, מתוך ניסיון- אופטימיות זו מילת המפתח

מר תפוז

New member
אני רק בהתחלה.. זה קשה

וואוו אני שמחה שאת אופטימית כל הכבוד... חוץ מההתקפים האלה לא קורה לך גם ביום?

danielef

New member
הכל קורה

ביום בלילה, בים ביבשה ואפילו באוויר
אבל אל תקחי אותי כדוגמא, המקרה שלי יחסית קשה. זה לא שאני מפרפרת כל היום חחח פשוט צריך לישון טוב ולקחת כדורים בזמן :)

מר תפוז

New member
נחמד שאת לוקחת את זה ככה..

אם אפשר לשאול בת כמה את וכמה זמן כבר יש לך אפי'?

מר תפוז

New member
וואוו...

כל זה חדש לי אז יש לי הרבה שאלות.. בינתיים בגלל שקרה לי רק בבצפר אז כל הזמן מזמינים לי אמבולנס, אמא שלי חושבת שלא צריך אחרי כל פעם (אבל הבצפר דואג.. והוא גם ככה משלם על זה) ואמא שלי היא אחות.. בכל מקרה את זוכרת את הפעמים הראשונות שהיו לך התקפים?.. ואם היו לך בבצפר בגילאים יותר גדולים, נגיד בתיכון איך זה השפיע עלייך? בכלל איך זה משפיע לך על החיים בגדול אפילו בענייני אהבה..

danielef

New member
דעתי האישית

אמא שלך צודקת, ממש אין צורך להזמין אמבולנס אחרי כל התקף. אבל כמובן שזה תלוי בחומרת ההתקפים שלך. קצת קשה לי להזכר בפעמים הראשונות (14 שנה... לכי תזכרי) אבל אני זוכרת שזה התחיל בהתקפים בשינה וההתקף הראשון בערנות היה ששיחקתי עם חברה שלי ונפלתי. אני מבינה אותך, בחטיבת ביניים-תיכון זה הכי קשה ואני יכולה להזדהות איתך, כי גם אני עברתי את זה אבל את חייבת לזכור דבר אחד, את שווה הרבה יותר ממה שחצי מהשכבה שלך שווים, תאמיני לי, הכל ישתנה :) זה מחשל אותך איפשהו, את תלמדי לזהות מי האנשים ששווה להכיר, מי שלא מקבל אותך כמי שאת לא שווה להכיר אותו... בקשר לחיי האהבה, בתיכון הייתי ממש סגורה וביישנית אז לא היו לי הרבה חיי אהבה חחחחחחחח אבל כיום, לא מפריע בשום דבר. (ביננו, אם זה מפריע לו, שיילך לחפש אותי בסיבוב!!!) אבל אני אגיד לך מה שאמרתי לך קודם, תחשבי חיובי והכל יסתדר. פלצני אבל נכון :) וואווו... כתבתי יותר מידי נראה לי חחחח
ועוד לא אמרתי לך.... ברוכה הבאה!!!!! אני בטוחה שתגלי שהאנשים פה מדהימים ושרוטים באותה המידה (שזה מצויין)

מר תפוז

New member
תודה!!!

את ממש ממש מחזקת אותי וגם מעלה לי חיוך על הפנים נחמד לקבל תגובות כאלו ואני מאחלת לכולנו שנמשיך בחיינו עד כמה שאפשר ושנהיה בריאים תודה רבה רבה אני באמת צריכה את זה

danielef

New member
"אמור" זה עיניין יחסי

הכדורים מרגיעים ומורידים את כמות ההתקפים ואת החומרה שלהם אבל להפסיק לגמרי הם עדיין לא הצליחו. אבל כמו שאמרתי, אני מקרה קשה

genesis111

New member
../images/Emo13.gif תגובה למר תפוז

היי מר( גברת ) תפוז דבר ראשון אני חושב שהכדורים לא ליכולים לעצור את זה אבל יוכלו למנוע ואני מקווה בשבילך שאפילו ימנע בכלל ( גם אצלי ) אני חטפתי את זה בזמן הצבא ולא ממש הכרתי את זה בזמן התיכון אני יכול להגיד לך שלא משנה באיזו תקופת חיים אתה אם תיכון או צבא זה דבר לא קל אבל אין מכשול שלא נצליח לעבור הרבה אמונה זה לפי דעתי מאוד חשוב אני יכול להגיד לך דבר נוסף אל תתני לאף אחד לתת לך להרגיש שונה כי את לא!! תכניסי לך לראש את לא חולה ! מאוד חשוב מי יתן וימצאו כבר תרופה לאפילפסיה ועד אז אני מחזיק לך אצבעות ותשתדלי לחייך כי החיים האלה כל כך נפלאים ויש לך עוד כל כך הרבה לקבל מהם בהצלחה בהמשך הדרך

מר תפוז

New member
תודה רבה!

פשוט אחרי כל התקף יורד לי שוב הביטחון אבל זה יעבור.. ד"א אמונה אמא שלי לוקחת אותי לאיזה רב בירושלים שיעשה לי איזה ברכה, מאלה ששמים בתיק. אני באמת מנסה לחשוב חיובי ויהיה טוב!!

mori17

New member
לא הייתי במסיבה,אבל ידוע שאסור

ללכת כי כל האפקטים שיש במסיבות יכולים לגרום להתקף שמור על עצמך
מורי

למעלה