אשמח לקבל,

חסיה1

New member
בבקשה 2 מתכונים

עוגות גזר הן טעימותמאוד וזה לא מאמץ כי הן קלות להכנה. 1. עוגת גזר ואגוזי מלך מעולה של מיקי שמו - האחד והיחיד רשימת חומרים: 3/4 כוס שמן 1 כוס סוכר 1/3 1 כוסות קמח 1/4 שקית אבקת אפיה 1/4 כפית סודה לשתיה תבלינים: 1 כפית קינמון,1/4 כפית ג´ינג´ר,1/4 כפית מוסקט. 2 ביצים 3 גזרים גדולים מגורדים דק מאוד 1/2 כוס שיברי אגוזי מלך אופן ההכנה: 1. מערבבים בקערת המיקסר במהירות איטית את השמן והסוכר עד הומוגניות. 2. מוסיפים את כל החומרים היבשים ומערבבים כ-1/2 דקה במהירות איטית. 3. מוסיפים את 2 הביצים ואת הגזרים המגורדים ושיברי אגוזי מלך עד לאיחוד כל החומרים. 4. יוצקים לתבנית האפיה 3/4 גובה ואופים ב-170c מעלות כ-45 דקות ועוד אחת קלה ומוצלחת שלב א' לערבב את החומרים הבאים: 4 ביצים 1 כוס סוכר לבן 1 כוס סוכר חום 1 כוס שמן 1 כפית קנמון 1 כפית תמצית וניל קורט מלח שלב ב' להוסיף לשלב א' ולערבב שלא יהיו גושים 3 כוסות קמח 1 א. אפיה 1/2 כפית א. סודה לשתיה 2 כוסות גדושות גזר מגורד כוס שוקולד ציפס (לערבב עם הקמח שלו ירדו לתחתית העוגה) מתאים ל2 תבניות אינגליש קייק. לאפות בחום גבוה , אחרי שמשחים לשים נייר כסף למעלה. להוציא כשקיסם ננעץ יוצא יבש. העוגה טובה גם להקפאה

יפית מן

New member
היי לי יש מצלמה משוכללת של קסיו ממש מעולה

אבל אני לא יודעת איך מעבירים כשרוצים לשלוח תמונה האם מי מכן יכולה לתת סדנה איך מעבירים מהמצלמה לפורם יתקבל בברכה

cial 1

New member
יפית חמודה שבת שלום בפתח

כך לך יש מחשב נייד וזה קל בקרוב אלי אקבל של הבן שלי היקר............................. כך יש קבל יוסבי - U Z B לכול העברה של חומרה חומרה זה דברים שתחברים למחשב פשוט מצלמת ןמעבירה את הכבל בחיבור למחשב החיבור מהמצלמה למחשב אחת מחובר לשני -יוצא לך חלון של העברה למקום של הקבצים -וגם לתוכנה של התמונות מחייב תוכנה ידידותית כך יכולים לקבל את התמונות ומשם את ממשיכה הלאה- התמונות לתוכנה עדיף- מאשר למסכים- כי במסמכים הם יכולים סתם לשבת? אז לפני כול השלבים של הצילום והחיבור מחייב להוריד תוכנה לתמונות אם י לך אז מה שנותר זה לצלם ולהעביר- עכשיו כול המצלמות באים עם הסוללות חשוב גם זה כאשר הסוללות מלאות הכול עובר חלק -הכוונה העברת הצילום למחשב- המצלמה מארה את ההיבהוב ואז זה אומר שזה עובר-זה כאשר מעבירים בחיבורים -ךמצלמה לבן החיבור המחשב- וכך גם בחלון שנפתח יש על כול תמונה את הסימון ב- V
חץ ומשם מארה לך אם ברצונך תמונה זו או לא כאשר את לא רוצה תמונה שתלך לתוכנה העברה פשוט מוחקת בקליק את החץ.. וכך מעבירה רק מה שאת רוצה- המשך הכול מצטבר בתכונה של הצלילום מה את ראוה אלבום ומשם יש הוראות של התוכנה הקטנת התמונה הגלדת התמונה - הכול ברור וחשוב שזה באנגלית- טוב עם הזמן יש גם למחוק קבצים כך שלא נותנים עומס. כן יש גם אפשרות להכין לשמור בתיקיות במחשב בה-D - הדי זה הכי טוב מקום להרבה קבצים- עם הזמן גם להכין מיקס מיק זה חיבור כמה תמונות ביחד יופי של דבר. טוב שבת שלום לך בט"ל בלי נדר אעזור לך עוד גם אני אתן לך קישור לתוכנה טובה עם המלצה- של התמונות ברכות והרה כח יפית מן החמודה מחני באהבה

למעלה