אשמח לקבל תשובות...

אשמח לקבל תשובות...

ב-15.6ץ05 אני מקבל cbr600rr מהחברה לאחר שישולם הסכום הנוראי שכרוך בכך אני אשמח לקבל טיפים לגבי עשה ואל תעשה.. אני קופץ מgpz לcbr בנסיעת המבחן האופנוע הגיב מצויין.. מה שאני מקווה לקבל תשובות לגביו הוא : איך אני רוכב עליו במהיריות שלו וכמובן בהשכבות וכו' וכו'..

R-o-i

New member
טעות מספר אחת...

אל תרכב עליו במהירויות שלו תרכב במהירויות שלך לאן אתה ממהר אבאל'ה? לאט לאט... תכיר את האופנוע. בשביל זה יש לך גם את ההרצה... תכיר את האופנוע, תעשה אופנוען מאומן... ולאט לאט תתחיל לתת בגז... הכי חשוב סע עם מחשבה. רועי

bikerider

New member
מניסיון

בתור אחד שעשה מעבר דומה ואחרי שהרגיש בבית כמו על כל הונדהנכנס ל- High Side שעה אחרי האופנוע ותודה לאל יצאתע בשלוםאז ככה: 1. תשמור על עצמך ותן לעצמך זמן כי האופנוע הזה נותן הרגשה בטוחה מאוד למי שרכב קודם על 500 וזו אשליה לעיתים 2. אם לא בצעת עד כו את הקורס אופנוען מאומן שלב א' ושלב ב' לך על זה רצ"ב קישור והכי חשוב ובטוח - תהנה מכל רגע!

D the kid

New member
נקפיץ לך עם סיפור טרי (נצל"ש)

היה אירוע נחמד היום. כבוד ל-R
ושיתחדשו הקונים הטריים. עכשיו לסיפור הטרי: חוזרים הביתה, (3 קטנועים ו-R) עומדים ברמזור של סלמה פינת שוקן על סלמה לכיוון ישר (פרפר הישן משמאל). ירוק, כרגיל באדישות בדיקה שאף אחד לא בא ברייס מאחורה ולא גונב אדום מהצדדים, וכמובן שמגיעה מונית במהירות משוקן (מימין) וגונבת אדום ימינה לסלמה. R ושני קטנועים מאיטים (קולטים אותו מקילומטר), אבל איזה דינק אחד ממשיך כאילו כלום...
הם (מונית ודינק) קולטים אחד את השני ברגע האחרון. מונית ממשיך ישר במקום ימינה
ודינק, איך לא
, בלימת חירום. וואלה, היה עובר. אבל בחלקיק שניה האחרון במקביל לזה שהפגוש האחורי של המונית עובר אותו, נועל קדמי ו-טוֹינג...על הרצפה. מונית, ממשיך ישר
, אולי לא ישימו לב...
R- בודק את הצומת מכל הכיוונים, בידיעה שיש אנשים עם הרוכב ושלא נגרם נזק רציני, שמאלה חד ואחריו. באותו זמן, מסמן לניידת (תנועה) שהגיעה ממול (סלמה לכיוון שוקן) שתבוא אחריו (יענו FOLLOW ME !!!). המונית קולט שה-R בא להגיד שלום ועוצר בפתאומיות. |עם היד| "אתה. תחזור, תחזור. NICE TRY, אבל לא היום חבוב" חוזרים בשוקן לכיוון סלמה, הניידת שכבר פנתה לשוקן אחריהם, באה עכשיו ממול. |שוב עם היד| "זה הוא, כאן ! בואו אחריי !" הם בנתיים (שכנראה קיבלו דיווח כמה מטרים אחורה בצומת), קוראים בכריזה למונית !אחרת! לעצור בצד
"HELLLLOOOWWWW"
"כאילו, סימנים פה
" R רואה שהמונית עצר בצד ויוצא מהרכב, מוודא שליד הרוכב כולם יצאו קצת מההלם וירשמו את מספר המונית לפני שיחליט שוב לעשות פרצוף של תמים וייסע משם בשנית
ונוסע לדרכו... מסקנותיי: מונית
שנסע כך. ו-
שניסה להבריז באלגנטיות. דינק
שלא ראה את זה מגיע מקילומטר
וגם קצת קטע של נעילת קדמי, אבל נגיד... משטרה...איפוא העיניים שלהם איפוא...
מקווה שאם יקרה לי משהו כזה, יהיה איזה רוכב בסביבה שלפחות יעשה מעקב רק כדי לרשום מספר ולתת עדות. חברים, לא לשכוח לפתוח עיניים... כמובן שלי לא היה קשר לאירוע

nunimon

New member
אני עליתי מקימקו לCBR600RR 2004 ו..

סע רגוע ! האופנוע שקרן ברמות שלא יאומנו.. הוא נותן לך תחושה שרד , ורד, ורד, עד שפתאום בלי לשים לב אתה עם ברך ברצפה ואז אתה נבהל או שהאופנוע מאותת לך .. ההמלצה הכי טובה: תלמד אותו ותתיידד איתו לאט לאט. הוא חזק הוא מהיר והוא יציב. באמת תענוג להתחיל איתו בקטגוריה של ה 600. הוא יתן לך הרבה יותר מהGPZ אבל שוב - שלא תתפתה. זה עולם אחר. לגבי הקורסים, גם אני רוצה לעשות אחד אצל גידי, וזה ממש חשוב, אז אם אתה בעינין, שלח מסר... בכל מקרה, תתחדש ! ורגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגוווווווווווע .............. !

D the kid

New member
../images/Emo45.gif כבר אמרתי לך,

אבל נגיד שוב: סחתין על האיפוק והשליטה העצמית. מומלץ מאוד לעשות את הקורסים, וגם אז להתקדם בהתאם ליכולת. אחד מהרבה מאוד כללים: לרכב ברמה שאתה לא מפחיד את עצמך. בד"כ אם הגעת למצב של
כנראה שהגזמת בהתלהבות.

nunimon

New member
מחר תתיפיף... ../images/Emo68.gif

אני מגיע עם המצלמה, ונפנק בתמונות... הפעם אני אהיה מאחורי העדשה, אז לא יהיו טעיות... שלא תגיד שלא ידעת...

bendoe

New member
מחר אני בכפולות../images/Emo7.gif

חכו חכו...אני בסוף יצבע גם רוסי46 ואז שקבביש יגיע לפני עקיפה וההוא יראה במראה 46 ואז פתאום קבביס יראה במראה שלו עוד 46

תודה לכול העונים..

וואלה אתם בסדר אתם...אבל תנו טיפים יותר קונקרטים לגבי הרכיבה..את הקורסים אני יעשה אצל פדרר.. אבל עד שישתחרר קצת הכיס..באיזה הילוך להיכנס להשכבה? (עם ה-gpz לא ממש יצא..)גז קבוע? משתנה?ואם משהו יכול להסביר לי מה זה דבל קלאץ' ואם זה אקטואלי לגבי אופנועים..

למעלה