אשמח לקבל קצת עזרה

yftah89

New member
אשמח לקבל קצת עזרה

לאחרונה הוצע לי הקורס אבנט כחול, הבנתי שהוא נחשב יוקרתי אבל כבר מזמן שדברים כאלה לא מרגשים אותי אז אני אשמח אם תענו לי על כמה שאלות לגביו 1 כמה השירות לאחר הקורס רציני(ברור לי שלא תוכלו להגיד לי דברים ברורים אבל הערכה גם תעזור) כי אני רוצה להתקדם בתואר שלי בפיסיקה בפתוחה תוך כדי 2 כמה איכותיים האנשים שם 3 האם הקורס יגרום לי להפעיל את הראש או שמדובר בעוד דרך של צהל להרוס 3 שנים.... אשמח לכל תשובה שתוכל לעזור

kerenGR

New member
תגובה

מה קורה? טוב אז קודם כל קורס אבנט כחול באמת נחשב לקורס מאוד איכותי, מבחינת השירות-הכל תלוי באיזה בסיס תיהיה(הצבות עקרונית בכל הארץ-אבל תלוי איזה הצבות באמת יפתחו בסוף הקורס) אם אתה תיהיה בבסיס סגור,רוב הסיכויים שיהיה לך קשה להשלים את התואר בפיסיקה בפתוחה, אבל אם תיהיה בבסיס פתוח,אני כמעט בטוחה שלא תיהיה בעיה. לגבי איכות האנשים-זה שהקורס נחשב לאיכותי,לאו דווקא אומר שהאנשים שם הם באמת איכותיים,וזה ככה בכל מקום,יש יותר ויש פחות,סה"כ זה מעורבב. לגבי השאלה ה3-אני לא כ"כ יודעת לגבי הפעלת ראש,אבל אני יודעת שמי שבקורס נורא מרוצה. ולגבי ההערה שלך-צה"ל לא הורס 3 שנים, זאת מדינה שאתה חי בה,אז לא יקרה כלום אם תתרום מעצמך.

yftah89

New member
לא התכוונתי

להרוס 3 שנים אבל את חייבת להודות שהיכולת של צה"ל לנצל את המשאב האנושי נמוכה מאוד.... שאת אומרת בסיסים פתוחים..... עד כמה התנאים בהם טובים? כי להשלים את התואר זה מה שהכי חשוב לי ואם התפקיד הזה יעמוד לי בדרך סביר להניח שאני אוותר

kerenGR

New member
...

בסיס פתוח הכוונה לבסיס שאתה יכול לצאת בהן יומיות.. אבנט כחול זה דרג ב' וד' אני מעריכה שכן תוכל להשלים, כמה פעמים בשבוע אתה לומד?

yftah89

New member
בעיקרון

אם יהיו לי 3-4 שעות פנויות ביום זה יהיה אפשרי

למעלה