אשמח לקבל עצה טובה.

אשמח לקבל עצה טובה.

כתבתי כאן הודעה ברוח דומה לפני שבועיים, היתה לי חברה שנה. רוב התקופה גרנו ביחד. היתה אהבה אבל בעיקר רצון של שנינו בזוגיות. היא רצתה יותר, אך אולי אהבה פחות. שורה תחתונה - לפני כשלושה חודשים נפרדנו מיוזמתה. ניסיתי להיאבק בזה אבל לא היה עם מי לדבר. היא היתה נחושה בכך ואמרה שהיא לא אוהבת אותי. חודשיים לא החלפנו מילה. לפני חודש הקשר חודש ביוזמתה אבל בכיוון של ידידות. שיתפתי פעולה כי אני אוהב אותה אבל אחרי שבוע "נשברתי" וניסיתי להחזיר אותה כולל S.M.S. בשעות הלילה המאוחרות, מה שהרחיק אותה ממני לכמה ימים. נרגעתי, ושוב, הקשר חודש. אנו מדברים כל יום בטלפון. בדרך כלל הטכניקה היא שאני שולח אס.אמ.אס והיא מתקשרת. לפעמים היא זו שמתקשרת מיוזמתה אבל אז תמיד היא דואגת שתהיה "סיבה" אפילו אם השיחה מתמשכת ונוגעת ברובה בנושאים אחרים. "על הנייר" אני נחשב בשבילה מציאה לא נורמאלית והיא יודעת שאני רוצה להתחתן איתה. עוד נקודה - באחת מהשיחות הראשונות שלנו כשהקשר חודש היא "זרקה" לי שלא היה לה ביטחון, ובשיחה נוספת טענה שלא הערכתי אותה מספיק. בשבועיים האחרונים הקשר המשיך להתהדק. נפגשנו פעמיים נוספות בימי חמישי. פעם אחת קנינו בגדים והיינו ארבע וחצי שעות ביחד. הסכימה שאקנה לה ג'ינס. הרגשתי את הרגשות שלה כלפיי. ביקשה ממני חיבוק בסוף, והתקשרה אליי אחרי שעתיים לספר לי שמשהו שהיא קנתה התאים. בשבוע האחרון התחלנו לגעת, קצת, במה שהיה. נמנעה מלהגיד משהו שממנו עולה שאין דרך חזרה. אתמול נפגשנו לארוחת ערב ביוזמתה. סיפרה שהיא מחפשת מישהו שיאהב אותה. יעריך אותה, וידאג לה. היא יודעת שאני עונה להגדרה הזאת... גם הוסיפה שזה בטח משהו שגם אני רוצה. בסוף הערב אחרי שראתה שאני לא מצליח להוריד ממנה את המבט ביקשה שלא אסתכל עליה ככה. אמרה שלא רוצה לאשלות אותי. אמרה, מיוזמתה, מבלי שהעלתי את הנושא, שאם נחזור אז יהיה טוב שבוע שבועיים אבל מה אחר כך ? אמרתי לה שאני בטוח שהכל יהיה טוב אבל בכל מקרה, לא כדאי לפספס וצריך לנסות. המשפטים נזרקו ככה בחצי פה מבלי שהיתה "שיחה" מעיקה. אחרי שהתחבקנו ביקשתי לתת לה נשיקה בפה והיא הסכימה (כשהצעתי לה נישואין היא סירבה). הנשיקה היתה "נחמדה" כמה שניות לא משהו מיוחד או מסעיר. היום שלחתי לה אס.אמ.אס "מה שלומך ?" התקשרה אליי אחרי שעה. לא היה לה חשק לדבר. הרגשתי שהיא קצת מרוחקת. אבל אחרי זה שלחתי אס.אמ.אס נוסף והצעתי לה טרמפ ליציאה משותפת מחר שכלל לא היה לי ברור שהיא מתכוונת להגיע (אמורים לבוא עוד כמה מהחבר'ה) והיא שוב התקשרה אליי ואמרה שתשמח לבוא (כשברור לשנינו שאני אוסף אותה והיא חוזרת איתי, ולא היתה כל התניה מצידה שאחת מהחברות שלה יבואו). בערב לא דיברנו (סביר להניח שיצאה עם חברה) ולמרות שרציתי נורא להתקשר. הצלחתי להתאפק. מה אתם אומרים ?

galitgali1

New member
קודם כל אני חדשה כאן ורוצה להגיב :)

אני חושבת שאין סיכוי לקשר הזה, משום מה יש בני זוג [גבר או אשה] שכאשר הדבר כבר בידיים שלהם, זה לא נראה להם, והיא גם אומרת את זה בכל דרך וגם אם היא רוצה את הקשר הזה היא הורסת אותו ומרחיקה אותו בתת מודע שלה באופן טוטאלי [זה לא יצליח, זה לא יסתדר, נהיה שבועיים ונפרד וכו' ] - ואתה תנסה רגע לבדוק עם עצמך אם באמת אתה רוצה להיות איתך או שזה סוג של לרצות מישהו כי הוא דוחה אותך - בכל מקרה - בלי קשר לכלום אלא מראיה כללית של מה שסיפרת, לא נראה לי שיהיה כאן משהו ואם יקרה זה אחרי כל מיני מריחות של זמן ואולי בגלל שתגיעו לגיל "שאפשר להתחיל" כבר תלכו על זה אבל לא מאהבה, לא נראה ממש שיש כאן אהבה, גם אם אתה אוהב אותה באמת, איך אתה מסכים לפגישות האלה פגישה כן פגישה לא, מצב לא ידוע וכו'? גם אם היא רוצה אותך והיא לא ממש בטוחה בזה, עצם העובדה שאתה זמין לה אולי הורס לה את הרצון להתקרב [למרות שהיא בכלל מתעתעת בעצמה בלי להרגיש] - בכל מקרה, להתרחק מהכל זה הכי מומלץ ואם לחזור אל לחזור, כל הפגישות האלה שהיו לאחרונה אחרי הניתוק - לא נראות ולא נשמעות לי. לא נראה שיש כאן זוג רציני בכלל.

עדכון חי - מה דעתכם ?

אני עכשיו במשרד. היא יצאה עם חברה ופגשה חבר שלי. החבר שלח לי אס.אמ.אס מהטלפון שלה. חזרתי אחרי כמה דקות באס.אמ.אס "תבלו". מייד התקשרה אליי. קשקשה קצת שאלה איפה אני. אמרתי לה וסיימנו את השיחה בנדבר. אחרי רבע שעה הפתיעה אותי והגיעה... למשרד. אליי. בשעה 12:40. היתה כמה דקות. שתתה משהו. והלכה. דיברתי איתה בטלפון עכשיו לוודא שהגיעה הביתה בשלום. אמרה לי "צא כבר מהמשרד. לך הביתה". חיכיתי שתזמין אותי אליה אבל לא היתה הזמנה כזאת. שורה תחתונה - זה שהיא באה אליי למשרד בכזאת שעה אומר משהו לא ? אולי אני צריך להיות יותר אקטיבי למרות שהיא יודעת מה שאני מרגיש ? מה דעתכם ? אגב, מחר אנו אמורים לצאת ביחד לאיזשהו מקום (בקטע של פאב וחבר'ה).

חןשסק

New member
קראתי את שתי ההודעות שלך..

אני חושבת שאולי היא לא מעוניינת, או מפחדת, או שאולי אתה קורא אותה לא נכון... יכול להיות שהיא רואה בך ידיד מאוד טוב, ממה שכתבת אני לא מצליחה לראות יותר מזה. אני מאמינה שאתה אוהב אותה מאוד, אבל אולי כדי להרפות קצת, בשביל עצמך, בשביל שתראה אולי אתם יכולים להיות רק ידידים, אולי יש מישהי אחרת שהיחסים בניכם יצליחו יותר... לא צריך להיות אובססיבי אליה, אהבה לא צריכה להיות אובססיבית... תן לה מרחק- אם היא רוצה אותך היא תפנה אליך לתשומת לב. אני לא כל כך מצליחה להבין מה בדיק הכוונות שלה, אבל לדעתי היא לא רצינית... או שהיא פחדנית.. אולי תתפוס אותה לשיחה, תתוודה, תשאל אותה מה דעתה ואיך ממשיכים משם. אם היא לא מרגישה כמוך, תפוס מרחק ותמשיך הלאה, אתה רק תמשיך להיפגע...

comet9

New member
אתה לא אוהב

אתה אובססיבי כלפיה אתה מבקש ממנה תשומת לב ש"נגמרה" לה ממך. אני חושב שהיא נפרדה ממך כי אתה מעיק. זה פשוט אובר-גיבינג סינדרום. תדע לרסן את עצמך. ואולי, רק אולי היא תחזור לקשר ידידותי איתך.

הזוייה

New member
אם היא הייתה אוהבת אותך

היא לא הייתה משגעת אותך בביקורי פתע ושיחות על אה ודה, ובמילים עם נבואות שקר זדוניות. היא לא הייתה מבלבלת אותך, תוקפת, מסרסת, גורמת להוציא ממך את המיץ, התנועות שלה לא היו חגיגיות כאילו עשרות אנשים צופים בה בכל רגע. היא מתענגת על העבר בגלל שזה ברור לה שאתה עוד פגיע ועםן רגשות כלפיה שכך היא יכולה לשלוט בך. אתה במבחן וכבר הצעת לה נישואין והיא עדיין משחקת לך ברגשות ונותנת לך להיות חסר אוריינטציה. אתה פשוט שם, וזה נוח לה.כי אין לה משהו אחר באופק וזה נחמד לחזור למישהו שבטוח יקבל אותך חזרה. נוח לה להשתמש בך ואתה שבוי ברגשות שלך כנתין למלכה. היא גורמת לך ליבב ככלב דרוס. מה שנותר לה כעת זה לדרוך עלייך ולרסק אותך סופית. קול קורא לך לקום וללכת, תתחיל להקשיב לקול הפנימי שלך. תציל את נפשך- תברח. תזדקף ואל תנסה לרפא משהו שהפך להיות מניפולציה עלייך. יש לך עוד חיים שלמים למצוא בחורה שתעריך את הכוונות שלך. זה לא קל להיפרד ממשהו שהיה לנו נעים איתו אבל אי אפשר לכפר על פשע כל הזמן שנקרא התעללות.

למעלה