אשמח לקבל עיצות...

אשמח לקבל עיצות...

ושוב אני מוצאת את עצמי רודפת אחריי גבר...שרוצה את הלבד שלו. אנחנו יחד 8 חודשים...וקשה לי להגיד שאני מאושרת... וויתרתי בשבילו על כ"כ הרבה דברים...למרות שהבטחתי שלא אעשה זאת לעולם...ושוב..חלפה לה שנה מהנפילה שלי הכואבת..ומשום מה אני צופה אותה מתקרבת אליי אט אט בצעדי גמד... והוא? מה הוא עושה בשבילי? קשה לי לומר. רוב הזמן כלום. אין התחשבות ברצונות שלי, ברגשות ובתחושות שלי, ולמעשה רוב הזמן אנחנו עושים מה שהוא רוצה ומתי שהוא רוצה ואיך שנוח. ואני נשארת. לעזעזל אני נשארת. אני כל כך אוהבת אותו אבל כל כך שונאת אותו על מה שהוא גורם לי להיות... ולהרגיש... והוא..כל כך מרוחק ממני בשבועות האחרונים...הודף אותי בכל דרך שיש...למעט הזמנים שבאמת בא לו... אנשים יקרים אני זקוקה לעצתכם... ואנא מכם - אל תפנו אותי לייעוץ מקצועי. לא רוצה לקבל ייעוץ מגבר או אישה בני 40 . רוצה לקבל עיצה מאנשים בגילי, שחווים בהוה את מה שעובר עליי. תודה.

shirlove

New member
יש לי עצה אחת בשבילך....

פרידה. את צריכה להיות עם מישהו שגורם לך להרגיש טוב,ולא שפוגע בך ומעציב אותך....אפילו אם הוא נוהג כך לא בכוונה. אחרת מה כל העניין של הביחד?!

bell3

New member
הייתי שם....

גם אני הייתי במערכת יחסים שבה הרגשתי שאני מוותרת על עצמי, על העקרונות.... שום התחשבות, שום התעניינות מעבר לשיחת הטלפון היומית שהיינו עושים במידה ולא נפגשנו. אני הייתי זו שמגיעה אליו לרוב, אני הייתי זו שנלחצה להספיק את כל מה שצריך כדי להגיע אליו. שום דבר לא נעשה תוך התחשבות בי. חשבתי שאני מאוהבת. אבל ידעתי בבטחה שלא טוב לי. אני רק צוברת כעסים שלא משתחררים כי אין עם מי לדבר. וניסיתי. אוי כמה שניסיתי. הלכתי עם כל הכאב והתסכול שהיה בי וחתכתי. הוא עוד העז לומר שלא התכוון לכל מה שקרה. את יודעת מה? באותו הרגע הרגשתי כזה שחרור של לחצים שהיו תקועים לי בלב ובבטן. היה קשה אמנם בימים שלאחר מכן להתרגל למצב החדש של "לבד". אך זה היה שווה את זה. לאחר כחודש פגשתי באהבת חיי האמיתית. זה שאוהב, משקיע, דואג, מקשיב ושם בשבילי ללא תנאים. ואנחנו כבר תקופה ארוכה ויפה יחד. מנסיוני, אני יודעת שקשה לעשות את הצעד ולהאמין שיש משהו אחר שם שמחכה לך. אבל זה חשוב לעשות את זה בשביל עצמך. תאמיני שמגיע לך רק הטוב ביותר. תאמיני שהוא שם בעולם מחכה לך. והוא יבוא. בהצלחה!

Blone Babe

New member
אני חייבת להגיד לך שיש לי המון סימפטיה

והבנה למצב שלך-גם אני הייתי שם. דבר ראשון, אני בגילך (אוטוטו 24)-וקבלי את עצה מעמיקה מנסיון אישי-קודם כל לחתוך!!! עם כל הכאב שבדבר (שאותו אני כל כך מבינה...)לחתוך!!! תסמכי עליי ,זה רק לטובה. דבר שני-שוב עצה מנסיון אישי, את שמה לב שמדובר באיזשהו דפוס, זאת אומרת שאת נמשכת שוב ושוב לאותו הטיפוס הכל כך לא בריא בשבילך-אין בושה לבקש יעוץ מקצועי ולבדוק מאיפה זה מגיע, אני בטוחה שברגע שתגלי למה את "מושכת" דווקא אותם, גם את ,כמוני, לא תעשי זאת שוב. ישש לי הרגשה שזה מגיע מאיזה מקום עמוק שיש לו הסבר בתוכך, את רק צריכה למצוא אותו ולעבוד עליו. המון אהבה,ואל תשכחי קודם כל לחשוב על עצמך ולאהוב אותך.

A d i 23

New member
את אוהבת ולכן את גם נשארת..

דיברת איתו על התחושות שלך ? שיתפת אותו ?

יש לי עצה בשבילך בתור גבר...

יש לך שני דרכים להשיג את מה שאת רוצה... 1 הדרך הנכונה ומנפצת האשליות זה לשאול אותו בשיא הכנות למה, איך וכמה ובלי לריב פשוט לדבר אם הוא מתחמק מזה אז הוא לא שווה אותך 2 לא לתת לו את מה שהוא רוצה (אני יודע שזה מצריך איפוק בגלל שאת אוהבת אותו) ואז הוא יקח אותך ברצינות ואת תוכלי לקבל את היחס שמגיע לך או שגם פה הוא מתחמק מזה הוא אז לא שווה אותך בשני המקרים אין לך מה להפסיד תמיד את יכולה לחזור למצב שאת נמצאת בו היום בהצלחה במשימה הצעיר הנצחי

למעלה