אשמח לקבל עזרה

עינת74

New member
אשמח לקבל עזרה

שלום, הבן שלי בן שנה ו-3 חודשים מאושפז כרגע בשניידר ואובחן כחולה אפילפסיה. הוא החל לקבל תרופה בשם לומינל. נאמר לנו שרוב הסיכויים שעם השנים זה יעבור לו. אני אשמח לכל עידוד או טיפ, כי אני מאוד מודאגת. תודה, עינת

חייםלוי

Member
מנהל
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

באמת קשה לראות ילד כה קטן חולה באפילפסיה. אני לוקח לומינל כבר למעלה מ- 40 שנה והכל בסדר. בזמנו זו היתה תרופה מובילה, היום כבר לא כל כך. איזה סוג אפילפסיה יש לו?

עינת74

New member
השתחררנו משניידר

קודם כל תודה לכולם, ממש מחמם את הלב לדעת שיש לאן לפנות. השתחררנו אתמול משניידר, העלו את מינון הלומינל ואנחנו במעקב שבועי עד שיפסיקו הפירכוסים. אובחנה לו אפילפסיה בשם benign myoclonic epilepsy of childhood בבדיקת האי אי ג'י נמצאו התפרקויות אפילפטיות ופעילות מוקדית קדמית דו"צ. כמו שכבר אמרתי הוא מקבל לומינל בוקר-50 מ"ג וערב-30 מ"ג. נקווה לטוב!

עינת

לבן שלי גילו את האפילפסיה מעט לפני גיל 3, ויש פה עוד הורים לילדים, וכולנו, הורים וילדים, למדנו לחיות היטב עם האפילפסיה. לילדים יש באמת סיכוי של 50% להחלים, תלוי בסוג האפילפסיה. בכל שאלה, התלבטות וכו' - את מוזמנת דרך הפורום והמסרים. יש בפורום קבוצה מקסימה, חזקה ומלאה ידע של אפילפטים והורים לאפילפטים. אותנו הם הרימו ומילאו בעידוד ואינפורמציה - ואנחנו מעבירים את המקל הלאה. תרגישי חופשי!

עינת

להיות הורים זה תיק לא קטן. אני לא מכיר את הגיל הזה אבל בגדול. עד גיל שנתים יש יחסית הרבה מיקרי אפילפסיה בילדים, אם אומרים שבאוכלוסיה יש 1% מיקרים מטופלים. בילדים עד שנתים יש גם 1% שזה אומר הרבה יותר משאר האוכלוסיה.עם ילדים גם האבחנה יותר קשה . תימצאי כמה מרפאות ילדים מעולות בארץ, יותר ממבוגרים. בגדול יש הרבה מיקרי אפילפסיה בילדים ואתם ממש לא לבד. פירכוסי חום בילדים יש באחוזים הרבה יותר גדולים. בילדים באמת רוב הסיכויים שיעבור. באפילפסיה יש כ- 40 סוגים ובעוצמה שונות. כלומר אתם יכולים להיות לרוב מיקרה קל. את מצבכם תדעו רק עם הזמן. תישתדלו לצאת מבית החולים עם אבחנת סוג ההתקף וסוג האפילפסיה כתוב בסיכום המחלה בשחרור, זה עוזר בעתיד.

למעלה