אשמח לקבל מידע ..

אשמח לקבל מידע ..

היי לכולם, אני חדשה כאן כבר כמה שנים אני יודעת שאני הולכת ללמוד רייקי והנה הגיע הזמן
השוק מוצף מורים וסדנאות שונות קצת בדקתי, התייעצתי והגעתי למסקנה שאני מחפשת קורס יותר ארוך מ 3-4 מפגשים מרוכזים (שיכלול גם לימודי מודעות) אני חווה רייקי אחת לחודש בערך, יש לי מטפלת מדהימה אך היא אינה מלמדת... בשורה התחתונה אני מתלבטת בין שני מוסדות לימוד ומה שאני בעצם שואלת... על מה לשים את הדגש? היכן בודקים אם המורה רשום/ה באגודת הרייקי? האם לבדוק את השושלת שלו/שלה ? אשמח לטיפים ותודה

עצה קטנה...

אם את רוצה ללמוד רייקי - לימדי רייקי. אם את רוצה ללמוד מודעות - לימדי מודעות. כשמשלבים אף פעם לא יודעים מה לומדים...

נועיק

New member
אני עם נמרוד -

אני כבר שנים ברייקי, ולכל אורך הזמן היה ברור שהכיף של השיטה הזו הוא שהלימוד קצר ונעים ופשוט, בלי לסבך יותר מדי. לאחרונה צצו כל מיני מוסדות שרוצים לתת תעודת השתתפות (אני יודעת כי התבקשתי לפתוח מקום כזה בעבר) חייבים למלא מכסה של 56 שעות, ולכן קוראים לזה רייקי ומודעות, מלמדים רייקי ומוסיפים כל מיני דברים כדי להשלים את המערכת. ברחתי מהמסגרות האלו בדיוק בגלל חוסר הרצינות של העניין, והידיעה שזה נועד לאנשים שמחפשים תעודות אבל לא מחפשים את הדבר האמיתי. לכולם יש תעודות, שושלות, השתייכות לאגודה כזו או אחרת, וכולם מורים טובים. אין לי ספק שתוכלי לבחור את המורה המתאים לך בעיקר על פי האינטואיציה שלך, וזה מה שחשוב. הלימוד האמיתי הוא ידע פשוט, שלמרות פשטותו הוא מורכב להפליא למי שרוצה להתעמק. המלצה שלי - למדי רייקי, תכירי את הנושא גם מהצד האישי שלך ולא רק מהצד המקבל ואחר כך תמצאי למה להמשיך מתוך בחירה שלך ולא מתוך ברירת מחדל של המכון שמציע מודעות יחד עם רייקי. בהצלחה והנאה

../images/Emo24.gifסליחה יקיריי שאני מתערבת, אך

חלק של הרייקי הוא גם מודעות עצמית למי שאנחנו ולמה שאנו עושים. רייקי אמנם אנרגיה מדהימה והנחות ידיים, אך בשילוב של מודעות עצמית, לדעתי התלמיד מגיע להרבה יותר תובנות בחיים שלו וצמיחה רוחנית, וקופץ מדרגה למעלה בהתפתחות שלו. אפשר להעביר את הרייקי טכני והמורה יכול להיות מצויין, אך אפשר גם להתחבר תוך כדי כך לחלק הפנימי של התלמיד ולהביא אותו להתחבר ליכולות שלו שלא ידע שקיימות בו. זה מה שאני מאמינה וזו הדרך בה בחרתי להנחות את הקורסים כל השנים בהן אני מלמדת אני לא מדברת על מריחת זמן אלא על דברים הרבה יותר מהותיים.. לדעתי רייקי זה לא רק הנחות ידיים אלא הרבה מעבר לכך. אני חווה את זה יום יום עם תלמידיי ומטופליי. אור ואהבה יפעת זולר

טוב... אז קודם כל

תודה למגיבים/ות
אני די מתחברת לתשובתה של יפעת וגם חושבת שזה אינדבדואלי אני למשל מרגישה שלדחוס לעצמי רייקי 1+2 ב 4 מפגשים זה טו מאצ' חשוב לי לעבור תהליך, ולאחר מכן לטפל ולכן בעצם אני רוצה לשלב את עניין המודעות אז די נראה לי שזו המסקנה השאלה הסופית היכן? אני מתלבטת בין שני מקומות ואני כן חושבת שתעודה זה דבר חשוב בתור מטפל איך בעצם יודעים אם המורה הוא טוב? ובכלל יש דבר כזה מורה "לא טוב" ? אני מניחה שיש "שרלטנים" <ולא נעים לי להשתמש במילה זו> כמו בכל תחום ולמה בעצם אני כ"כ מתלבטת ? (זה לא הכי אופייני לי) תודה על "ההקשבה הוירטואלית" ועל היחס וכמובן... לילה טוב

אגב...

אף אחד לא אמר לך ללמוד רייקי 1+2 ב3-4 מפגשים.... את הרייקי דרגה ראשונה ניתן ללמוד בכ12-20 שעות לימוד (תלוי בגודל הקבוצה) והשאר זה רק בבל"ת ותוספות, אגב ברייקי יש תוספות לא רצויות כגון אלו הקוראים לנשמות של אוסואי לטיפול שלהם ומרקדין מסביב למטופל דבר שהוא עבודה זרה שעליו נאמר "יהרג ואל יעבור". אני מציע לך ללכת ללמוד מודעות בלבד - עזבי את הרייקי. כשתסיימי ללמוד מודעות ותהיי מודעת - אזי לא תתלבטי - 'כי מלאה הארץ דעה את יה-וה' (ישעיהו י"א ט')

נועיק

New member
רייקי ומודעות

זה משהו שתמיד הולך יחד, מעולם לא חשבתי שיש הפרדה היא נוצרה רק כאשר קמו גופים ששכחו את האיחוד הזה ויצרו קורסים שכביכול מצאו הקשר חדש - לא להאמין - רייקי ומודעות... אני לא רואה איך אפשר ללמד רייקי "רק טכני" רייקי זה סוג של מודעות עצמית, וכך תמיד לימדתי אלא שלדעתי השלב הראשון צריך לבוא במנה מדודה, לא בעומס גדול מדי ושלב רייקי 1 מהווה התחלה מצויינת ללימוד מודעות, עם פער זמנים מתאים להמשך לשלב הבא. טוב שהשאלה עלתה, מתוכה הבנתי שהמובן מאליו שלי - שכל לימוד אנרגטי שהוא דורש הבנה ומודעות עצמית, ואלו קיימים בתהליך הלימוד אצלי באופן טבעי - לא מובן מאליו לאחרים. נו, שויין, תודה

אז... שוב תודה למגיבות ולמגיבים

אני בהחלט חושבת שרייקי ומודעות אלו נושאים שיש לשלב וכמובן כל אחד לגופו של עניין, כל אחד מוצא את עצמו ועושה מה שעושה לו טוב ... אני בכל אופן מרגישה שאני צריכה את השניים יחד
ובינתיים שיהיה לכולם יום נחמד

eitanreder

New member
הערה והארה ../images/Emo62.gif

עצם העובדה שמישהו \מישהי בוחרים ללמוד רייקי כבר מעידה על תחילתה של מודעות. לכל תלמידי ותלמידותי הבהרתי הבהר היטב שחלק בלתי נפרד מלימוד הרייקי ( כן, במסגרת של רייקי 1 12 -14 שעות ) שהם עומדים לעבור שינוי , שלחלקם יהיה משמעותי ולחלקם פחות,אבל אין ספק שמה שנקרא היום מודעות היה חלק נכבד ביותר מהלימוד,גם אם לא במישרין. מי מהם שרצה אחרי ההכלה של הרייקי להמשיך להרחיב בנושא מודעות עשה כן, לא חושב שיש ליצור עיסה סמיכה של דברים ולהלעיט בהם תלמידים. גם כך די קשה לתלמידים להכיל את כל החומר שהם מקבלים,ביחוד אם המטרה להפנות תלמיד \תלמידה לדרך הרייקי שהנה דרך מודעת לכל דבר.

smile2life

New member
מוסיף, מחזק ומבאר

איתן ציין כי עצם הבחירה עצמה היא תחילתה של מודעות. נוטה אני להאמין כי החיים עצמם הם מסע אל יעד שנבחר מראש ואנו רק בוחרים את הנתיבים בהם נעבור. לפי הבנתי ותפיסתי אדם שעובר מרייקי 1 לרייקי 2 צריך לצבור נסיון ולא בלימודי אינסטנט משולבים של רייקי 1+2 וטעות לעשות כן. נכון, הגיוני ואפקטיבי לעבור את השלב בו חווים טיפול עצמי ומתאמנים על עצמנו ועל אחרים, לפני שניגשים אל 2. המודעות מתפתחת ומתרחבץ מעצם המחשבה וההתעסקותברוח ובחומר - מהנסיון להבין אותו ולהביט מכמה כיוונים שונים ולא רק מעצם התרגול הממוקד והמרוכז. זיכרי - אל האדם שילמד אותך רייקי תהיי קשורה גם אחרי סיום לימודייך וחניכתך. - עם מדריך הרייקי שלי התחברתי, והיום - שנים אחרי - עדיין אנו בקשר חברי, ולפעמים גם מזינים זה את נפשו של זה בלימוד והפריה הדדית. (משהו לא נכון דודי?) עם מורי ורבי האדמור לבית אדלר התחברתי ממש במקרה - בטעות. כאן בפורום: כאשר ביקשתי להעמיק את ידיעותיי ברייקי, הסתכלתי ברשימת המורים בלוח המודעות ואליו יצא שהכי התחברתי. ההמלצה הטובה ביותר שלי: לימדי אצל האדם הנותן לך הרגשה הכי טובה עם עצמך אותו אדם, אשר אליו את מתחברת אנרגטית, מנטלית ורוחנית. זכרי הרייקי הוא יותר מטיפול. הרייקי משמש כאור לחיינו ובמצב אידאלי - חמשת עקרונותיו מנחים אותנו במעשינו. זו לפחות השאיפה שלי....

ערב נפלא לך -רייקי טאנרגית החיים

הי שמי אריק ואני חי עם ריקי משנת 99 הרעיון בלימוד הרייקי הנו דרך חיים אומנם לומדים בתחילה מס שעות את הרקע מהיכן הגיע והשושלת עוברים כיוונון לריקי אחד ולאחר מכןלרייקי שתיים ואז אז מתחילם לחיות את הדרך הרוחנית של הרייקי את הדרך של המודעות האישית את הנפש הפמנית שלך ולמה יועדת בעולם הזה לשמש ופוסעים עם הלב לאן שיוביל הרייקי נותן לך כלי להיתחברות פנימית לך אחר לבך ובהצלחה בכל אריק

תודה על חיזוקי הדברים...

אין ספק שכל הנאמר נכון אין אמת אחת כל אחד לוקח את זה קצת לכיוון שלו ונראה לי שזה אחלה אני בטוחה שבסוף אגיע בדיוק לאן שאני אמורה להגיע שיהיה לכולם אחלה של יום

למעלה