אשמח לקבל המלצה למעבד מזון

אשמח לקבל המלצה למעבד מזון

צהריים טובים לכולם
הרבה זמן לא הייתי כאן...תקופה עמוסה כזאת... חשבתי לקנות לעצמי מתנה ליום ההולדת את המג'ימיקס אבל קראתי כל מיני המלצות שהוא לא כזה טוב כמו שכולם טוענים. דרישות מהמוצר - 1. קומפקטי (מאווווד) שיישב על השיש באופן קבוע. 2. שיהיו דיסקיות פריסה (עבה/דק/פרוסות). 3. שיהיה טוב, לא אחד שיתקלקל אחרי שבועיים וחצי.. אני צריכה בעיקר לגירוד של ירקות (גזר, תפוח"א, קישואים וכד') מקסימום 3-4 פעמים בשבוע, כמות סבירה ולא גדולה. מעדיפה גם שיהיה לו להב מתכת שיקצוץ אגוזים וכאלה.. אין לי צורך במעבד מזון חזק לעיבוד בצקים או הקצפות ביצים וכד'. ראיתי משהו ממש נחמד של מולינקס אבל מפחדת שבגלל שהוא רק 150W הוא ייהרס מהר או לחילופין שיהיה צעצוע על השיש. מצ"ב קישור - מעבד מזון מולינקס. תודה

מממאיה35

New member
לי יש של קוונד

ההורים שלי קנו בדיוטי לפני שנתיים פלוס. קחי בחשבון שאת לא מטבח תעשייתי ולכן כל מעבד מזון שנמכר בחנויות החשמל יהיה לך טוב. לדעתי אין הרבה הבדלים ביניהם, פרט לתווית ומכאן גם למחיר. פשוט לכי לחנות ותתרשמי מה נותנים לך. ואם יש לך דרישות מיוחדות לדיסקיות וכו' -תבררי שקיימים. אצלי למשל יש מעבד עם דיסקיות וגם בלנדר לשייקים וגם קוצץ עשבי תיבול. מה שכ נראה לי חשוב - גודל הקערה. לפעמים היית שמחה לקערה גדולה יותר. קשור ולא קשור - שמעתי הרבה תלונות על קיצ'ן איד (בעיקר לאפיה, לא? אין לי מושג כי יש לי מיקסר פשוט עם שתי זרועות) שנחשב לשֶם הכי טוב, ובכל זאת, מסבתר שהאיכות לא משהו. אז לא תמיד ה-שם של החברה מצדיק את התשלום הגבוה של המוצרים שלה.

תודה על העזרה, איזה דגם של קנווד

יש לך? ראיתי גם קנווד קומפקטי עם כמה דיסקיות. לגבי המיקסר אני חולקת עלייך....יש לי קיטצ'נאייד והוא מדהים

juspan

New member
אם ככה, מה עם התוספים של הקיצ'נאייד

ניסיתי ולא מספק אותך? (כי לפעמים מקבלים את הבסיסיים שקוצצים במתנה כשקונים את המכשיר). אני משתמשת כמעט כל יום, יומיים כדי לקצוץ לפחות בצל וגזר דק דק. נכון, זה לא אופציות הסכינים המשוכללת של מעבד מזון אמיתי, אבל אולי בכ"ז אם לא ניסית. (יש 3 אפשרויות פריסה לפי מיטב ידיעתי). בכלל התוספים של הקיצ'נאייד החליפו אצלי המון דברים (למשל את מכונת הפסטה הידנית) ואני טוחנת במטחנת הבשר שלהם מיליון דברים מעבר לבשר ויש לי עוד כמה תוספים. ובכ"ז, גם אני ניסיתי לגשש השבוע ולחקור בענייני מעבדי המזון, בגלל טעות שעשיתי ממש לאחרונה שעצבנה אותי - קניתי בלנדר חזק כביכול של קנוווד והיה לי בלנדר טוב אחר שחשבתי שהוא לא הכי טוב, כמובן שהטעות שלי היתה שלא יעזר כמה חזק המנוע - בכ"ז מדובר רק בבלנדר ולא במעבד מזון, אבל הרגשתי שאין לי צורך במעבד מזון מפלצתי (ע"ע התוספים של הקיצ'נאייד שעובדים אצלי שעות נוספות) אלא רק במשהו שיתמודד טוב עם רטבים בעייתיים בלי הרבה נוזלים (כמו פסטו למשל) בלי שהמנוע יתחמם ויריח כאילו הוא עומד למות כל רגע. הקנווד לא שינה את זה
במחיר דומה יכולתי לקנות כבר מעבד מזון אמיתי. בקיצור, קראתי בדיוק הרבה ביקורות על המג'ימיקס, היו לאנשים הרבה טענות דווקא על קיצוץ הירקות שאת מבקשת - שזה משאיר זנבות שלמים של ירק שלא נחתך, ועוד כל מיני טענות על בעיות טכניות משונות, בכל הדגמים שלהם. מודה שגם בקיצ'נאייד נשארים בפנוכו חלקים שלא נחתכים, לא יודעת להשוות עד כמה זה פחות חמור מהמג'ימיקס (בשבילי זה בסדר לגמרי, כמה חתיכות קטנות). אני השתכנעתי נכון לעכשיו שאני באמת לא צריכה מעבד מזון (הוא אולי אולי חסר לי רק בשביל לעשות בצק פריך אמיתי, אבל מפחדת לקנות ולהתבאס שגם אז המנוע יעשה סימני מאבק וריח של פלסטיק מתחמם...)

יש לי מעבד מזון שמתחבר למיקסר של קנווד

החצי תעשייתי (כן, אני חולה בראש, יש לי 2 מיקסרים בבית ) אבל אני מתבאסת להוציא כל פעם את המיקסר רק בשביל מעבד מזון ובגלל זה רוצה לקנות גם אחד בנפרד (הקיטצ'ינאייד יושב על השיש והקנווד בארון). גם מעבד המזון של קנווד שיש לי כרגע משאיר זנבות וזה באמת לא כ"כ נורא אבל פה הוא משאיר זנבות באמת קטנטנים. בלנדר גם יש לי שמתחבר לקנווד והוא כמעט ולא בשימוש, מעדיפה את המעבד מזון.

פינוקית , אם את רוצה להתפנק ולהתחדש

במעבד מזון שיענה גם על שלושת הדרישות שלך. ממליצה על בוש שעושה אפילו קוביות לירקות לסלט. כאחת שניסתה כמה מעבדים כמו קנווד או מולינקס אין על בוש. יש לו הכל וגם בלנדר דגם 800w הוא גם היה בתחרות המסטר שף שנה שעברה. פשוט חזק וגאוני!

למעלה