אשמח לקבל דעה

OneVision2

New member
ם אני אחכה

שהוא יעשה את הצעד הראשון, אולי זה באמת ישתלם לחכות למשהו שווה?
חבל שאמרת שזה פשוט לא יקרה, אבל יש דוגמאות שיש אנשים שבהתחלה לא רוצים להיות זוג ובסוף הם כן.....

TDKR

New member
אבל אני לא חושב שהבעיה כאן היא הרצון,

אלא ביישנות ומחסור באומץ.

שלום

לא צריך לנתח ולהגדיר גבולות של קשרים. אם התנהג כך, סימן שהוא ודאי מחבב אותך במידה מסוימת וטוב. אם הביע חיבה והתעניינות רגשית, נחמד מצידו ואולי יכול להתפתח קשר יפה מסוג המתאים לכם לפי התאמתכם באופי.

Survivor Man

New member
אני באמת לא מבין אותך.

אחרי כמה וכמה הודעות שנפרשו על פני חודשים בפורומים שונים, אחרי התכתבויות במסרים ועוד... אתם עדיין באותו מקום?

למה את מתעקשת להמשיך לשאול את אותם דברים אם את לא מוכנה להקשיב?

אמרו לך לא פעם שאת חייבת ליזום אם את רוצה לקדם איתו משהו. את מתעקשת שהוא יזום, הוא לא יוזם... ואתם כבר חודשים באותו מצב.

אז או שתזמי אחת ולתמיד או שתמשיכו להיפגש בעבודה, לאכול ולנתח למי רעדה היד באותו יום ומה לעזאזל זה אומר עד עצם היום ההוא.

OneVision2

New member
אוקיי

אבל כמו שאמרתי אני מוכנה ליזום אחרי אם הוא יזום...ולא כתבתי שגם אני לא רואה אותו כל יום.....אז זה קצת בעיה....

Survivor Man

New member
אבל הוא לא מוכן ליזום...

והנה שניכם מחממים את ההצגה כבר חודשים בלי להגיע לתכלס.

תחשבי על זה: אם הוא ביישן ועקשן לא פחות ממך הוא לא יזום. אז מה את מעדיפה, להמשיך לנתח כל פיפס שלו עוד חודשים או להתעלות על עצמך וליזום רק הפעם כדי לראות מה יקרה? אולי זה מה שהוא צריך כדי לפרוץ קדימה, או שאולי תגלי שהוא לא רואה בך בת זוג. אבל לפחות תפסיקי לענות את עצמך בניתוחים מיותרים!

OneVision2

New member
אז אתה אומר שאני צריכה לתת לו איזשהו

פידבק כדי ליזום? פעם קודמת הוא חשב שהלכתי אז הוא רצה שאני אגע לו ביד.....אבל לא נגעתי ביד כי עדיין לא הלכתי....אז לא יודעת אם זה גם מעיד על משהו אם הוא רצה שאגע לו ביד...

Survivor Man

New member
את ממשיכה בשלך,

אני אומר לך חד משמעית לומר לו מה את מרגישה ורוצה ואת שואלת פעם אחר פעם מה את צריכה לעשות כדי שיזום?!

די כבר עם השטויות, רוצה חבר? תתאמצי.

OneVision2

New member
לא לקחת גם בחשבון...

שזה יכול להתפתח/ להוביל לזה לבד במקום ליזום בהתחלה...
אני חושבת שאני מתאמצת/ משקיעה בזה שאני באה אליו ודי יש לי נסיעה להגיע אליו.....

Survivor Man

New member
ואת מוכנה לחכות גם שנה כדי שזה יקרה?

לא יותר פשוט להתעלות על הביישנות שלך, לגלות קצת בגרות ואומץ ולהציע לו בעצמך? ככה תחסכו זמן ואנרגיות מיותרות שאתם מבזבזים כרגע על ניתוחים מייגעים ולא נגמרים.

הרי לא חבל על הנסיעות שלך אם בסוף יתברר שהוא רואה בך רק ידידה?

תחשבי כמה טרחה תחסכי לעצמך אם תצאי רגע מהתקליט שלך של "אני לא יוזמת".

תחשבי כמה הודעות ובלבולי מוח יכולת לחסוך לעצמך ובפורומים אם היית מגדלת ביצים ופשוט אומרת לו חד וחלק.

אני לא אתפלא אם נשמע ממך עוד חודש באותו מצב, סתם חבל שאת נכנעת לביישנות שלך במקום לחשוב רגע בהגיון.

Megie

New member
אם הוא יזום זה כבר לא יהיה משנה

כי הוא יזם..
הנקודה היא שכלום לא יזוז עד שהוא לא יזום כי את לא עושה שום צעד.. אם לא תעשי את תחכי גם עוד שנה-עד שהוא יבוא אליך עם החברה החדשה שלו

קדימה..תזיזי עיניינים אחרת תשארי עם תחושת פספוס.

OneVision2

New member
את מה הוא כבר יזם?

וגם כמו שאמרתי זה שאני באה אליו זה מראה אומר שאני מעוניינת.......על זה שהוא אמר לי לבוא אליו אני יודעת שיש לו איזשהי סיבה...
אני יזמתי שאני אחזור איתו ברכב, אבל לצערי זה עדיין לא יצא.....מקווה שיהיו הזדמנויות.....

Megie

New member
את לא מדברת על יוזמה

את מדברת על טרמפ.. זה לא מראה כלום ולא נותן לו להבין כלום..
יכול להיות שהוא מצידו בטוח שאת רואה בו ידיד ובאה לבקר לפעמים.
עזבי, ממילא את לא תעשי את הצעד-פשוט חבל לי בשבילך שזה לעולם לא יקרה.

וכשאמרתי שאם הוא יזום-אמרת שאת תזמי אחרי הוא יזום-אבל מי אמר שהוא יזום?! ואם כבר הוא כן יזום אז זה יוביל לאן שאת מחכה שיוביל..הבעיה היא שזה לא קורה מה שאומר, יש סיכוי טוב שתמשיכי לחכות עוד הרבה הרבה זמן..

OneVision2

New member
את קצת אומרת דברים סותרים

כי בהתחלה אמרת ששנינו מעוניינים והוא מפחד שאני אסרב לו, ושאני מפחדת מהצעד... ומצד שני אמרת "מי אמר שהא יזום?",
אבל אם הוא יזום ואני אמשיך ליזום וכמו שאמרתי שזה יכול גם להתפתח לבד.....
ואם אני אחכה וזה ישתלם לי בסוף להגיד "היה שווה לחכות?" גם כתבתי שאני באה אליו אנחנו יותר קרובים מאיפה שאנחנו מכירים, כי מאיפה שאנחנו מכירים שמתי לב שהוא לא מראה שאנחנו קרובים.....
אני לא רוצה לעשות את הצעד הראשון עקב מאיפה שאני מכירה אותו ועוד סיבה מוצדקת......אם הוא יעשה את הצעד הראשון אני מוכנה אחרי זה להמשיך ליזום....

ובקשר לטרמפ, אמנם די חזרתי על זה בפעמים הקודמות, כשהוא שאל "אם יכל להיות נחמד?" אז כמובן שאמרתי לו שכן, למה הוא חשב שאני אביא לו תשובה אחרת?

למעלה