אשמח לקבל דעה

OneVision2

New member
אשמח לקבל דעה

בחור שאני מכירה אמר לי שאני אבוא אליו לעבודה שלו, אז אני התחלתי לבוא אליו לעבודה, שמתי לב שמאיפה שאנחנו מכירים אנחנו לא הכי קרובים ושאני באה אליו אנחנו יותר קרובים....בהתחלה שבאתי אליו ודיברנו ראיתי שהיד שלו קצת רעדה, היה יום אחד שבאתי אליו והוא הציע לי שאני אחזור איתו, בסוף לא יצא (אני בטוחה בוודאות שהוא נלחץ) אז הוא שאל אותי "יכל להיות נחמד?", אם הוא שאל אותי את זה הוא יודע שיש בנינו משהו?

OneVision2

New member
יצא שדיברתי איתו על נושא

ספציפי במה שהוא עובד בו, כך שיוצאת שאני אוכלת אצלו....
אבל על זה שהוא שאל אם "יכל להיות נחמד?" אז הוא יודע שיש בנינו משהו??

היי יקירתי..

אני זוכרת את הדברים שכתבת יחסית מזמן..
האם עד עכשיו עדיין נשארתם באותו מצב? למה..?
אם שניכם מעוניינים, למה את לא יוזמת איתו את הפגישה שלכם?

במקום לחכות שהוא יזמין ( מה שהוא עושה לפי דברייך ) פשוט קחי יוזמה, ותאמרי לו שאת תשמחי אם תצאו יחד לשתות קפה איזה ערב.
זה ממש מתסכל לחכות ולראות כל פעם איך הוא מגיב, ולנסות לנתח את ההתנהגות..

אל תפספסו...

OneVision2

New member
אני מעדיפה

לא להזמין אותו ראשונה לשתות משהו כקב מאיפה שאני מכירה אותו...
אך יזמתי שאני אחזור איתו בפעם הבאה, אבל זה עדיין לא יצא לפועל, מקווה שזה ייצא בפעם הבאה..
אני מנסה לנתח את ההתנהגות שלו כדי לדעת אם הוא גם מעוניין....
היה גם קטע שהמבט שלנו נפגש והיה חיוך....

מתנצלת מראש אבל אני לא מבינה אותך.

כבר המון זמן לחף מאותה פעם בה רעדה לו היד... השיטה של להמתין ולנתח כל תנועה קטנה היא לא יעילה.
בקצב הזה, או שהוא יכיר מישהי אחרת ואת תשארי לבד, או ששניכם תהיו בני 50, עד שלמישהו מכם יהיה אומץ לקחת את זה טיפה קדימה.

אם אחרי שהמתנת הוא היה יוזם משהו ממשי, סבבה.
אבל זה סתם דברים קטנטנים , שהאמת אין לי מושג איך יש לך את הסבלנות להמשיך לנתח כל תנועה קטנה.
מה הבעיה פשוט לצאת איתו לקפה?
משתמע שהוא כנראה מעוניין, את רוצה לנצח לנסות לחשוב מה הוא חושב? נשמע מעייף...

OneVision2

New member
אוקיי

כמו שאמרתי בהודעה הקודמת שאני מעדיפה קודם שהוא יזום עקב מאיפה שאנחנו מכירים.....אחרי זה כבר אין לי בעיה ליזום...
לא ממש הבנתי כשאמרת "אם אחרי שהמתנתי הוא היה יוזם משהו ממשי".
הוא כנראה מעוניין אבל כנראה הוא נלחץ קצת....

נו...

אז אם הוא נלחץ, למה את לא עוזרת לו?

הכוונה שלי היתה, שאם היית ממתינה והוא היה מזמין אותך למשהו, הייתי אומרת שההמתנה משתלמת..
אבל במקרה הזה זה נשמע מייאש.

OneVision2

New member
איך לעזור לו?

לזרום איתו ולהראות לו שאני מעוניינת?
אם אני באה אליו אני מקווה שהוא יודע שזה בגלל שאני מעוניינת בו :).

יש אנשים שמציעים לצאת אחרי הרבה זמן שהם מכירים...

Megie

New member
אני חושבת

שזה הדדי בינכם-הרצון למשהו 'מעבר' ונראה שהוא מפחד שתסרבי ואת מפחדת מהצעד...אני בטוחה שהוא לא היה יוזם שתבואי בלי סיבה..
כן, פשוט תצייני "צריך לשבת מתישהו בלי קשר למסגרת העבודה..תמיד אנחנו נפגשים פה ויכול להיות נחמד לשבת במקום אחר" ככה את בעצם יוזמת אבל לא באופן ישיר.. אז עד היום הוא יזם שתבואי אליו לעבודה-ועכשיו המושכות יעברו אליך

OneVision2

New member
אם כך

הוא שאל בדרך אחרת את המשפט "יכל להיות נחמד?" כדי לוודאות שאני מעוניינת?
על זה שאמרת שהוא לא היה יוזם שאני אבוא בלי סיבה, ז"א שיש לו סיבה שאני אבוא אליו?
בקשר למושכות כתבתי באחת ההודעות שהצעתי לו שבפעם הבאה אני אחזור איתו ברכב אך עדיין זה לא יצא, מקווה שזה ייצא מתישהו....נראה לי שאני קצת מפחדת ליזום קודם ולכן מעדיפה שהוא יזום את הצעד שלאחר מכן אין לי בעיה להמשיך כמובן ליזום.....

Megie

New member
זאת בדיוק הנקודה..

ההצעות שלו ודרך השאלות שלו אפשר להבין שהוא מעוניין ולא יודע איך להגיד את זה במפורש..

תנסי לדחוף שהפגישה כן תצא ואני מאמינה שזה יזרום לכיוון שאת רוצה

OneVision2

New member
אני רוצה שזה יזרום

אני מבינה שזה קורה בהדרגתיות......אבל איך לנסות לדחוף שזה יגרום לו להגיד את זה?
אני לא רוצה להלחיץ אותו.....גם שעמדתי ללכת הוא אמר שנתראה איפה שאנחנו מכירים.....אז אני מבינה שיש כאן יותר אם הוא אמר שנתראה?

Megie

New member
את סתם מנתחת

ואת לא תצליחי לשתול לו מילים או לגרום לו לקרוא את מחשבותייך-באותה מידה שלא תדעי למה הוא באמת מתכוון אם לא תזמי.
פשוט תזמי וזהו..אולי אפילו בהודעת SMS/פיסבוק או כל דרך שיכולה להקל עליך בנושא.

OneVision2

New member
אין לי בעיה ליזום

אבל רק אחרי שהוא יזום אני מוכנה ליזום גם.....איך לגרום לו להבין לקרוא את המחשבות שלי?
אני מבינה שאחרי המשפט ההוא שהוא שאל, הוא הבין שיש בנינו משהו...

Megie

New member
את לא יכולה!

אין דבר כזה לקרוא מחשבות, ויכול להיות שאת לא קוראת את שלו נכון והוא בכלל לא בכיוון ואת מחכה סתם, זה לא משנה כרגע מה הוא רוצה ומה הוא יעשה-אם את רוצה ואת בעיניין את חייבת לפעול.

אבל שימי

אכן, יש אנשים שלוקח להם יותר זמן, מסכימה .
אבל אתם תקועים באותה נקודה המון זמן.
לפני חודשים סיפרת שהיד שלו רעדה, ואז נאמר לך פה אחד שזה כנראה מראה על התרגשות..
אבל את עדיין שם, באותו מקום.

זה שאת באה מראה עם עניין, עם זאת, זה לא זז מהנקודה הזו, וחבל.

Megie

New member

כבר מזמן יכולתם להיות יחד במידה וזה הדדי..
לא חבל על כל הזמן הזה שאת חייה האי ודאות?!

תזמי ובמקרה הכיח גרוע תדעי להמשיך הלאה..

TDKR

New member
אני מכיר את הביישנות הקיצונית הזו

ויש סיכוי טוב שאת מחכה לחינם. זאת אומרת, על פניו נשמע שהוא בהחלט מעוניין. אם תחכי שהוא יעשה את הצעד הראשון, יש מצב לא קטן שזה פשוט לא יקרה.

למעלה