אשמח לקבל את עזרתכם

מיכל ט

New member
אשמח לקבל את עזרתכם

שמי מיכל טבקמן ובימים אלה אני מסיימת קורס מורשי נגישות שירות של משרד התמ"ת באוניברסיטת תל אביב. בפרויקט הסיום שלי בחרתי לעסוק בנושא של נגישות אקוסטית לימי עיון. המשמעות של נגישות אקוסטית היא סביבה מתאימה מבחינת רמת הרעש ואיכות השמיעה ביום העיון. בפרויקט אני מתמקדת בשתי אוכלוסיות: אנשים עם ליקויי שמיעה ואנשים עם הפרעת קשב וריכוז. מתוך הנסיון שלי בהתמודדות עם הפרעת קשב שמתי לב שרעש ואקוסטיקה לא טובה פוגעת בצורה משמעותית ביכולת התפקוד שלי ביום העיון: ביכולת שלי להבין את דברי המרצים במהלך הרצאות ולקיים שיחות עם אנשים במקומות התכנסות לא פורמליים כמו דוכני כיבוד, דוכני מכירה, תצוגת פוסטרים ועוד. באמצעות השאלון אוכל לדעת מה אתם חווים בתחום זה במהלך השתתפותכם בימי עיון. שיתוף הפעולה של כל אחד ואחת מכם חשוב לי מאוד. אני מקווה שבאמצעות הפרויקט הזה נוכל להעלות את הנושא למודעות ולעודד מפעילי ימי עיון לדאוג לנגישות אקוסטית כחלק מהנגישות הכללית של יום העיון. תודה רבה על שיתוף הפעולה קישור לשאלון מיכל טבקמן

מיכל ט

New member
מקפיצה../images/Emo13.gif

תודה רבה מראש על שיתוף הפעולה מיכל

זהבית135

New member
למיכל

חוששתני שפורום זה אינו המקום לפזר בו שאלונים, שכן מספר המשתתפים הפעילים מועט ועוד פחות מזה מספר המשתתפים בימי עיון, שיוכלו לענות עליהם. בעיקרון, לכבדי שמיעה המרכיבים מכשירי שמיעה מפריע כ רעש סביבתי חזק לבהנת הדיבור. הייתי מציעה לך, אם כן, לגשת למכוני שמיעה ולנסות לפנות שם לאנשים שמגיעים לטיפול כדי שימלאו את השאלונים. בהצלחה1

בועת sabon

New member
../images/Emo45.gif מצטרפת לדברייך

לצערי, הדבר הראשון שעלה לי לראש כשקראתי את ההודעה היה שאני ממש לא זוכרת מתי היה יום העיון האחרון שהשתתפתי בו. שיהיה בהצלחה בפרוייקט.

מיכל שלום

אני מציעה לך לפנות לארגון "בקול" ולבקש ממנו סיוע ביצירת קשר עם נבדקים. בהצלחה

למעלה