אשמח לקבל את דעתכן...

m e i r a v s

New member
אשמח לקבל את דעתכן...

שלום לכולן, אני בת 26 לוקחת גלולות ברציפות מגיל 18, התחלתי לקחת אותן בשל כאבי מחזור נוראיים. בשנה האחרונה סובלת מכאבים חזקים בבטן התחתונה, אני סובלת כמעט מדי יום מהכאבים אבל הם מתחזקים ממש לאחר הליכה,עמידה או ישיבה ממושכת, כלומר הכאבים נחלשים רק בשכיבה. כמו כן סובלת מכאבים בגב התחתון. הייתי אצל ר. נשים, גסטרו', אורולוג ואפילו אורטופד ועדיין לא נמצא ממצא. עברתי: US וגינלי, US של בטן תחתונה ועליונה וCT של הבטן ולא נמצא כלום. כיוון שהאורטופד חשד בפריצת דיסק ולא אושר לי MRI בקופ"ח פניתי לרופא המחוזי. הרופא המחוזי (גניקולוג בהכשרתו) אמר שלדעתו מקור הכאבים יכול להיות בשל: אנדו'. מעולם לא שמעתי על המחלה אבל מאז חיפשתי חומר באינטרנט והגעתי אליכן...כאמור ר. הנשים שבדקה אותי לפני מס' שבועות לא חשדה בזה... פניתי טלפונית למרכז בבי"ח שיבא אבל יש תור רק לאוגוסט... חייבת לציין כי הכאבים מאוד מקשים עליי לקיים אורח חיים נורמלי, בימים של התקפות חזקות אני ממש משותקת למיטה. מה דעתכן? מה עלי לעשות? האם יש סיכוי שמדובר באנדו'? מתנצלת על האריכות תודה רבה

ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

שמחה שמצאת אותנו. מצרפת לך שאלון אשר יכול לתת לך אינדיקציה לגבי קיומה של המחלה. טוב שקבעת תור לתה"ש. יש לדעתי מקום ליטול את הגלולות ברצף מבלי לקבל וסת עד לשתגיעי לתה"ש, כולנו כאן עושות כך או לפחות רובנו,סביר להניח שזה יקל על הסימפטומים אם אכן מדובר באנדו. מה שאת מתארת מאד אופייני לאנדו' - תחושת ה"משקולת" , אי אפשר לעמוד יותר מכמה דקות ברצף כי נמשכים למטה, מוכר. אל תתנצלי על האריכות, בשביל זה יש פורום
תישארי איתנו

והשאלון- שכחתי לצרף ../images/Emo163.gif

שאלון שיכול לעזור ותיכנסי לקישורים וגם לארכיון, תמצאי חומר שיעזור לך

m e i r a v s

New member
תודה רבה על התשובה ואם אפשר עוד שאלה:

כיוון שהתור למרפאה בתה"ש בעוד כחודשיים, האם יש לך המלצה על ר. נשים טוב שמכיר את המחלה? ועובד/ת עם קופ"ח מכבי? אני רוצה לנסות לאבחן את הבעיה כמה שניתן יותר מהר, אני סובלת כל כך הרבה זמן והייאוש מתחיל להשתלט עליי כיוון שכל הרופאים שביקרתי לא מצאו את הבעיה. שוב תודה רבה

דר. זולטי ברעננה - מרכז בריאות האישה

וד"ר באום - בתל אביב - לא זוכרת איפה, אבל תשאלי ב"מכבי ללא הפסקה". תרגישי טוב

boli bilboli

New member
ד"ר מיכה באום - אחלה רופא!

מקבל בת"א, ימים: א, ג, ה - מ-17:00 עד הלילה. טל': 03-5291061 בהצלחה

יש את שטוקהיים פרטים של זולטי ושטוקהיים

כתובות וטלפונים של דר' שטוקהיים ושל דר' זולטי שינהם מאתר מכבי דרך הציונות 17 ראש העין 03-9386111 שעות קבלה: יום ב ' 14:00-09:30 יום ג' 18:00-16:00 יום ה' 20:00-16:00 העדרות: 14.06.07 - 14.06.07, 24.06.07 - 18.07.07 מרפאה נוספת: עמק החולה 76 מודיעין 08-9753277 08-9753255 הפרטים של דר' מתי זולטי שד' הקונגרס 26 רמת גן 03-6765882 03-6765877 שעות קבלה: יום א' 12:00-09:15 20:00-16:00 יום ג' 20:00-17:00 יום ד' ' 20:00-16:00

למעלה