אשמח לעצתכם

אשמח לעצתכם

אשמח לשמוע כמה שיותר דיעות של אנשים כאן. אני נשואה כמעט שנה. בעלי בכל פעם שהוא יושב מול המחשב הוא מקפיד מאוד למחוק אחר כך את כל האתרים שהוא נכנס אליהם. אני יודעת שהוא גולש באתרי סקס ופעם אחת ראיתי שנכנס לצאט תפוז. אמרתי לו שזה מפריע לי וגורם לי לפגיעה באמון בכך שהוא מסתיר ממני דברים. הוא הגיב לדבריי בביטול ואמר שאינו מוכן להפסיק למחוק. מה דעתכם? האם זה לגיטימי ככה להסתיר דברים בקשר? האם אני צריכה להשלים עם זה שהוא גולש לו באתרי סקס וצאטים? אני בהריון מתקדם כעת ומרגישה מאוד פגועה. זה משפיע עליי מאוד ופוגע באמון שלי בו. במיוחד החוסר אכפתיות שלו לרגשותיי. אשמח לשמוע דעות שלכם.

kopel eliezer

New member
נויה

אין ספק שיש פה בעיה בקשר. אני חושב שהבעיה ממוקדת לא בעצם הגלישה, אלא בהסתרה ובחשדות. סטוצים אפשר למצוא גם בעבודה, בטיול עם הכלב בפרק, בסופר מרקט, ועוד. אני ממליץ מאוד, אם זה אפשרי מבחינה ריגשית אצל שניכם להגיע לטיפול זוגי שיאפשר דיבור על דברים שכרגע הם טאבו, או בושה, או כעס. אני מאחל לכם לידה קלה, ומנסיוני לידה ראשונה (אם זאת אכן לידה ראשונה), יכולה להביא כל זוג למצבי לחץ ומשבר. אז, שוב, לידה קלה ובהצלחה.

לירננה

New member
איך אמרת לו?

ומתי אמרת לו? אמרת לו את זה בהתרסה או ברוגע? אמרת לו את זה בזמן נינוח או בזמן של לחץ כשממהרים? יש לכם רגעים טובים ביחד? רגעים של הקשבה והבנה? באופן כללי איך נראית מערכת היחסים ביניכם? נראה לי שחשוב מאוד שהוא יבין עד כמה זה מפריע לך.אבל שלא ירגיש מותקף. האם הוא בן אדם שמסוגל להקשיב?

hayapollak

New member
חושבת שאם הייתי

היום נשואה טריה או זוג צעיר, הייתי מחליטה עם בן זוגי על " חוק בית" בנושא המחשב. פעם ..(בתחילת המאה ה-20 ) הייתה אישה חכמה, סופרת בשם וירג'יניה וולף שכתבה - אישה צריכה חדר משלה. לדעתי היום - אישה זקוקה למחשב משלה ועל כל המשתמע מזה. יש צורך להבהיר את העניין בני בני זוג בצורה שיוויונית, האם לאשה יש אינטרנט חופשי בעבודה? האם לגבר יש אינטרנט חופשי בעבודה? האם לכל אחד מבני הזוג יהיה מחשב משלו בית? האם כשהאשה תעסוק בעבודות הבית,טיפול בילדים הבעל ישב חופשי באינטרנט? וכשהאשה סוף סוף תתפנה היא תשב לבד בטלוויזיה או תנהל שיחות טלפון עם חברות או במקרה הטוב תלך לחדר כושר עם חברות והבעל ישב אחר כבוד באינטרנט ויפלרטט עם חצי העולם? או בשעות ערב מאוחרות במקום להיות יחד, לשוחח, להנות האחד מהשניה כולל מין יקום הבעל ממיטתו ( יאמר שאינו עייף..) וירוץ לאינטרנט??? כך יראו חיי הזוגיות שלי? נכון שכשיש ילדים אז גם לבעל יש פחות זמן לאינטרנט, אבל אני שומעת לא אחת על בעל או אישה שמבלים חצאי לילות באינטרנט כשבן/בת זוג ישנים... אני תוהה איך נראים היום חיי הנישואים של זוגות צעירים ולמה בכלל להתחתן עם כל אחד מבני הזוג מרגיש צורך "להשאב" אל האינטרנט במקום אל הזוגיות. דעתי היא - שמיד בתחילת הנישואים יש צורך לקיים כמה שיחות בעניין הזה עם הפרטנר/ית ולהגיע להחלטות שמתאימות לשני בני הזוג. כמובן במשך השנים ובהתאם לצורך ניתן לבדוק מחדש את חוקי הבית ולהתאים אותם לצרכים של שני בני הזוג מחדש. זה מזכיר לי שבדור הקודם כולם היו נשואים לטלוויזיה או לווידיאו הבעל היה מכה שאשתו תלך לישון..כדי לראות סרטים כחולים או שהאשה היתה ערה חצי לילה צופה בסרטי טלוויזיה... בסוף נכנסה גם טלוויזיה לחדר השינה. לא יודעת - לא מתאים לי הסידור המנוכר הזה. מתאים לי שבני זוג ישוחחו ביניהם ויחליטו מה עושים בעניין כדי ששני בני הזוג יגישו טוב וביחד.

thesurvivor

New member
לתת חופש

מה שעושה הבעל מחשב לא צריך להיות סודי . אבל צריך גם לתת לו חופש . את לא יכולה לא לתת לו לנשום . אם בא לא באתרים כחולים זה עיניינו . הוא דווקא מתחשב בך כי הוא מוחק אותם מן המחשב . את לא צריכה לקנא . קנאות לא מובילה לשום דבר חיובי. אולי כדאי שתחפשי למה יש לו צורך כזה ואולי תצטרפי אליו ותתמכי בו. בידידות השורד

למעלה