אשמח לעצות ...

אשמח לעצות ... ../images/Emo140.gif

מקווה שתוכלו לעזור לי, אני מחפשת רעיונות לאיזה סוג מפרסמים / חברות יענינו חבר'ה בני 25-55 שנמצאים באתר הכרויות ... יש לי כבר כמה רעיונות אבל אשמח לשמוע עוד דעות. (ורק רקע זה לעבודה בלימודים) תודה מראש

כווולם ביחד?

זה חתך גילאים קצת גדול לא? אבל אני מניחה שאם כולם שם לצורך הכרויות אז פרסומים של מקומות בילוי יהיה יותר מעניין לכולם (כמו סרטים,פאבים ומסעדות) רק אל תפרסמו פרסומת לויאגרה, זה כמו לפרסם סוכרזית באתר של שוקולד :) ואל תפרסמו מרסומות קופצות!!!! אחרי אחת כזו אני בכוונה לא אקנה את המוצר בגלל החוצפה!!!

תודה על התשובה, אשמח לעוד רעיונות

דברים קצת יוצאי דופן אפילו ... מקומות בילוי, סדנאות, מכוני כושר, פעילויות לפנויים פנויות ... מה עוד ? אם אתם מכירים אתרים שיכולים לעניין קהל מגיל 25 + אני אשמח לדעת ... תודה מראש

טוווווב

אני בגיל דומה(הגיל האמיתי שמור במערכת) ואין לי מושג מה מעניין אותי...זה התפקיד שלכם

EdisonGirl

New member
אממ

אנשים שנכנסים לאתרי היכרויות ומעוניינים להכיר יכולים גם להיות כאלה שמאוד רוצים להבין למה הם לא מצליחים או לעשות כל מיני בדיקות שיתנו להם איזשהו מדד על עצמם, גם אם הוא סתם חובבני, ולכן, נראה לי שמיסטיקה (אסטרולוגיה, נומרולוגיה וכו'..), גרפולוגיה (ניתוח אישיות, התאמות..) וכדומה יכולים למשוך את קהל היעד הספציפי הזה. קיימת גם שיטה מגניבה שנקראת "אימון אישי" שהגיעה אלינו מאמריקה, וזו הזדמנות לחשוף אותם אליה. חלק מהאנשים שמבקרים שם ודאי מעוניינים בסוג של מהפך בחייהם או שיפור משמעותי וזה יכול לדבר אליהם. וגם "אניאגרם" אם את מכירה (שהוא כבר פחות, אם בכלל, חרטה מהמיסטיקות למיניהן) ויש לו אתר באינטרנט וגם פעילויות חברתיות בישראל.. גם פרסומות למינויים למגזינים יכולים לעניין אולי (ערוץ המגזינים SBC, לאישה, את, בלייזר וכו').. מתנות לגבר ולאישה.. אטרקציות רומנטיות ויוצאות-דופן לבני זוג (כמו: המראה במטוס פרטי)..

למעלה