אשמח לעצה....

avia0911

New member
אשמח לעצה....

לאחרונה נכנסתי לקשר רע... מה זה רע? רע בקטע שפוגע ולא בריא לשום צד... אבל נהניתי מהקשר הזה.. אולי גם נהניתי קצת מהכאב מהאנדרנלין או לא יודעת ממה בכל אופן זה הגיע למצב שהקשר הזה פוגע בי כל כך אבל הוא קצת כמו סמים, כלומר קיימת הנאה רגעית למרות שבתודעה אני יודעת שהוא מזיק ושבכלל אני לא צריכה להימצא שם עכשיו אני ממש "בתוכו" כלומר קשה לי "להיגמל" בוקר אחד אני חייבת את המנה היומית שלי אז עשיתי עם עצמי חושבים ואמרתי לעצמי "יאללה אביה מה את צריכה כזה דבר? את יפה חכמה וכל הבלה בלה אז למה לך להישאר במקום הזה?" הקטע הוא שממש קשה לי להפסיק את המעגל הזה... וגם אם אני אפסיק מי מבטיח לי שיהיה יותר טוב? אף אחד! זה בדיוק כמו נרקומן שכשהוא מפסיק עם הסם באמת בהתחלה זה כואב ורע ואז לאט לאט הגוף מתרגל וכך גם הנפש... אבל לפתע הוא חש שהחיים הם חיים ללא תכלית.... כלומר הוא מזהה את עצמו ללא הסם.. והחיים הופכים מונוטוניים אני מדעיפה לחיות עם כאב מאשר "לא לחיות" כי ברגע שאני אפסיק את הקשר לא יהיה "דלק" אוופ אני מקווה שהצלחתי לנסח את עצמי כמו שצריך בשביל שתוכלו להבין מעט מה עובר עליי

Cobe Anan

New member
../images/Emo6.gif מגיע לו../images/Emo70.gif

אם הוא היה מספיק סתום להיכנס איתה לקשר, למה הוא מצפה
הרי הוא יודע שהיא בקטע של "לחתוך"...

Cobe Anan

New member
../images/Emo12.gif

רק עכשיו שמת לב
יש לך הצתה של פ פל פלו פלוא פלואו פלואור פלואורו פלואורוס פלואורוסנ פלואורוסנט

Watch The Stars

New member
יש לי רק עצה אחת

תיפרדי ממנו תתרחקי ממנו הכי מהר שאת יכולה אני חוויתי מערכת יחסים כזאת על בשרי ואני אפילו התדרדרתי לחתכים וסמים בגללו! (בגלל הבחור איתו יצאתי) תתרחקי ממנו מהר תפני אליי במסרים עם את רוצה לדבר על זה עוד שלא פה...

למעלה