אשמח לעצה

KבתאלK

New member
אשמח לעצה

אני והחבר חגגנו אתמול 8 חודשים ביחד וזה הקשר הכי ארוך שהיה לשנינו. אתמול שלחתי לו הודעה "היום אנחנו ביחד 8 חודשים אני אוהבת אותך כול כך" והתגובה שלו היתה ;) אחר כך דיברנו בפלא ואמרתי היום אנחנו חוגגים 8 חודשים של חברות והוא אמר איזה יופי בנימה צינית אני לא יודעת מה זה אומר אבל יכול להיות שהוא לא אוהב אותי יותר או שהוא לוקח את הקשר כמובן מאליו

mosh511

New member
אולי תנסי תחילה לברר איתו מה הוא חושב על זה

יכול להיות שהוא סתם לא מייחס חשיבות ל"לספור את זמן הקשר". חבל להיחפז למסקנות. אני למשל רציונלי, פרקטי ודורש תשובות כשאני לא מבין דבר מה, הייתי מציע לך לשאול אותו, לדבר איתו (לא בריב, אלא בנימה חיובית) משהו בנוסח..."זה מרגש אותך שאנו 8 חודשים יחד?"...וכו' ואז יהיה אפשר להתקדם על פי המענה שלו. בהצלחה

נכון

אולי לא הרגיש צורך לבטא יותר. אם את רוצה, שאלי אותו מה דעתו על זה שאתם ביחד הרבה זמן וחוגגים, כמה זה משמעותי בשבילו. אל תמהרי להסיק. אם הוא טוב ונחמד אליך, זה העקר וכדאי שתשקיעו בקשר.

elena20

New member
אולי הוא פשוט מאותם אנשים שחושב שזה

מיותר לספור כל חודש שעובר, זה לא אומר שהוא לא אוהב אותך, אבל בכל מקרה הייתי ממליצה לשאול אותו למה הגיב כפי שהגיב.

נ ט ע 9 1

New member
אני גם מאלה..

ואני לא גבר.. ראו פלא.. לא מתלהבת מלספור ימים חודשים וכל זה.. זה נראה לי אפילו קצת מוזר.. לעומת זאת אני אוהבת את כל הקטע של לתת/לקבל מתנות סתם ככה, זה דווקא ירגש אותי הרבה יותר מלספור חודש/וכו'.. בקטע של הלספור חודש/שנה וכו', אני ממש לא כמו בת טיפוסית.. לכן אני חושבת, ייתכן גם הוא, חבל סתם להסיק מסקנות בלי פשוט לשאול..

KבתאלK

New member
אבל לפני כמה זמן

הוא אמר שמצד אחד הוא מרגיש כאילו יש עוד דברים שהוא לא הספיק לעשות ומצד שני שהוא לא רוצה לאבד אותי כי הוא יודע מה הוא מפסיד

נ ט ע 9 1

New member
לדעתי תגידי לו כך:..

אני רוצה בטובתך.. באמת..!!! אבל אם אתה מרגיש שיש דברים שטרם הספקת לעשות, אני לא מחזיקה אותך, כלומר אני אוהבת אותך(לפי דברייך זה ככה) אבל אני לא אחזיק אותך בכוח.. חשוב לי יותר שיהיה לך טוב..ואם אתה חושב שאתה מפסיד אותי אז איך אתה ככה מראה ויתור?..! תראי לו שאי אפשר לאכול את העוגה ולהשאירה שלימה.. העובדה שהוא מרגיש פספוס ולא ניסה הכל בחיים לא אמורה לבוא על חשבונך.. אני מניחה שאת לא מעוניינת שהוא יהיה איתך וינסה דברים במקביל.. אולי הוא טרם התבגר(זה לא אומר שזה לא יקרה לו מתי שהוא) אבל זה לא אומר שהוא יכול לרקוד על 2 חתונות.. אם הוא רוצה לנסות, שינסה, אבל אין מה לעשות, את לא יכולה להיות שם בזמן שהוא מנסה.. אבל אם הוא בוחר להיות איתך זה איתך, ולא לתת לך תמיד הרגשה שהוא בפיספוס.. כי זה הרגשה מאוד לא טובה/כייפית/זוגית להיות עם מישהו שמשדר שהזוגיות איתך מעכבת אותו מלנסות דברים, גורמת לו להחמיץ ולפספס דברים, את לא אמורה להיות בסטנד ביי, כמו שכבר אמרתי פה באיזה שירשור, איך שתעריכי את עצמך ככה יעריכו אותך, אם תשדרי שמגיע לך, גם אחרים יחשבו כך, ואם הם לא, מי צריך כאלה?..!

KבתאלK

New member
אבל לפני כמה זמן

הוא אמר שמצד אחד הוא מרגיש כאילו יש עוד דברים שהוא לא הספיק לעשות ומצד שני שהוא לא רוצה לאבד אותי כי הוא יודע מה הוא מפסיד

עושה רושם שהוא נלחץ..

לדעתי, זה חשוב לבדוק מדי פעם מהם הציפיות אחד מהשני.. לאן הקשר הולך. מתגובתו אפשר להבין שהוא עדיין לא בטוח, ולא סגור עם עצמו. ולכן, עונה תשובות ציניות. אני מציעה לפתוח בעדינות את הדברים. לשאול אותו בצורה ישירה ופשוטה, איך הוא רואה את הקשר.. זו הזדמנות טובה לעשות תאום ציפיות. שתדעי איפה את עומדת, ולבדוק עם עצמך אם זה מתאים לך או לא. ואם הוא לא סגור עם עצמו, מותר לך להגיד לו: אני מבינה. הייתי רוצה לקחת כמה ימים לעצמי לבדוק אם זה מתאים לי.. כן. ממש ככה. שלא יהיה מובן מאליו שאת שם בכל מחיר. יש לך כבוד עצמי. תראי לו את זה.. התוצאות עשויות להפתיע אותך לטובה.

בלאגנית

New member
אולי היתה לו פעם חברה שהיה איתה יותר זמן

אז בגלל זה 8 חודשים לא מרגש אותו

גם לי יש סיפור על 8 חודשים

כמוני כמוך , קרה לי אותו מקרה . שכשחזרתי לחבר לשעבר הוא אמר לי לזכור את ה- 4 כל חודש , הכי מצחיק הוא שבהתחלה בכלל לא ידעתי מה התאריך הזה אומר ובאמת החודש הראשון והשני והשלישי היו על הכיפאק .. גם החמישי שישי . לי אישית היה חשוב להיות איתו בכל 4 לחודש. בחודש השמיני , כמוך שאלתי אותו את אותה שאלה אם הוא לא מתרגש .. בזכות כמה דברים "טובים" שעברנו והתרחקות מצדו שהתלוותה לקשר לאחר המאורעות , הוא אמר לי שהוא לא מתרגש מכל חודש כזה , וזה לא כמו "יום השנה" או אפילו "יום נישואין" והכי אירוני שהוא זה שהתחיל עם קטע ה-4 לחודש . האמת שלאחר המקרה הזה שהעציב אותי מאוד , החלטתי שלספור את החודשים זה מיותר, מילא חצי שנה זה עוד נורמלי . ויכול להיות שהוא לא מתרגש, רק את יודעת מה תגובתו אומרת . זה כזה מיותר שכולנו ננתח את המקרה שלך וכל 1 יגיע מדוע זה ככה . הרי את יכולה להשוות את התייחסות הקודמת לחגיגת כל חודש נוסף שאתם ביחד , לעומת התייחסותו לחודש השמיני. וכאן היא התשובה שלך . דברי איתו על זה

sweetdreams

New member
הממ.. בת כמה את ובן כמה הוא?

ההימור שלי, הוא שאתם לא רואים את הדברים באותה עין.. יכול להיות שהוא לא מאילו שמתרגשים מלציין כל חודש את תאריך ההיכרות שלכם (אישית, גם אני די בגישה הזאת. כאילו, לחגוג כל שנה זה מקובל וסביר, אבל כל חודש??).. ומצד שני נשמע שאת רואה בכך ממש אירוע, אם טרחת לציין זאת בפניו פעמיים, ועוד מסיקה מכך שהוא לא מתלהב כמוך שהוא לא אוהב אותך או לוקח את הקשר כמובן מאליו.. דרך אגב: לאיזו תגובה מצידו ציפית? מה היה מרצה אותך??

KבתאלK

New member
...

הוא עוד מעט 23 ואני עוד מעט 19.. אני רציתי שיגיד לי שהוא אוהב אותי ושהוא שמח.. הוא אמר איזה יופי בנימה כזאת מוזרה ותאמת מקודם דיברנו אל זה והוא אמר שהוא לא זוכר באיזה צורה הוא אמר את זה

sweetdreams

New member
כי תקשיבי...

אולי באמת הוא חושב ששמונה חודשים זה נחמד, אבל זה לא משהו שמצריך כזה תשומת לב?? והאמת שהיא, שגם אני חושבת ככה, אז אם זו גם דעתו אני לגמרי מבינה אותו.. מה לדוגמא היה עד עכשיו?? כשחגגתם שבעה חודשים, שישה חודשים ביחד? הוא הגיב אחרת?? אם לא, אז כנראה שהוא בחור שלא מתרגש מהדברים האילו.. ואני חושבת שכל עוד הוא זוכר את יום ההולדת שלך ואת יום השנה שלכם, אז אין לך מה להיעלב ולהפגע. וגם אם כן, אז גם אז זה לא אומר יותר מדי, כי בחודשים הראשונים זה עוד מרגש וסופרים את הזמן ביחד, אבל אז מגיעים לתקופה היותר נינוחה במערכת היחסים, ומבינים שאתם לא מנהלים את הקשר שלכם מול לוח השנה, וכל הספירה הזאת נהיית די מיותרת..

KבתאלK

New member
..

הוא אומר לי שהוא אוהב אותי, ושאני חשובה לו, הוא דואג, הוא שומר עלי הוא מראה אהבה ודאגה

KבתאלK

New member
הייי

אני יודעת שבקשו את זה כבר לפני אבל זה חשוב אני רוצה להקדיש לאהובי שיר אהבה.. בעברית, אנגליתת תמליצו על שירים שבחורה שרה לבחור על אהבתה אליו

את מוזמנת להשתמש בחיפוש

(בעיקר כיוון שאת יודעת שכבר שאלו לפניך). בנוסף, יש שירשור שירים בטאגליינס שיכול לעזור לך
.

למעלה