אשמח לעצה

kereniss

New member
אשמח לעצה

שלום אני ובן זוגי ילידי 1974 מערכת יחסים טובה ויציבה בינינו, שנינו החלפנו עבודות בשנה האחרונה ורואים התקדמות במישור המקצועי. אני עובדת כשכירה כמעצבת לאינטרנט בפירסום. בשנה הקרובה אני מעוניינת בצורה הדרגתית להפוך להיות פרילנסרית ולעבוד מהבית. אנו מתכננים לסדר את הבית קצת בקרוב (הדירה שכורה, סיימנו שנת שכרות ומתכננים להיות כאן לעוד שנה) צרפתי תרשים די מפורט של כל הדירה. קבלנו את הדירה צהובה וצבענו לבנתיים את הסלון בלבן. אשמח לעצה - בעיקר לגבי חדר העבודה. מיקום אופטימלי של השולחן, צבע הקירות... אציין שהשולחן הקטן אינו בשימוש למרות שהוא נעים שם...(רואים אותו ואת הספה בסלון כשנכנסים לבית) סוף שבוע נעים, קרן

אפשר להוסיף את גודל החדר?

כדאי לשבת כך שתראי את דלת הכניסה לחדר העבודה כשאת יושבת בשולחנך ולא כפי שהוא כיום. מהשירטוט עולה שהארון בחדר זה די גדול, האם את זקוקה לארון זה בחדר העבודה? לצרכי עבודה? האם תרצי לקבל את הלקוחות שלך בחדר עבודה זה? כיצד תתראי את הכניסה לביתך שאת רוצה שתהייה גם הכניסה למשרדך/חדר עבודה בביתך? האם יש לך שלט/לוגו?

kereniss

New member
תודה אביבה, פרטים נוספים:

החדר באמת גדול כ3.5 על חמש בערך. הארון קיר כשמו כן הוא, לא ניתן להוציא אותו מהבית (הוא שייך לדירה ואנחנו בשכירות) מה שגם, אנחנו משתמשים בו לאחסון. הוא אפילו יפה...:) אין לי לוגו וגם לא שלט. אני לא מתכוונת לקבל לקוחות בחדר הזה, אפגוש אותם בבית קפה עם לפ-טופ. כך שהשימוש בחדר יהיה למטרות עבודה שלי בלבד, חשוב שיהיה לי נוח ונעים. מיקום השולחן כרגע, אכן בעייתי. אני יודעת שאופטימלי לשבת עם הגב לקיר. (למרות שלהפנות את כל החוטים והגב של המוניטור זה גם לא משהו...) אבל, על איזה קיר טוב לשים את השולחן? על הקיר הנוכחי או המערבי? או המזרחי? אני קראתי שעבודה זה צפון מערב...האם זה נכון לכולם? האם שנת הלידה שלי לא משנה מה שטוב לי לעומת אחר? (יוני 1974) ומה לגבי צבעים? קראתי את כל המאמרים...ואני זוכרת שאכן צבע צהוב טוב לחדר השינה (והצהוב בחדר שינה באמת לא מציק לנו כמו שהציק בסלון. (קבלנו את הדירה כולה צבועה בצהוב)) הארון בצבע עץ וכך גם פלטת השולחן. האם עבודה זה אדמה? לא צריך להוסיף גם מים? אם כן, איזה צבעים זה מים? מצטערת על הצפת השאלות... המשך יום נעים, קרן

טוב, אני רוצה להסתכל על השירטוט

יותר בתשומת לב, וכרגע אין ליז מן. המתיני בבקשה. מעבר לך אומר לך, כשכראיתי את השירטוט, מיד "נשבה" ממנו רוח נעימה ומאוזנת. זה ככה סתם בשביל ההרגשה הטובה. לדעתי את הולכת להצליח. לגבי ההמלצות, היי סבלנית, יש לחץ בשטח, את בטח מרגישה גם.

חדר עבודה אמור להיות חדר בבית

שיש בו האיפיון של העבודה שנעשית בו. גם כשלא מקבלים בו קהל... לגבי הדחיפה בקריירה שאת מבקשת, יש מאמר על כך במאמרי הפורום. מיקום שולחן, היצעתי לך. הארון עדיין לא אידאלי ובמיוחד לאחר שאמרת שאתם משתמשים בו לאחסון. מכאן אני מסיקה, שיהיו בו דברים שאינם שייכים לעיסוקך החדש, זה שאת רוצה להעמיק טלהגדיל בו את ההכנסה. לאן אפשר להעביר את כוננית הספרים? איזה תאורה את מתכוונת להציב בחדר זה? איך את מתכוונת לאפיןן את החדר הזה כחסר עבודה מלמב מיקום שולחן וצביעת קירות? ממליצה ל"טפל" באזור המקלחת/שירותים, כדי לאפשר תמיכה במה שאת מתכוונת לעשות. ראי, האינטרנט אינו פונקציה כל כך טובה לנתינת תשוב מקיפה כי ככל שאני אמליץ יותר את עלולה להילחץ יותר. בינתיים, גווני קירות אפשריים בקובץ.גם שמנת יהיה טוב לאזור זה. אגב, לא מספיקה שנת הלידה בלבד...

kereniss

New member
תודה אביבה

על הרבה חומר למחשבה...ולא בלחץ...:) אני מאוד נהנית מידי פעם להציץ לעולם הפאנג שווי ולגלות את עצמי בו...אני באמת מאמינה שחדר שיהיה פונקציונאלי לעבודה ושהכי חשוב, יהיה נעים להיות בו, יעשה לי טוב, ויגרום לי לעשות את העבודה שלי בהנאה. תודה רבה, קרן

למעלה