אשמח לעצה או משהו... =\

TheImpactBoy

New member
אשמח לעצה או משהו... =\

אני לומד כבר 4 חודש.. שיעור 41.... בהתחלה היה לי קצת קשה בחלק של השתלבות בכביש... ואז השתפרתי פלאים... והגעתי למצב שאני משתלב מעולה בכבישים, אבל עדיין זקוק לתרגול... חברים שלי שראו אותי נוהג (והם בעלי רשיון) אמרו לי שאני חייב כבר טסט פנימי... שיעור 41 דורש כבר טסט פנימי לפחות במצב שלי. ולכן התחלתי לנדנד למורה שלי, שלא פותח את הפה לשום דבר וגם לשוחח איתו על המצב שלך כנהג זה לא קל. ולפני 3 שבועות התחלתי לנדנד לו... ולשאול (לא בצורה קרצייתית) והוא אמר שכשהוא ירגיש שאני מוכן, הוא ישלח אותי... ועד יום חמישי שעבר.. שניסיתי לדבר איתו על זה.. אבל הוא הצליח כל הזמן לשנות נושא... והתחלתי להתרגז כי לפחות לדבר על המצב שלי... שיתן לי הערות בונות או משהו... אבל כלום. ואתמול היה לי שיעור.. והיתי ממש עצבני עליו כבר... אני מרגיש שהוא כאילו מורח אותי ולא רוצה שאני אשתפר, כדי שיהיה לו עוד פרנסה או WHATEVER. ולא הייתי מרוכז בשיעור.. ועצבני.. ולכן היה לי שיעור חרא. לא שעשיתי טעויות רצינית, אבל במקום לגלוש כשאני מאחורי מכונית שעצרה ועמדה להתניעה, עשיתי עצירה מלאה... וכאלה מהסיגנון. ובסוף השיעור שלי... (כשהיו חבר'ה מאחורה) עצרתי והתרגזתי. שאלתי אותו "מתי מתי יהיה לי כבר טסט פנימי?!" והוא פשוט התחיל לצעוק עלי ולשטוף אותי בירידות עלי כנגן ושאני לא מוכן ואני גרוע וכו' וכו'. הייתי בשוק... ובא נומר שהביטחון שלי כנהג- על הפנים. עצה מישהו? =\

ס פ י י ק

New member
תשמע

אם אתה באמת מרגיש מוכן לטסט (טסט פנימי צריך לעשות כשמרגישים מוכנים לטסט חיצוני) וחברים שלך חושבים שאתה נוהג בסדר גמור ללא טעויות קריטיות, אז תתקשר למורה, תגיד לו שאתה רוצה טסט פנימי גם אם הוא חושב שאתה עדיין לא מוכן... אם הוא לא יסכים, תגיד יפה ביי ותעבור למורה נורמלי... זה פשוט מצב מוזר שהוא מורח אותך ככה בלי שום בושה... אם אתה באמת לא מוכן זה משהו אחר, אבל לפי דבריך אתה כבר די מוכן וחבל שהוא ימשיך למרוח אותך ככה סתם.

ido pro

New member
תגיד למורה שלך שיגיש אותך

מקסימום תיכשל... הוא מורח אותך ואים הוא ימשיך אני ממליץ לך לעבור מורה ואל תישכח להזהיר את חבריך מהמושך שיעורים שמלמד אותך

כנרת21

New member
תעבור מורה.. מורה נהיגה לא צריך

לדבר אלייך ככה.. פשוט לעבור זה הכי טוב בהצלחה!

למעלה