אשמח לעיצה

זנזיבר

New member
אשמח לעיצה

אתמול, אחרי שהוא שלח לי את ההודעת SMS בדרך לשדה התעופה דיברנו בטלפון ורציתי לנתק את הקשר אבל הוא גרם לי רגשי אשמה שאני רוצה לעשות את זה. הוא טען שאנחנו צריכים לפתח שוב את השיחות שלנו אחרי חודשיים ומשהו שלא הייתי מעוניינת לשוחח איתו. אז אחרי שהוא גרם לי לרגשי אשמה, התקשרתי אליו בלילה כדי לדעת אם הוא הגיע בשלום ללונדון ודיברנו.בסוף השיחה הוא אמר לי שיתקשר אלי היום. לא אמרתי לו "לא" ואני לא יודעת מה לעשות. אני נורא אמביוולנטית. האם הוא צודק? האם אנחנו קודם צריכים לשבור את הקרח בינינו או שצריך לנתק את הקשר? אני חושבת עליו המון וזה כ"כ קשה שהוא רחוק ממני ולא גר לידי כך שזה היה הרבה יותר קל. אתן בטח מבינות אותי, אלו שבני הזוג שלהם חיים בחו"ל. זה קשה. מה אתם עושים במצב כזה שהדברים לעתים נתקעים? מה אתם מציעים לי לעשות במקרה זה? קשה לי להתנתק ממנו.

זנזיבר

New member
שלחתי לו מכתב בו הסברתי הכל

ועל זה שאי אפשר לשנות אנשים וצריך לעבוד על קשר והדרך היחידה בה אני רואה את המצב הוא ששנינו נגור ביחד באותו מקום ונעבוד על זה. זה לא חוכמה לומר שהוא אוהב אותי ולנסוע מבלי לעבוד על הקשר. אני לא רוצה לחכות לו עד מאי שאולי ישנה את דעתו. אמרתי שניקח זמו לעצמנו, ללא קשר אחד עם השני, אמרתי שאני רוצה מישהו שיאהב אותי כמו שאני, ושיהיה חזק לעבוד ביחד על הקשר. אמרתי לו שאם בכל פעם שהוא ייפגע הוא ייקח 10 צעדים אחורה אז חבל על הזמן כי גם ככה מערכת היחסים הזו מורכבת וצריך להתמודד עם הרבה קשיים. הוא אמר לי בזמנו שהוא יודע מה הוא רוצה, אז איחלתי לו בהצלחה שימצא אותה. אני לא מעוניינת להיות ידידה שלו על אף טענתו שהוא רוצה להיות בקשר איתי. זה לא בריא לי. זה יוציא אותי מדעתי. ביקשתי ממנו שאם הוא מבולבל, שלא יבלבל אותי. בסוף המכתב אמרתי לו שאני אוהבת אותו אבל אני ממשיכה הלאה. מקווה שפעלתי נכון. חושבת שכן. תגובות בבקשה.

אניטה007

New member
זנזיבר כל הכבוד!~

לדעתי זה היה מאוד אמיץ. עכשיו באמת תוכלי לראות את התגובה שלו ולהבין מה הוא מרגיש. לפעמים אנחנו מתחילים להעריך את מה שהיה לנו רק כשאנחנו מאבדים אותו. בכל מקרה תעדכני!

alfiekeren

New member
התלבטויות..

קשר כזה דורש המון ויתורים משני הצדדים. לא משנה מי עובר לאיזה ארץ. ומטבע הדברים זה מלחיץ. במקרה שלנו אני הייתי בעלת ההתלבטויות.. פחדתי נורא..למרות שזה הוא זה שבא לכאן..פחדתי שיום אחד הוא יאשים אותי שהרסתי לו את החיים בזה שהוא ויתר על הכל שם ובא לכאן..עבודה וקריירה..בית ..משפחה..חברים..פחדתי מהמון דברים..והיינו תקועים במקום מס חודשים..לא ידענו מה לעשות..ובפעם האחרונה שהוא היה פה לפני שהוא בא לגור כאן. הוא אמר קרן..אם לא נעשה את זה עכשיו..לעולם לא נעשה את זה.. הוא הבין את הפחדים שלי ושיתף אותי בפחדים שלו.. הבנו שלנתק את הקשר זה בלתי אפשרי..ולהמשיך את הקשר משלט רחוק גם כן בלתי אפשרי..והנה היום אנחנו ביחד..אחרי כמעט שנתיים אוהבים אחד את השני עד הראש..וכל אחד מוכן לעשות בשביל השני את הכל. נכון, יש בעיות ותסכולים אבל זה זמני..התאקלמות זה דבר שלוקח זמן. אז תסבירי לו שגם לך יש פחדים..ותדברו על מה מלחיץ אותו..ותחליטו לנסות.. אחרת איך תדעו??? קשר בשלט רחוק גווע בסופו של דבר..לפעמים יש משהו שעוצר זמנית את הקשר. כמו לימודים..בעיה משפחתית..וכו..אבל כשאין מה שעוצר את זה ועדיין לא עושים את הצעד..זה ידעך.. מאחלת לך בהצלחה. אני יודעת עד כמה את רוצה שהדברים יצליחו. ושאת רוצה את זה פה ועכשיו. אבל דברים כאלה לוקחים זמן. הוא לא יחליט שהוא מגיע מחר. יקח לו זמן לסגור דברים שם. אז צכיני את עצמך גם לזה. אני מקווה שהבנת את המסר..קצת יצא לי מבולבל.. אז אני אסכם בקצרה..לדבר על הדברים ולהבהיר שבלי לנסות לא תדעו לעולם. בהצלחה

GalGula

New member
../images/Emo45.gif זנזיבר, המכתב לעניין

תשלחי לו אותו בדואר ולא במייל (לדעתי). אם הוא יגיע למסקנה שמה שהוא רוצה זאת את - הוא כבר יידע מה לעשות. אבל הכי חשוב - אל תתני לו לבלבל אותך. שולחת לך
ענקי. בהצלחה!

זנזיבר

New member
שלחתי לו כבר במייל...

אחרי ששלחתי את המכתב חטפתי פיק ברכיים אבל אני יודעת שעשיתי נכון. קרן -כבר גרנו פה ואני יודעת שהוא אינו רוצה להיות פה ויכול להיות שזה חלק מחבילת הפחדים שלו. בכל מקרה הבחור יודע שאני אוהבת אותו ואם הדברים לא זרמו ואם הוא לא מראה לי נכונות לעבוד על הדברים אז יכול להיות שבאמת חבל לי על הזמן. אני לא חושבת שהוא החלטי. ואם הוא כן, אז זה לא מה שהוא מראה לי.אולי תתאים לו מישהי אחרת ממני. אני מעדיפה, עד כמה שזה יישמע מגוחך שהוא ייצא עם הרבה בחורות. ובאמת, אם אחת תתאים לו והוא ירצה אותה,סימן שהקשר ביני לבינו לא חזק מספיק. נשמח חולני?

alfiekeren

New member
זנזיבר יקירתי..

אני לא זוכרת מאיפה הוא..אבל.. הוא לא רוצה לגור פה. האם הוא יודע שאת מוכנה לגור שם? האם את בכלל מוכנה לגור שם?? האם יכול להיות שהדברים לא זרמו בגלל שלא היה לו קל פה בארץ?? אני מאמינה שבתוך תוכך כבר יש לך תשובות להכל. הייתי שם כבר זנזיבר.. ואני מאמינה בגורל..אם אתם צריכים להיות ביחד..אתם כבר תמצאו את הדרך.

cielo

New member
עשית יפה ../images/Emo13.gif

זנזיבר מממ ... יש לי הרגשה שהבחור בבלאגן רציני עם עצמו, ואני לא מוצאת שום סיבה שתיפלי איתו לשם ביחד איתו. אם כבר גרתם פה ביחד (כמה זמן ?) ואתם יודעים מזה להיות ביחד, אז שיגיע להחלטה מה הוא רוצה מעצמו. אני מאוד מאמינה באהבה ובלהקריב ו ... אבל זה לא מתאים מה שהוא עושה, אם הוא אוהב אותך - תמצאו את הדרך להיות ביחד, קשר בשלט רחוק הוא קשה ובייחוד שכל אחד רוצה משהו אחר, כי מעבר לאהבה אין מה שיחזיק אותו. אני מאוד מאמינה באהבה אבל היא לא הכול, צריך גם רצון ומוטיבציה. קשר של ידידות בינכם באמת נראה לא בריא כי קיימת האהבה ותמיד התקווה שהעיניינים עוד הסתדרו וזה סתם ייתקע אותך ויעצור אותך מלהמשיך הלאה. אם הוא לא מוכן לקבל אותך כמו שאת - אז לצערי הרב אנשים לא משתנים, ואני גם לא מוצאת שום סיבה שבחורה מקסימה כמוך תשתנה - אנחנו ישראלים וזה מה יש
. האמביוולנטיות שאת חשה היא טבעית : לנתק את הקשר או להמשיך עוד קצת, להצהיר דברים ולסגת אחורה, זה משום שאת מאוד אוהבת (ואני מרגישה את זה) אבל את גם עייפה להיות לבד בקרב. השקעת הרבה - הוא מוזמן לקחת חלק בקרב, ואם - בשביל טנגו צריך שניים.
נשיקות, שלי

זנזיבר

New member
תודה על הכנות ועל העידוד

אני מעריכה את תשובתך הכנה. יש לך רגישות מדהימה.

GalGula

New member
חשבתי שיהיה נחמד

לשלוח לך
.... את יודעת שאנחנו איתך!

למעלה