אשמח לעזרתכם...

• פותח הנושא Owsh
  • פורסם בתאריך

Owsh

New member
אשמח לעזרתכם...

מה - 6 גביעים ההתפתחות הצפויה - 5 מטות בתחום הרומנטי - 7 מטות בינה - 5 גביעים לבינו - אס הגביעים בחודש הקרוב - מלך החרבות סיכום - 10 גביעים פרסתי עבור חברה את הפריסה הזו, אני רק בתחילת דרכי בטארות והפעם היה לי קצת קשה עם כמה קלפים ולכן אודה לעזרתכם. מדובר על קשר בתחילתו אולם הוא בא לבחורה בהפתעה כי היא עדיין בקשר ומחוייבות עם אחר אולם הבחור בהחלט עושה לה את זה. לא היה משהו רומנטי מעבר לשיחות על כוס קפה, סמסים ומבטים...הוא יודע שהיא לא פנויה אבל בכל זאת יוזם. האם תוכלו לעזור, הסיכום כמובן נראה לי מצויין וגם הקלף שלו, אצלה ניכר הדכדוך והבלבול וההתלבטויות שבפנים. אשמח אם מישהי תוכל לעזור. הקלף הראשון קצת קשה עבורי וכן מלך החרבות. תודה רבה

היי

שש גביעים כרקע לשאלה - תראי את התמונה, נראה שהיא ממש הוקסמה מהבן אדם. בקשר למלך החרבות זה קלף מאוד הגיוני וקר, נראה שבתקופה הנידונה היא תשאר מבוססת בהיגיון ולא תקח צעדים דרסטיים בעקבות רגשותיה.

גב

New member
רגש או הגיון?

מה - 6 גביעים ההתפתחות הצפויה - 5 מטות בתחום הרומנטי - 7 מטות בינה - 5 גביעים לבינו - אס הגביעים בחודש הקרוב - מלך החרבות סיכום - 10 גביעים 6 גביעים יכולים להראות על כך שהוא נוגע בה במקומות של חיבה עמוקה. על כך שהוא נותן לה להרגיש מוחמאת וטבעית איתו. מאחר שהעלת שיש צלע שלישית (כתבת שהיא עדיין בקשר אחר) - 10 גביעים יכולים להראות על כך שיש מחוייבות אחרת. 5 גביעים אצלה מראים את האכזבה מראש או הויתור עוד לפני שנעשה משהו מבחינתה (לפחות בגישה - היא כרגע מחוייבת לדבר אחר - כך שמראש כל ההתנהגות שלה אליו היא במקום שאולי רוצה אבל מוותר מראש). מלך החרבות מראה על לקיחת החלטה חותכת לכאן או לשם. אבל!! 10 גביעים בסיכום (שאותו אני קוראת גם כהכוונה) יכולים להגיד לה לעשות את השיקולים שלה ממקום יותר רגשי. לבחון מה היא רוצה לפי מהן הציפיות שלה מקשר בכלל - מה היא רוצה לקבל, מה היא מקבלת, מה הוא יכול לתת לה מעבר להנאה וקסם. (וכמובן מול הבחור השני...).

Owsh

New member
../images/Emo51.gif מעניין...

מכיוון שהסיכום הוא 10 הגביעים והשאלה שנשאלה היא על מערכת היחסים עם הבחור ה"חדש" חשבתי שהתשובה היא חיובית ובגדול לגביו, מה גם שהוא קיבל את קלף "אס הגביעים" - הרבה פוטנציאל... 5 הגביעים לגביה מצביעים לדעתי דווקא על המקום שהיא נמצאת בו היום בקשר הנוכחי, לא משהו... מלך החרבות בהחלט אומר להכניס גם את ההגיון לתמונה אך נראה לי שלפי הסיכום הבחירה או ההכוונה היא כן ללכת עם הרגש בנושא ושהבחור מביא איתו פוטנציאל גדול בתחום זה של ההתחדשות הרגשית.

גב

New member
../images/Emo106.gif10 גביעים../images/Emo106.gif

10 גביעים הם לא תמיד התגלמות האושר ואוטומטית הרקיע השביעי. צריך לבדוק את ההקשר שהם באים בו. המספר 10 הוא מספר של שלמות. שלמות מראה גם על סיום. השלמנו...עוברים הלאה. המספר 10 יכול הרבה פעמים להראות על הציפייה והרצון ליחסים שממלאים פונקציה של מלאות רגשית ומחוייבות. אני חושבת שבשאלות על התאהבויות והדלקויות רגעיות מקבלים הרבה פעמים 10 גביעים - זה קלף שמראה על הידלקות ששמה בזמן קצר את הכל ובזה היא הסתכמה. אני ממליצה לך לעשות לחברה כמה פרישות יותר מעמיקות על היחסים הקיימים. ובכלל, מעבר לקלפים (אבל בעצם לדעתי ההמלצה גם בפרישה הזו) - לעשות חושבים ובחינה עצמית שלה על מה היא באמת עוברת. דווקא אם ראית את 5 גביעים כקלף שמראה עליה ביחסים עם החבר, צריך לשאול לפי הקלף הזה האם היא לא צריכה להסתכל מחדש על מה שקורה ביניהם (תכונת 5 הגביעים להסתכל על המחצית הריקה של הכוס). אולי היא צריכה לנסות לשפר את התקשורת הרגשית ביניהם (5 מספר של תקשורת ותנועה, גביעים = רגש). בכל מקרה, הייתי ממליצה לה לקחת את הזמן ולא לעשות צעד דרסטי, אלא אם ברור לה לחלוטין מה היא מרגישה. לדעתי יש בפרישה תחושה שבעוד כחודש יתבהרו לה יותר הדברים....יש תהליכים שמצריכים יותר זמן הבשלה

למעלה