אשמח לעזרתכם

אשמח לעזרתכם ../images/Emo24.gif

ערכתי פריסה קלטית עפ"י מה שמופיע באתר של שגיא עשיתי את זה לעצמי כאשר חשבתי על נושא הזוגיות בחיי ועל תקופה של עד סוף שנת 2006 מכיוון שקשה לפרש לעצמך אשמח לשמוע מכם אני כמובן אצרף את הפירוש שלי קלף 1 - הכיוון אליו הולך השואל - המגדל קלף 2 - הגורמים שחוסמים את הכיוון אליו הולך השואל - הירח קלף 3 - "הצעד האחרון", מה שקרה בין העבר להווה והדפוסים השליליים של התת מודע - הצדק קלף 4 - המציאות האובייקטיבית והמודע - 9 מטבעות קלף 5 - העבר שהיה ואיננו יכול לחזור - 9 מטות קלף 8 - החברה הקרובה הרלוונטית לנושא השאלה - הקיסרית קלף 9 - הפחדים והתקוות - מלך המטבעות משולש הקלפים 6, 7, ו10 שמייצגים את העתיד: 6 - התקופה הראשונה בפרק הזמן שנשאל - 9 גביעים 7 - התקופה השניה בפרק הזמן שנשאל - הקיסר 10 - התקופה האחרונה בפרק הזמן שנשאל - מלכת המטבעות לפרש כעת או אחרי שאתם תגיבו? תודה מראש לכל העונים

dmmr

New member
קודם הפירוש שלך......

הרי את זו שפרסת והקלפים "מדברים " קודם כל אליך....

פרשי קודם את את הפריסה

ונסי לראות את הקלפים מעבר, אולי אפילו סדרי לך אותם כפריסה. בהצלחה !

starot

New member
כדאי שתפרשי

קודם את לדעתי. אני מוכנה אחר כך לשלוח פירוש משלי וגם להעיר ולהאיר כדי שתלמדי מכך. ככה אני עשיתי בראשית דרכי וחלק מההערות של אחרים מאוד עזרו לי. שיהיה לך בהצלחה.

אז ככה...../images/Emo4.gif

אני חושבת שהמגדל ככיוון אליו אני הולכת עד סוף השנה מסמל את השינוי הגדול שקרה בחיי עם הגירושים, המגדל בעיני הוא לא דווקא קלף רע אלא רעידת אדמה, הרס ובניה מחדש. הירח כגורם שחוסם מדבר אולי על הצורך להתמודד עם הרגש הרב שקיים בתהליך שהוא אבל לא משנה מי בוחר אותו, גירושים בעיקר כשיש ילדים בסיפור זה קשה מאוד. ירח מדבר על פחדים ורגשות עזים וגם על ראיית המציאות כמו שהיא ללא אשליות - אולי יש כאן איזה שהוא מסר לגבי הגירושים בקלף הירח? אשמח לדעתכם. הצדק כמסמל את מה שקרה בין העבר להווה מדבר לדעתי על שקילת הזוגיות שלי על המאזנים בתקופה הזו ולגבי הדפוסים השליליים - האם יש כאן אולי רמז שלא שקלתי באופן צודק? שמיהרתי להכריע? 9 מטבעות כמציאות האובייקטיבית הוא קלף שמצד אחד הוא חיובי אבל דווקא למדתי שבנושא זוגיות לאותה אישה חסר, יש לה מן החומר אבל בדר"כ ברגש היא לא הגיעה לחוף המבטחים עדיין. קשה לי עם 9 מטות כקלף שמדבר על העבר שהיה ולא יחזור למרות שזה קלף של עמידה על המשמר, התגוננות אולי גם עצמית ולזה אני יכולה להתחבר. הקיסרית כקלף החברה מצביעה אולי על איך שרואים אותי וזה קלף חיובי. מלך המטבעות כפחדים והתקוות מדבר אלי כרצון להגיע למשהו יציב והפחד לא למצוא אותו. לבסוף, המשלוש של העתיד נראה לי חיובי על כל קלפיו - 9 גביעים בוודאי, קלף המבסוט (הלוואי שיבוא כבר...) וגם הקיסר (זוגיות יציבה?) ומלכת המטבעות. מה אתם אומרים? קצת קשה לי לפרש לעצמי תודה רבה ורק שלווה ושקט

../images/Emo35.gif ../images/Emo4.gif

האם קלף 1 "הכיוון אליו הולך השואל" הוא גם כן קלף עתידי? הוא לא אמור להיות מה שלטובת השואל בנושא שנשאל?

starot

New member
אנסה להתייחס

גם אני בין אזעקה אחת לשניה... חשבתי להאיר את עיניך לעובדה שהשאלה עוסקת בענייני הלב ואין אף קלף מסידרת הגביעים. זה על פניו ממבט ראשון. יתכן והדגש על חומריות?

starot

New member
טוב יצאתי מהממ"ד - מתייחסת

שינוי קיצוני (המגדל) כשהדבר שמפריע להתנהלות עכשיו אלה החששות וחוסר הוודאות (ירח). מה שקורה בנושא השאלה הוא תוצאה ישירה של ההתנהלות בעבר (צדק). למעשה (המציאות האובייקטיבית) המצב טוב, את עצמאית (אולי קצת בודדה) (9 מטבעות). העבר שיש לשחרר (תשע מטות) - צריך לוותר על היחסים שאינם ממצים (גילה בויום) ועל החששות מחוסר הוודאות על מנת שלא תיעצר ההתקדמות בגללם. הסביבה רואה אותך כאשה מצליחה ויצירתית (קיסרית). התקוות בדמות מלך המטבעות לדעתי, יחד עם מלכת המטבעות (התקופה האחרונה), מעיד על תקופה של פעולה מתוך שיקול דעת, מעשיות עם מחשבה בוגרת לקראת עתיד יציב עם הרגשת ביטחון וחיים נוחים. התקופה הראשונה והשניה (9 גביעים) של סיפוק ריגשי (אולי שעשית למען עצמך ועזבת), תוך התמדה ומשמעת עצמית (הקיסר). אולי מציאת החלקים "הגבריים" הפנימיים שמאפשרים לנו להתנהל בעולם בחוץ מעמדה של ביטחון וכח. שוב מציינת שהשאלה שנשאלה בנושא הרגשות לא התאפיינה כלל בקלפים מסידרת הגביעים. אולי עקב הצורך לטפל בעניין החומרי כלכלי קודם כל? אולי הגישה בכללותה? שיהיה לך בהצלחה רבה! (גם אני עברתי גירושים לפני שנים, היה קשה אך היה הדבר הנכון עבורי).

תודה רבה, יש בזה משהו...

שאלתי אמנם על זוגיות אבל אני חושבת שאני בכלל עוד לא במקום של זוגיות חדשה ועוד דנה עם עצמי על הפרידה כמו כן אכן נושאים אחרים כלכליים חשובים יותר ונאמר לי שעלי להתמקד עכשיו בעבודה, ביצירה, ואח"כ משם יבוא גם השאר (זה איזה מסר נומרולוגי שקיבלתי לאחרונה - להתמקד ביצירה). בכל מקרה פתרת לי את שאלת 9 המטות וזה מעניין מה שכתבת על צורך לוותר על יחסים שאינם ממצים, לא הייתי חושבת על זה אפילו... ואגב, אין גביעים אבל הירח למשל מדבר על רגשות מאוד חזקים וכן יש 9 גביעים ולא מעט קלפי ארקנה גדולה כך שאני חושבת שבאופן כללי אני נמצאת בתקופה של תהליכים משמעותיים. יום טוב ושקט שיהיה לנו

dmmr

New member
לא בגישה הזו לניתוח הפריסה.

בגישה הזו הקלף הראשון מראה את הדרך או המסר שאליו מכוונת התנהגות השואל. לאן הוא מגיע או אמור להגיע.

dmmr

New member
אשב על זה בהזדמנות

אני צריכה לראות את הפריסה מולי, הרבה מיגורים מרמזים על תהליך עמוק שהיא עוברת..... לא רוצה לחפף......

starot

New member
שאלה למנוסים ממני בעניין

פריסת קלפים מעכשיו לעכשיו. כתבת כאן למעלה "אשב על זה בהזדמנות" ו"לא רוצה לחפף". אני גיליתי שכשאני פורסת לאדם מולי התשובות שלי פחות מעמיקות, מאשר אם אני עושה את זה תוך כדי שאני יושבת עם עצמי ולוקחת את הזמן. הייתי רוצה להיות יכולה לתת שרות טוב עד כדי כך לכל שואל. מה דעתכם בקשר לעניין? נתקלתם?

dmmr

New member
זה עניין של מיומנות.

כל מה שהתכוונתי זה שאני רוצה לראות את הפריסה בעיינים. ולא רק את השמות של הקלפים. כשאני יושבת בטיפול אני במילא מנתחת כל פריסה לעומק. לפעמים אני יכולה לשבת על פריסה אחת כשעה. אבל כאשר אני נתקלת בפריסות בפורום ,גם כאן וגם בפורום של וואלה שם אני משיבה , מספיקים לי לרוב שמות הקלפים כדי להבין את הפריסה. שמדובר בקלטית שזו פריסה עם מספר רבדים ,אני פשוט מעדיפה לראות אותה מול העיינים כדי לקבל את הרושם הכללי ולא רק קלף קלף. הרבה פעמים אני רואה שמנתחים פה כל קלף בפני עצמו לפי מיקומו בפריסה ולדעתי זה מפוספס קצת.יש המון משמעות לתמונה הכללית ולתחושה מהפריסה. וזה היתרון של פגישה שנפתחים בה הקלפים ,את קודם מקבלת את הרושם הכללי ואחר כך יכולה לרדת לפרטים....

shiri39

New member
גם אני אפרש לך.

המפנה הפתאומי והדרמתי שקרה בחייך (המגדל) אמור היה להעיר אותך כי היה משהו לא בסדר ואת לא הגבת. יתכן שבעזרתו תגיעי לדרגה גבוהה יותר של הבנה בחייך. מה שמעכב אותך כרגע בחייך הוא שאחרי ההלם שקיבלת אחרי הנפילה שקרתה את נמצאת כרגע במקום שאת לא רגילה אליו, השיגרה שהיתרגלת אליה לא קיימת יותר, ואת לא מבינה מה קורה. את חוששת ומפחדת, וכרגע את אבודה ומשוטטת ללא מטרה. (הירח) את קיבלת את התוצאות של מעשיך בעבר, התמודדת עם טעויותיך ובעצם עשית את מה שהיה חייב להיעשות וחתכת כי אחרת הטעויות מהעבר היו ממשיכות לחזור אליך (הצדק) כרגע, את מפגינה שליטה עצמית ושולטת בדחפיך הבסיסיים,. כרגע, את לבד וסומכת על עצמך, וזה בעצם אולי טוב בישבילך שאת לוקחת את המושכות לידייך (9 מטבעות) אסור לך לחזור שוב למצב שבו את נמצאת בעמדת התגוננות כל הזמן ומפגינה סיבולת ביחסייך ובקושי מחזיקה מעמד (9 מטות) החברה רואה אותך בתור אישה נשית שתמיד נשארת עם הרגליים היטב על הקרקע וגם בתור אימא טובה (אם יש לך ילדים) (הקיסרית) את חוששת לאבד את היציבות ולהגיע למצב שבו את לא נמצאת עם הרגליים על הקרקע (מלך המטבעות) בעתיד ניראה שאת תגיעי לשביעות רצון ולסיפוק מהדברים כפי שהם ותביני שהכל היה לטובה ( 9גביעים) ובהמשך את תגיעי לתוצאה הסופית שבה את שומרת על משמעת עצמית שבעזרתה תישמרי על יציבות ותיפעלי על פי העיקרונות היציבים שלך ( הקיסר), ותישמרי על חיים נוחים ותוכלי להיתגבר על כל מכשול (מלכת המטבעות). אם התכוונת לזוגיות חדשה, כרגע לא הזמן. כל הפריסה מראה על תהליכים שעוברים עליך שיאפשרו לך בעתיד לפתח זוגיות טובה יותר ממקום שבו את אישה עצמאית שלמדה מטעויותיה ושלא תיתן להם לחזור שוב. הרבה בהצלחה ומקווה שעזרתי.

אסנת ומיכל שלום ../images/Emo24.gif

אשמח לשמוע את הפירוש שלכן לקלטית קרה משהו שבגללו חשוב לי כעת אפילו יותר מבזמן הפריסה להבין את הקלטית כמו שצריך וכמובן אם יש עוד מישהו נוסף שרוצה - אשמח לשמוע... תודה רבה רבה

dmmr

New member
טוב נו אני בשוונג....

קודם כל שמת לב שיש לך 3 תשעיות באותה פריסה? זה קפץ לי מייד לעינים ובצרוף לקלף המגדל אני מבינה שאת מסיימת תקופה בחייך . הפריסה מדברת על חיי זוגיות מתישים עד כה... זה דרש ממך המון כוח נפשי לצאת משם וממש אספת את האנרגיות האחרונות כדי לשרוד. העניין הוא שלמרות שהשגת את החופש את מרגישה בודדה ולזה לא ממש ציפית , דיי בישלת לעצמך את העניינים והנטייה שלך לביקורת עצמית עולה לך עכשיו ביוקר. לא כי הסביבה לא תומכת בך נהפוכו ,אלא כי את מייסרת איפושהוא בפנים שם את עצמך. נכון את עומדת לפני מהפך ,הוא גם יכול להיות מאוד חיובי לך ,אבל הפחד הבסיסי שלך מהלבד מונע ממנו ללכת למקום נכון.... אם תחזקי את עצמך השינוי יהיה רק לטובה. כדי שתוכלי לפרוח שוב מחדש עליך לנקות "שאריות" מהקשר הקודם .חלק מזה הוא לזהות את הדפוסים השלילים אצלך שחוזרים במערכות יחסים. את כבדה אחותי ... את לא יודעת להיות קלילה ,את לא יודעת למתוח את הגבול הדק בין להתפשר ולוותר . לעיתים בזוגיות צריך לדעת להחליק דברים ולהציף אותך אחרכך . יש לך נטייה בסיסית לשאוף ליציבות בחייך ולכן האמוציות שלך מתורגמות לעיתים לשיקולים פרקטים. הגברים שלך חייבים להיות רצינים ומבוססים ,סוג של דמות אב , וזה בדיוק המלכוד כי הם גם מצליחים לערער את בטחונך.... אם הסביבה שלך רואה אותך כקיסרית ,למה את לא שם? היה עדיף לך להיות מלכת הגביעים כשאת בקשר.... ללכת יותר עם הבטן....יש לך נטיה לתפקד כמלכת המטבעות.... תמיד את בשביל כולם , איפה את בשביל עצמך?..... כי זה פשוט יחזור על עצמו.... (וסתם הערה ....את בטוחה שהקשר עם הגרוש גמור לגמרה??? )

../images/Emo24.gif ו../images/Emo51.gif

בטוחה? כשאני מקשיבה לקולי הפנימי אני בטוחה אבל אני בהחלט מיוסרת, מלאת רגשות אשמה וצריכה להתנקות כמו שאמרת. מלכת הגביעים? אחותי אני בהחלט יודעת לא להיות כבדה, אני יכולה להיות יותר מדי זורמת... את צודקת בהרבה מאד דברים אבל ללכת עם הבטן יכול להוביל אותי למקומות דווקא לא טובים כי אצלי הרגש הוא זה שמוביל, אני חייבת להרגיש... הגיון? מתי שהוא הוא מגיע, לעיתים באיחור... אני אפנים אם כי הצלחת גם לבלבל אותי מעט - ללכת הלאה או לדרוך במקום או לחזור לאחור??? היה לי אכן קשה ומעט אנרגיות נשארו אחרי המהפך, לפעמים אני תוהה... תודה רבה

dmmr

New member
אף פעם לא לחזור לאחור

תמיד לתקן ולשפר.... עניין של פרספקטיבה.

למעלה