אשמח לעזרה

iririr22

New member
אשמח לעזרה

שלום לכולם אני דיי מבולבלת לגבי לימודים. אז אשמח אם תכוונו אותי (מבחינת ביקוש המקצוע), אני יודעת שיש לי את זה בשני התחומים ומאוד אוהבת את שניהם, אבל עדיין לא יודעת... אני מדברת על בישול ועל עיצוב ארועים. אני מאוד בקטע של עיצוב וגם מאוד בקטע של מטבח, אבל לצערי אני יכולה ללמוד רק את אחד מהם, ואיזה תחום אני יותר אוהבת- אני לא יודעת, אני אוהבת את שניהם באותה מידה. אז כאן אני מאוד מבקשת עזרה בהמלצות והכוונה. תודה מראש לכל העוזרים והעונים ושהיה המשך שבוע נפלא

טבחות או הפקת אירועים

הביקוש לטבחים אכן גבוה יותר אבל זה תחום שעובדים בו קשה מאד ובשעות לא שיגרתיות ובתנאים פיזיים לא תמיד קלים. ניהול והפקת אירועים הוא בעקר תחום המוביל אותך לעבודה שכירה בבתי מלון או כעצמאית וגם לזה צריך כשרון ספציפי כמו שיווק עצמי שעות רבות ולחץ רב לפני כל אירוע. קשה לענות בקשר להכנסה כי כעצמאית מאד תלוי בכישורים שלך ובכלל תלוי במקום עבודה. מספר מבקשי עבודה בתחום יחסית גבוה. תנסי לדבר עם אנשים שעובדים בתחומים אלו ולתחקר אותם הודות סביעות רצונם מהעבודה בפועל. מכוון שכל תחום דורש לימודים קצרים יחסית תוכלי אולי לנסות ולשמור את האופציה השניה לזמן מאוחר יותר. בהצלחה.

למעלה