אשמח לעזרה....

noashohat

New member
אשמח לעזרה....

אני מנגנת פסנתר/קלידים ויש לי חומר מקורי. אני מעוניינת להפיק דיסק. נראה לי, שיהיה לי יותר זול, להקליט בעצמי במידי בבית את כל הפלייבקים (חוץ מתופים אולי) ולהשאיר לאולפן מקצעי רק את הקלטת הזמרת, המיקס והמאסטרינג (אלוהים יודע מה זה...) שאלותי הן: 1. יש לי קיובייס ומקלדת שליטה מעולה (keystation pro M-Audio). האם הצעד הבא הוא קניית כרטיס קול? אם כן, איזה יהיה מספיק טוב לצרכים אלו ולא יקר מדי? 2. יש למישהו מושג כמה צריך לעלות החלק שייעשה באולפן? כולל הפצת הדיסק 3. איך להוריד סאונדים טובים מספיק? 4. האם דברים כאלה נעשים היום בשוק? האם קיים ספר כלשהו בעברית שמלמד איך לעשות הפקה עצמאית כזו? אודה מאוד לכל מי שיענה לאחת או יותר מן השאלות..... קצת אבודה....

dmt4me

New member
מממ...

לפני הכל את צריכה לפחות איזה 25 אלף בתור התחלה בערך.. בקשר לאולפן בייתי..תתחילי לארגן ציוד ותתיעצי תמיד בחברים קרובים(שמבינים)שידריכו אותך מה לקנות,אחרי שתעבדי תקופה בבית ותעבדי את הכל..יכולהיות שלא תצטרכי אולפן:) תלוי מה יתפתח.. נ.ב גם תופים והקלטות למינהם אפשרי לעשות בבית,שוב תלוי איך את מסדרת לך אולפן בייתי.. בהצלחה מותק!

אין שום בעייה

את יכולה לרכוש כרטיס קול ומוניטורים בסכום של 4000 שח. כנסי לאקט יש שם פרטים WWW.ACT.CO.IL

pcp1

New member
את אולי יכולה לחסוך

תלוי מה את רוצה יותר אולפן ביתי או הפצת הדיסק אני חושב שכדיי לך לפחות שיר אחד לפרסם באינטרנט שתקבלי את התגובות וההתרשמות האנשים אם את חושבת שיש לך מוזיקה מספיק אכותית אולי תפני לאיזה לייבל שיפיק לך תדיסק (לא זה דבר קל) שוב אל תמהרי להוציא אלפי שקלים תעשי תשיקולים טוב טוב

noashohat

New member
לא ברור לי למה הקלטת מידי בבית בעיי

הגעתי למסקנה, שאולי החלק הקשה מבחינת סאונד הוא החלק שלא מוקלט במידי. (כשאני אומרת מידי, אני מתכוונת לנגינה לייב על מקלדת שליטה..). איזה כרטיס קול מומלץ כדי להגיע לאיכות אולפן עם הקלטות מידי בבית? (בלי דרישות גבוהות מאיכות הקלטות האאודיו של הכרטיס) עדיין לא ברור לי, מה הבעיה עם להקליט בבית קלידים ובאס במידי ושירה ותופים באולפן. למה שתהיה לאולפן בעיה לעבוד עם אותות המידי שאני מקליטה עם המקלדת בבית?? תודה רבה לכל מי שישיב...

למעלה