אשמח לעזרה

yalda bat 17

New member
אשמח לעזרה

ברצוני לעשות כישוף של מאגיה לבנה של אהבה ז"א שנמצא את הדרך אחד לשני ושנבין אם אנחנו באמת אוהבים מישהו בבקשה יכול לעזור לי אני יודעת שאני לבד לא יכולה לעשות את זה כי אין לי כוחות אבל אני באמת אודה לעזרה כלשהיא

EvilFlame

New member
די כבר אם הכישופי אהבה האלה

אם אני לא טועה במאמרים יש הסבר אחד או שניים על שיקוי או קסם אהבה אבל חאלס רוצים ללמוד לעשות כישוף אהבה? תתאמנו ותקראו באתרים! תשקיעו קצת מאמצים! מה יש חוץ מיזה תיקראו את הפוסט של הטאגליינס למה לא לכישופי אהבה וגם בלמעלה רשום שזה אסור לדבר על זה כאן,ובטח שאם לא מבינים בזה. מאגיה לומדים ומתרגלים ורק אחר כך שואלים על דברים קטנים ובפורום הזה אסור לדבר על כישופי אהבה יש גם את הדיון של ויניארד של טקס אהבה אבל מילא הוא יש לו קצת שכל לדעת איך לעשות ושאל מה דעתנו על מה שהוא עשה תקראי וזהו אין לי מה להגיד. אם זה כל כך חשוב תיקני איזה אבן או קריסטל אהבה תטהרי אותה ותחזיקי אותה אצלך או שתיתני לאוהבך כמתנה ולא ממש ככישוף לגמרי (דבר שלא כולם עושים אבל מילא)

PurpleFilth

New member
חבוב, המשכת בכלל לקרוא

אחרי שראית את צמד המילים "כישוף" ו"אהבה" באותה שורה? הבחורה מחפשת דרך לדעת אם היא והבחור שלה "באמת אוהבים". היא לא רוצה שהוא יתאהב בה, והיא בטח לא רוצה שיטיפו לה מוסר. הפורום הזה לא "אוסר" על שומדבר. זאת מדינה חופשית וזכות הדיבור ניתנת כאן, אפילו יותר ממה שטוב לפורום. וגם אם לא, הטחת קלישאות נבובות בכל מי שמדבר על כישוף ועל אהבה היא לא דרך לאכוף את "חוקי הפורום" שאתה מתיימר לדבר בשמם. לבחורה: אני מציעה לכם פשוט להסתכל עמוק עמוק בעיניים אחד של השני, ממש לתוך לנשמה. אם אתם באמת אוהבים, אתם תדעו.

EvilFlame

New member
קראתי כמה פעמים את ההודעה שלה

ואני לא מתפקידי לאכוף את חוקי הפורום אבל אני מעודד לשמור על חוקי המוסר. כי לא הייתי בטוח לגמרי מה היא מתכוונת אבל אני רוצה להבהיר שנמאס שיש אנשים שחושבים שהם יכולים כל הזמן לבקש כישופים כמו זה ולדבר על זה. נכון את אולי מתעסקת בדברים כאלה ומצדך זה אולי בסדר אבל לדעתי לא.

את לא צריכה כישוף ופרוצס

ענקי כזה כדי לדעת. אני חושבת שאת פשוט צריכה לגלות עם הזמן. אם את אוהבת אותו את פשוט תדעי. חוץ מזה... פתאום עולה לי בראש איזו ציטטה אולי לא קשורה אבל אני פשוט חייבת לכתוב אותה פה: "אם את אוהבת מישהו, שלחי אותו לחופשי אם הוא חוזר- הוא שלך לתמיד, אם לא- הוא מעולם לא היה שלך באמת"

למעלה