אשמח לעזרה...

עצהההה

New member
אשמח לעזרה...

2 דברים: 1.אני מעוניינת להוריד שערות לראשונה באזורים האינטימיים והבנתי שיש קרם מיוחד לשם, אבל משום מה לא מצאתי אותו בסופר פראם (היו קרמים לקו הביקיני וכו' - אך לא לשם...) אני אשמח אם תוכלו לכוון אותי יותר... 2.בנוסף אני מתלבטת אם כדאי להוריד הכל שם- כי הרבה בנות סיפרו לי שגילוח (כמובן גם קרם) גורם להן לגירוד/ פצעים ושזה עוקץ ומציק... נושא זה מאוד מטריד אותי - יעזור לי מאוד לשמוע את הניסיון שלכן בנושא...

היי

מניסיון אני יכולה להגיד לך שבאמת גילוח בסכין עושה פצעונים קטנים, אבל גילוח במכונה (עם סכין מתאימה כמובן) עובד אצלי נהדר. אני מורידה את הכל ולא כואב, לא משאיר סימנים ומחזיק לאורך זמן (יחסית, כמובן). :)

עצהההה

New member
תודה על התגובה....

אבל עם מכונה כואב כמו שעווה...לאיזה מכונה בדיוק את מתכוונת? איפה אפשר להשיג אותה?

sagi26

New member
הייי

אני הורדתי מאיבר המין והמביצים בשעווה, עד שזוף סוף מצאתי קוסטיקאית שהיית מוכנה להוריד לי משם לקח יובלות, באיזור חיפה יש קוסמטיקאיות שאפילו לא מוכנות להוריד לגבר ברגליים. אין כמו בני אדם חלקים זה משדר אסטטיות , ומהאיברי המין זה גם יותר הגיייני. שלחתי לך בפרטי מספר טלפון של קומטיקאית שתוריד לך בשעווה ותשאיר אותך חלקה כמו בימים שהיית תינוקת:)

amazone

New member
וואו אני לא יודעת מה להגיד

רוצה ילדים? היא עברה הכשרה רפואית שהיא עושה דבר כזה? לא כל אחת שמגדירה את עצמה כ"קוסמטיקאית" היא באמת כזו שעברה הכשרה מיוחדת תבדוק אצל רופא האם מותר לעשות שעווה על הביצים

sagi26

New member
תשובה

תראי הרבה עושים שעווה בביצים והערווה פשוט היא הראשונה שבאיזור חיפה הסכימה לעשות, פשוט קוסמטיקאיות ביישניות.לא צריך להיות רופא כדי להוציא שיערות , רק לדעת שיש גם איזורים רגילים אז יותר בעדינות

amazone

New member
טוב - לא אבל רגע

כאילו אתם במצב אינטמי - היא נראית טוב? ולמרות הכאב - אם פתאום יבוא לך...?

sagi26

New member
תשובה

1- היא לא היחתה הטעם שלי 2- אני חשפן בהופעה בכל לא עומד לי כי כדי להיות מרוכז בסקס אני צריך להיות באוירה המתאימה לא בכאב היסטרי ואם יעמוד לי אז מה????? מה לסבית לא יכולה להוריד שערות אצל הקוסמטיאית כי אולי ירטב לה המנוש?

amazone

New member
זה קצת בעייתי

כי הרטיבות יכולה לפגוע ביעילות של השעווה בכל אופן, מה יקרה אם בהופעה תצמד אליך מישהי ממש כוסית שהיית מוכן לתקתק?? לא יעמוד? (לא שואלת מחוסר ידיעה והיכרות עם חשפנים ג'יגולואים ושאר מיני ירקות)

amazone

New member
ואם כבר מדברים על זה

מארגנת מסיבת רווקות ולא שמרתי על קשרים מופיע גם במרכז? אם יש על מה לדבר תפנה אליי במסרים/מסנג'ר

רפאל 3

New member
מנסיון

שעווה קצת כואב אבל שווה מדלל וגודל לאט או ליזר שאני עכשיו עושה לא כואב ואפשר להוריד הכל

למעלה