אשמח לעזרה

ALON408

New member
אשמח לעזרה

היי אך החיים כיום בארצות הברית ועם הישראלים במיאמי לוס אנגלס ניו יורק?
ב.אלו מוצרים ואתרים שמעדכנים על מבצעים ממש טובים בכל תחום שווה לרכוש בארצות הברית ושישלחו בדואר?
יוקר המחייה בארץ גבוה וכרגע אני מתחיל להכיר כמה חברים שירכשו עבורי וישלחו לי בדואר
תודה לכם

liviur

New member
קח בחשבון שהמחירי שילוח גבוהים ... מאוד.

לאנשים פרטיים אין מחירי שילוח של חברות - לדעתי אתה תמצא שאם תשתמש באנשים פרטיים לשלוח לך דברים לארץ זה לא ממש ישתלם.

ALON408

New member
היי

מדובר על אריזות קטנות כמו גינס וחולצה או נרות ריחניים או זוג נעליים..

Alon546

New member
זה עדיין יהיה מאוד יקר

רק כדי לסבר את האוזן, אני שלחתי איזה בגד (נניח בסדר גודל של ג'ינס לא כבד במיוחד, כנראה שזה אפילו שקל פחות מג'ינס), במשלוח הכי זול שיכולתי למצוא, בלי מעקב ובלי כלום (לקח לזה מעל חודשיים להגיע לארץ, שזה עוד משהו שאתה אולי רוצה לקחת בחשבון).
עלה לי... $26. וזה עוד יחסית זול כי זה משהו רך ולא שביר אז יכולתי לדחוף את זה למעטפה ולא הייתי צריך חבילה ממש.
זה היה לאמא שלי, אז ניחא, אבל ממש לא משהו שאעשה בשגרה לאנשים שהם לא ממש ממש חשובים לי. אפילו כשאחותי רצתה תחפושות לפורים וראתה כמה יעלה לי לשלוח לה היא ירדה מזה בעצמה (אם הייתה מבקשת וזה משהו שלא הייתה יכולה למצוא בארץ הייתי שולח לה. אבל רק כי זו אחותי).

liviur

New member
בדיוק

השילוח לא זול בכלל.
20-30 דולר מינימום לדברים קטנים בשילוח איטי.
+ הסיכוי שזה יאבד בדואר ישראל + ברגע שעברת 75 דולר כולל שילוח = מיסוי.
+ קופסא וחומרי אריזה.
&nbsp
פשוט תזמין אונליין מה שיש - אתה לא תקבל את זה ביותר בזול בלשלוח לאדם פרטי ושהוא ישלח לך בעצמו לארץ.
ואם אתה מתעקש - תעיף מבט על חברות כמו US Shops וכו למי שלא שולח לארץ.

ALON408

New member
תודה רבה

באילו מוצרים כדאי להתמקד ברכישות בארצות הברית?
אני מסתכל ורוצה לחסוך כמה שיותר על מוצר מקורי ,ואשמח לעזרתך אכתוב לך במסר פרטי איזה מוצר ואם אתה מכיר אתה שמוכר ושולח בהכי זול אשמח לשמוע תודה לך

אך החיים כיום בארצות הברית?
ננסה להכיר כאלו שטסים בתדירות גבוהה ,בסך הכל אין לי קניות גדולות פה מעיל שם נעליים וכו

doronf65

New member
מנהל
ההודעה אינה מתאימה לנושא הפורום, נא לתת לה לשקוע.

למעלה