אשמח לעזרה

oreli111

New member
אשמח לעזרה

בשבוע האחרון המצב רוח שלי ממש השתנה. פתאום אני מרגישה נטולת רגשות , שום דבר לא מרגש אותי , בלבול תמידי , פתאום תחושה טובה פתאום תחושה רעה , רגע אופטימית רגע לא , אין לי חשק לכלום . היו לי דכאונות ובדרך כלל שאני בדיכאון אני מרגישה ממש סערת רגשות ו '' מרגישה את הרגשות '' ,מגיבה בבכי והרגשה רעה - עכשיו אני מרגישה כאילו אני לא מרגישה כלום .
ממה זה נובע , ומה עובר עליי ??

באמת מוזר

שינוי כזה במצב הרוח בתוך שבוע אחד - נשמע מוזר.
האם קרה לך פעם כזה דבר, ש"פתאום את לא מרגישה כלום"?

האם את זוכרת אירוע מסוים בשבוע שעבר, שהחל ממנו התחלת להרגיש ככה?

ועוד שאלה: האם היו לשינוי הזה גם ביטויים גופניים? האם את מרגישה משהו שונה בגוף שלך?

oreli111

New member
אין סיבה לזה

כאילו שום דבר קיצוני לא קרה,בקשר לביטויים גופניים שאני חושבת על זה בזמן האחרון יש לי הרבה בחילות והכל ואני חייבת גם הרבה מתוק , אבל חוץ מזה כלום...

ביטויים גופניים

אם אין סיבה נראית לעין לשינוי במצב הרוח, ולעומת זאת יש שינויים גופנים -- כמו בחילות וצורך במתוק, אז הכתובת לבירור היא: רופא.לא פסיכולוג. אפשר להתחיל מרופא משפחה.

עם שינויי מצברוח

בלתי מוסברים הולכים לברר
1- בירור הורמונאלי (ראשון ראשון בודקים את בלוטת התריס)
2- בירור אצל פסיכיאטר

כשהולכים לפסיכיאטר טוב הוא גם שולח לבדיקות הגופניות המתאימות כדי לאבחן נכון

ladybug4NLP

Active member
רוצה מתוק? כדאי לבדוק אם אין לך נפילת סוכר

זה לא חייב להיות מחלת סוכרת אבל אם את אוהבת פחממות או מתוקים- הרבה פעמים אחרי שעתיים יש נפילת סוכר.
יכול לקרות גם אם לא היה לך קודם.

oreli111

New member
גם בדרך כלל

יש לי תנודות קיצוניות במצבי הרוח, שלוש שעות יכולה להתחיל לרקוד ולשמוח ואחריי זה פתאום ירגיש משהו מעיק והמצב רוח מגעיל

אז על אחת כמה וכמה

כדאי לבדוק את זה.
תנודות כאלה קיצוניות במצב הרוח נשמעות צורה לא בריאה ולא נעימה לחיות בה.

ובכן

בתור התחלה: לרופא המשפחה. ספרי לו על הבחילות והצורך במתוק, וגם על השינויים הקיצוניים במצב הרוח.

הוא בוודאי ישלח אותך לבדיקות.

רק אם לא יימצא שום דבר בבירור הרפואי שלו, פני לפסיכיאטר (או שהוא כבר יפנה אותך).

תכלס -- רופא משפחה, ופסיכיאטר -- שניהם רופאים, ושניהם יכולים להפנות אותך מאחד לשני לפי הצורך.

תרגישי טוב.

למעלה