אשמח לעזרה

אשמח לעזרה

אני גרה בחול ויש לי שני ילדים קטנים. אני מאוד מעוניינת בשני דברים שמאוד חשובים לי:
א. ללמד אותם לקרוא עברית.
ב. ללמד על החגים והמסורת היהודית.

אני מחפשת נואשות ברשת מילים כמו ארון שמחולק להברה ומנוקד כדי לתלות על רהיטים בבית (ארון, דלת, מקרר, מיטה וכדומה) ואחר כך עם מילים מופשטות כדי שהצורה הגרפית תתחיל להיכנס.
במקביל, אני רוצה להכין להם משחק. בעיקרון אני מחפשת את חודשי השנה בעברית, את חודש השנה בלועזית ובשפה העברית. לדוגמה: תשרי, ספטמבר , SEPTEMBER.
אני מחפשת ציורים של סמלי החג (כל החגים: כגון : תפוח בדבש,דג, ציור של כרטיס ברכה, ליצן, מסכה, וכדומה).
י
אני לא מצליחה לאתר את הדברים שציינתי.
האם מישהו יכול?
תודה מראש,

ללי 27

New member
משהו כזה?

תראי את האתר הזה:
http://www.my-hebrew-dictionary.com/heb102.htm

גם עם תמונה, גם בעברית ובאנגלית וגם אפשר לשמוע על ידי לחיצה על הרמקול הצהוב.
בעזרת החיצים את יכולה לעבור בין המילים.

בנוסף, אם את מחפשת את חודשי השנה תנסי לחפש בגוגל תמונות תכתבי למשל september block (זה יתן לך את המילה ספטמבר בצורת קוביות)

ועוד דבר נסי להעזר ביוטיוב יש שם המוון תכניות לילדים למשל בלי סודות פרפר נחמד וכו'.

מקוה שעזרתי

תודה.

לגבי הדלת אני פשוט אכתוב לבד אבל לפחות זה עם ניקוד. הבעיה שלי עם מילים שצריכים דגש קל או משלים או תבניתי.

אני לא רוצה מול המחשב, אני רוצה להכין משחק שלם ומורכב שילמד אותם בבת אחת כמה דברים:
זיהוי גרפי של המילים, ידיעה של החודשים בעברית ובלועזית, ידיעה החגים של אותו החודש, ידיעה של סמלי החג לאותו החג, ידיעת משמעות סמלי החג.

בין החגים אני מתכוונת ללמד על עונות.
אני רוצה לשים מגנטים ואז הם יוכלו להדביק על מקרר או על לוח שאני אקנה במיוחד.

תודה

mykal

New member
לענות אינני יודעת

אבל תפני את השאלה ב-'פורום הורים לילדים ביסודי'
יש שם את 'חני ב' (זה הניק שלה)
היא מורה לכיתות א ו-ב' ומכירה היטב תכנות לימוד, אולי תקבלי ממנה.
ויש עוד כמה אימהות שתוכלנה אולי להפנות אותך.
בהצלחה.

למעלה